Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big

Odpowiem na każde pytanie!

Polecane posty

fajny jesteś.: przejdz sie po firmie : troche to pomaga! Pamietaj ze jedzenie a tym bardziej slodkie bedzie powodowalo wieksza sennosc! jak mi sie chce spac ide do kogos pogadac:) zalamana jestem..: no nie ladnie, tak nie mozna gadac, ale cofnijmy sie do poczatku i dlaczego tak mowi? mial jakis powod? Kiedys cos sie wydarzylo? moja historia....: Ty tez masz cos takiego, ale dzialajace na innego faceta!! Kazda kobieta ma to cos, wyzej napisalem u kobiet co uwielbiam, poczytaj zobacz,widzisz jak do twojego usmiech dolaczymy "to cos" to nie jeden nei odpusci sobie!!! Cartoon Network: wiesz co nei zupelnie. Ja chodzilem na 5 silowni. Kazda inna, od sterydziarskiej po taka juz porzadna gdzie przybywaja takie bardziej znane i cenione osoby. I wiesz co bedac na takiej normalnej, sa wporzadku ludzie z roznych branz, ktorzy nie raz mi juz pomogli, w drobnych rzeczach ale zawsze. Dzieki nim w urzedzie np. unikam kolejki i odrazu skarbowke mam zalatwiona. Nie mowiac o kobietach ze sa najrozniejsze... ad slicznotek po normalne, mlode i stare.... akurat tam gdzie chodze jest super atmosfera i kontakty sa mile i uprzejme. mozna pogadac, posmiac sie itd.

awulllllaaa22: a interesuje to Ciebie, masz chlopaka? Napisz wiecej?? ogolnie jak chcesz to zrobic nie rob na sile, tylko poczekaj jeszcze na kogos kto Ciebie wprowadzi w wspanialy swiat seksu! Nie sztuka sie puscic i miec pozniej uraz bo bolalo... sztuka poznac osobe i oddac jej swoje uczucia... oddac swoje cialo tak by ta osoba zrobila z nim wszystko co jest najlepsze! Seks to nie tylko wybzykanie, ale bliskosc, pieszczoty....pozbycie sie wstydu!! a ma byc udany bo jak nie bedziesz bedziesz zimna seksualnie... Cartoon Network: uwierz w siebie i to wystarczy!!! Dlaczego poszedles do lekarza, taki problem jest dla Ciebie z nawiazywaniem kontaktow? czy masz jakies stare negatywne wwspomnienia?

Gość zalamana jestem...
wiele razy:O niestety jestem z antury niesmiala nikogo nie prowokuje to nie w moim stylu a ciagle mnie to spotyka jak facet np chce mnie zaciagnac do lozka ja odmawiam i wtedy slysze te slowa albo ostatnio chlopak mi sie podobal siedzimy gadamy podchodzi jego kolega i mowi ten tekst "kiedy bedzie ci robic" az mnie zatkalo a on nic mowi ze kolega zartuje mi wcale nie bylo do smiechu nie wiem nic nie robie a spotykaja mnie takie niemile syt

zalamana jestem... neiodpowiednie towarzystwo... choc moze sie ubierasz wyzywajaco itd., w kazdym badz razie sytuacja taka nie powinna miec miejjsca. To zwykli kurwiarze i to wszystko! Zmien znajomych bo tacy widac nawet by chetnie zalali laske alkoholem i wybzykali neiprzytomna! jak tamten to powiedzial moglas dac mu liscia i osrac go kompletnie! troche wiecej sily musisz miec w sobie zeby nie pozwalac na cos takiego... bo wiesz jak pozniej kazdy mowi!!!

Gość kubekkkkkkkkkkk
faceci ccha mnie tylko przeleciec traktuja jak obiekt seksualny jak to zmienic?

Gość zalamana jestem...
bo wiesz jak pozniej kazdy mowi!!! --->???????? ubieram sie skromnie nie daje zadnego powodu, :O

kubekkkkkkkkkkk: moze jestes wyzywajaca,a nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy. Moze wlasnie masz to cos, przez co dla kazdego sygnal ze chcesz z nim wyjsc... Nie wiem jaka jestes z charakteru, jak traktujesz facetow, jak mi napiszesz moze cos doradze! Ile masz lat? bylas w zwiazku? itd. napisz cos wiecej! zalamana jestem...: ze ktos podszedl powiedzial cos takiego i widocznie tak powiedzial bo cos musialo zajsc, a wiesz jak sie roznosza takie glupoty... i pozneij kumpel do kumpla i tak doczepia Tobie wizytowke... Musisz byc bardziej konkretna, bo nie wierze ze facet podchodzi od tak i prpoonuje, i wczesniej na niego sie nei patrzylas, kokietowalas itd. Gdybys komplenie sie nei rozgladala by nikt nie podszedl, bo faceci na dobra sprawe czasami nei potrafia byc odwazni a tym bardziej jak chodzi o propozycje bzykania....

