Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big

Odpowiem na każde pytanie!

Polecane posty

eveliniątko: postaram sie cos wywiedziec. Z tego co pamietam to ja slyszalem ze ladnie pizgal i po tym wlasnie byly tortury, jakies glupkowate pomysly itd. Ze on byl taki po zrobieniu sie

Meelady: patrzenie sie, usmiechanie w 100% wystarczy! jelsi sie spodobasz odrazu gosc podbije... ja zauwazylem taki trend ostatnio, w pubie np. jak ide po alkohol do baru i czekam w kolejce to zagaduje jakas laska X ze ale czekania itd.

Gość kobieta jestem...
a co ich podnieca w wygladzie kobiety?

Cartoon Network: zdobywaj ich, naprawde duzo jest osob ze nei maja isc do kogo itd. i czekaja na kogos kto jest wporzadku

kobieta jestem...: mnie jak jest ladnie ubrana,: czy krotko, czy grubo, czy w dlugim: ale ladnie, pasujaco, w odp. rozmiarze jak dla mnie kobieta z buzi musi byc ladna, jak jest i do tego fajnie ubrana juz mi nogi plywaja:)

Gość zalamana jestem...
meelady ---->no ja tak zrobilam i co?patrzylam sie na niego usmiechnelam on sie usmiechnal podszedl poprosil do tanca pocalowal i zostalam kurwa:O

Nie jest łatwo zdobyć znajomych bo ludzue mają już swoje środowiska i w zasadzie musiałbym być wszędzie i gadać ze wszystkimi a i tak to są tylko jednostki czasowe

Gość fryzjereczkkkkaaa
dlugie wlosy czy krotkie ( takie do pol szyi? farbowane czy naturalne? proste czy krecone? jakie sie podobaja?

dlugie wlosy czy krotkie ( takie do pol szyi? takie do deloktu z grzywką farbowane czy naturalne? zależy jakie i w jakim wiekui proste czy krecone? proste

fryzjereczkkkkaaa: wiesz nie ma reguly, kazdy facet ma inny gust! I naprawde tak to dziala, przyklad ostatnio. jade z kumplem i idzie laska, mowie do niego ze jest taka sliczniutka, taka buzka ladna, a on ze nic nadzwyczajnego... oczywiscie odwrtonie nie raz tez byla taka sytuacja. Wiec co facet to inaczej:) i dobrze, bo dzieki temu kazda kobieta znajdzie dla siebie faceta:) Mergajte: nie popieram tego! ale widzisz masz juz zajebista przewage! Bo jak jest w zwiazku to tez sa koltnie, znudzenie... a Ty jestes nowa... bez problemow, bez nudow... rozmowa z nowa kobieta kreci, jej kazdy gest, usmiech! Naewet coraz wiekszy nagi skrawek jej ciala daje straszna satysfakcje. My jestesmy odkrywacami i uwielbiamy to co nowe (wiec nie ma co sie kłócić, wyzywac, obbrazac bo przez to sie rozpada... ) Kobieta jak chce odbic faceta ma naprawde prosta droge, bo rzadko ktory utrzyma sie w ryzach i oleje nowa znajoma;) wystarcy nawiazac z nim jakis kontakt,z eby pogadac, i tak z nim rozmawiac ze nawet jak glupio gadac to przyznawac racje... tak ze bedzie widzial ze nie ma wroga przed soba a sprzymierzenca... po czasie zobaczysz ze on bedzie chetniej gadal z Toba jak ze swoja babka!

Gość lalallalalla
co znaczy jak facet sie czerwieni na moj widok idac ze swoja dziewczyna?

lalallalalla: ze cos miedzy wami bylo kiedys, albo ze ma zboczone mysli i mu glupio przy swojej Cartoon Network: kobiety maja taka nature ze nalezy do nich podchodzic a nie one do nas...

Gość lalallalalla
ano bylo ale on to zniszczyl bo wybral inna podczas gdy sie nie widzielismy przez jakis okres czasu

Jak pisałem do dwóch dziewczyn czy by chcialy chodzić na kurs tańca to jakoś nie spełnilo się to czego chciałem A podchodzic to sobie można ale trzeba jeszcze mieć odpowiednie DNA żeby się spodobać

Gość lalallalalla
da sie to odkrecic?

lalallalalla: tak to juz jest, wiec ja nikomu nei ufam, bo nie ma sensu! Bylo minelo, odpusc sobie, bo po co zdobywac kogos kto numery takie robi! Cartoon Network: a mysliszz ze kazdy ma czas zeby na kursy chodzic? i myslisz ze zaraz ktos sie zgodzi ja normalnie z nim nie gadasz?

Gość lalallalalla
szkoda, ja zawsze mam pecha do facetow:O

Gość normalna..............
moj obiekt zostawil mnie i wybral brzydka mala dziewczyne ona 150 on ponad 190 ja sie czuje okropnie zero pewnosci siebie nie czuje sie atrakcyjna:o widac te male maja lepsze powodzenie jestem zalamana

Co znaczy ze normalnie nie gadam Ja myślę że po prostu nie chcą ze mną tańczyć Zawsze czas się znajdzie Ale teraz nie zamierzam kszałtować w swojej glowie żadnej dziewczyny szczególnie Już od pewnego czasu jest to dla mnie szara masa.

lalallalalla: wiecej wiary, sa fajni faceci:) tacy jak ja:):) jest nas wszedzie pelno:) normalna..............: nie dziwi mnie to, widzac na miescie przystojnego goscia i strasznie gruba i nie ciekawa laske. Widac jak sie sciskaja, kochaja itd... wiec nie ma reguly!!! kazdy znajdzie swoja i odwrotnie! Tylko wiary w siebie a nie zalamywac sie!!!!!!! Cartoon Network: bo Ty zamiast podchodzic na luzie to sobie wkrecasz i stad te problemy! Zrozum, ze kobieta jak kobieta jak nei ta to inna, wiec warto wyluzowac! Nie mysl kategoriami ze podejde ddo tej,.. albo nei bo mnei zleje... bo bezsensu tak myslec... a po czlowieku widac strasznie jak wlasnie tak sie zachowuje!!! Wiec jaki sens sobie tak robic?