U mnie na osiedlu to wolałem chodzic rano jak było mało ludzi. I obsługa też nie zawsze mi odpoawiada. I nie chcę patrzeć na tych ludzi co w przeszlości mi dokuczali. Jak pisałem w przyszlości będę chodził gdzie indziej a teraz poćwiczę w domu. Nie mam zdjęć na tym komputerze ale dobrtze wyglądam Ważyłem 98 kg potem zszedłem do 90 a teraz mam 92 Mozna powiedzieć że teraz bardziej muszę się skupić na psychice w tym celu muszę iść do tego psychoterapeuty aby mi pomógł oraz wyznaczył jakieś małe cele

Gość kubekkkkkkkkkkk
bylam 1 raz w zwiazku dosc krotko mam 25 lat nie ubieram sie wyzywajaco to nie moj styl raczej jeansy i jakas bluzka staram sie byc mila usmiechnieta ale zdazaja sie syt kiedy facet centralnie wchodzi mi do lozka i mowi podobasz mi sie chce sie z toba bzykac

Gość zalamana jestem...
tak bylo ja tancze z chlopakiem calujemy sie to raczej on mnie ( w ucho) a ten kolega podchodzi raz i mowi ze on nie jest na 1 noc i mam sobie go odpuscic a pozniej z tym robieniem a co ja takiego zrobilam to juz pocalowac sie nie wolno to kurwa zaraz zalamka

Tak się życie ułolżyło Do wielu rzeczy sam doszedłem ale jak chdizi o dziewczyny to liczylem że jakoś samo to się ułoży ale tak się nie dzieje Tak więc jedyna droga to psychoterapeuta Mam 26,5 lat. Ile można czekać ? Nie mówię o seksie, ale nie miałem nawet też pocałunków, przytulanek i takich tam. Ogólnie nawet malo rozmawiam z tą płcią.

ladaco: fa / w / kulce/ :) słoneczko na niebie: hm.. poczytaj w ksiazkach duo jest na ten temat. Musisz czyms zaskoczyc szefa, by Ciebie zapamietal pozytywnie! Musisz wyroznic sie z tlumu! Kiedys jak przysylali mi cv to juz od tego w jaki sposob bylo napisane wiedzialem czy wogole sens prosic na rozmowe! szef nie patrzy na to jak wygladasz, jaka masz szkole, ale jakie masz doswiadczenie, gdzie robilas, i czy to potrafisz. Warto dokladnie sie przygotowac i zagiac go cos na temat proponowanego stanowiska... wiesz ekonomi, ciecia kosztow, madzrzejszego zarzadzania... itd. cos na czym firma zarabia czy korzysta! jak poznac... hm:) my umiemy wkrecac, dawac komplementy, udawac wielce zakochanych gdy chcemy dostac tylek! Musisz byc poprostu czujna, nie oddawac sie odrazu bo to duzo Tobie pokaze!! Faceci raczej to uwielbiaja wiec i tak pozniej bedzie tego duzo, ale na poczatku niech pokaza ze szanuja w Toba jakis czas nie uprawiania seksu... ale z drugiej strony pamietaj, ze nie masz 16 lat i teraz seks jest bardziej na porzadku dziennym i facet musi, .. ale niech troche poczeka na poczatek... jak bedzie chcial bzykac nic wiecej szybko zrezygnuje... jak ma obraczke, pokaze sie z kobieta... w wiekszosci facet nie przyznaje sie ze ma kobiete... ba daje nawet swoj numer mimo ze jest ryzyko ze partnerka zobaczy eski... najlepiej isc do niego na chate

Gość kobieta jestem...
co podnieca facetow?

Kiedys jak przysylali mi cv to juz od tego w jaki sposob bylo napisane wiedzialem czy w ogole sens prosic na rozmowe! ---> tzn jak najlepiej napisac? aha, ja nie mam doswiadczenia w zawodzie wiec czym mam go zaskoczyc?:O chyba sie nie da:O

Cartoon Network: musisz sie zabrac za siebie, pokazac ze potrafisz! Pamietaj, ze kazdy jest czlowiekiem, i jaki on jest zalezy od psychiki! Psychiki mozesz sie tez wyuczyc wiec daj z siebie wszystko, utnij- zapomnij o przeszlosci i idz prosto do przodu wierzac w siebie! Maly kontakt z kobietami... hm tak bywa, ale nie martw sie! Odblokujesz sie troche i poczujesz sie w koncu inaczej!!! Tylko nie mysl o tymm co bylo, a o tym co bedzie! Patrz pozytywnie na wszystko! Jak jakas nie bedzie chciala gadac - jej problem widocznie nei zdaje sobie sprawy ze jestes ok i nie skrzywdzisz laski w porownaniu do facetow z okolic... A czemu unikales kontaktu z kobietami? zalamana jestem...: ale co mam mowic, wiekszosc facetow mysli chujem. Choc nie ukrywam, ze ttez sa zajebisci, ale ich naprawde znajdziesz!!! - w innym miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!! a znalas tego goscia wczesniej? jak tak to ile? słoneczko na niebie: jak nie masz doswiadczenia to nei masz asa w rekawie, wiem co to znaczy, bo idac do pierwszej pracy u mnie bylo tak samo. nic nei powiedzialem tak bylem zestresowany, zreszta nie mialem co mowic:) ale jakos wyszlo, i gdy zdobedziesz pierwsza prace to juz pojdzie z gory!!! Poczytaj ksiazki o rozmowach a poczujesz sie pewniejsza! W necie poszukaj jak sie picze cv!! a rece opadaly jak dostawalem cv na kartkach w kratke, nie obcietych w zlych formatach z bledami!!! - brak zupelny estyki!!! kobieta jestem...: prosze o zdjecie na maila! eveliniątko: m.in swastyka kubekkkkkkkkkkk: widocznie jestes sliczna, masz to cos przy czym faceci nie potrafia zapanowac... moze jestes za mila, to tez wiedza ze moga zaproponowac bo i tak nic im nie zrobisz.

Gość hihihihihihihahahaha
jak wita sie papiez z papieżem? co było pierwsze kura czy jajko?

Gość kubekkkkkkkkkkk
:D

Gość kobieta jestem...
po co Ci moje zdjecie? bez niego nie odp?:P

hihihihihihihahahaha: wybacz, ale juz mi sie nei chce na to odp, w poprzednim watku o jajku i kurze bylo:) eveliniątko: jutro Tobie napisze, poczytam o tym i sam nawet z ciekawosci postaram sie cos wylapac, bo dobre pytanie, choc szczerze powiem ze baaardzo ogolne! a nei czasem masz na mysli narkotyki?

Gość zalamana jestem...
znalam ale nie tak dobrze razcej tak z widzenia czesc co tam u Ciebie i tyle:) kolezanka go poznala mowila ze porzadny ale jak widac sei mylila:O

Gość hihihihihihihahahaha
MR big a papiez?

A czemu unikales kontaktu z kobietami? Unikać to jest uciekać a ja nie uciekalem tylko ze żadna dziewczyna do mnei nie podchodziła Byłem niezbyt ładny poprzez wadę i dodtakowo dawano mi to odczuć Teraz muszę powoli wejśść w zycie towarzyskie wiedząc że ludzie nie są tylko źli WIadomo że nie pójdę zaraz do dyskoteki bo to nic nie da. Tak więc mogę jedynie stopniowo powoli iść do przodu. Jak druzyna piłkarska ktora zaczyna rozgrywki od ligii okręgowej (jak na koniec lat 90 Lechia Gdańsk)

kobieta jestem...: wybacz, doczytalem ze pyasz sie czy sie nam podobasz:) czym sie podniecaja: hm.. oj duzo duzo, jak chcesz moge napisac, ale bedzie tego neimalo, bo facetowi kobieta we wszystkim sie podoba tak ze by tylko byzkal:) zalamana jestem...: no torche towarzystwo nieodpowiednie... Choc jak tak mowia, to hm... jakas fama poszla i powinnas sie zastanowic dlaczego. Jak naprawde jestes ok, nic do zarzucenia to dfaj sobie spokoj z takimi frajerami!

hihihihihihihahahaha: nei ma takiej opcji... jedynie zastanawiam sie, jesli by ustapil papiez ze starosci i byl by mlody nowy, to napewno mlody caluje w reke tego emerytowanego! ale kobieta sama nei podejdzie... to my musimy!!! szczerze niestety patrzac sa sami zli i wykorzystujacy, jest naprawde BARDZO BARDZO malo ludzi bezinteresownych!!! a szkoda... taak powoli a bedzie ok, narazie najlepiej miec paczke znajomych z ktorymi sie chodzi na jedzenie, na piwo, na zakupy, na dyske, na domowki, gdzie pojawiaja sie to coraz to nowe osoby (kobiety:) a na domowce naprawde gadka jest zupelnie inna jak na dysce!!!