Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr Big

Odpowiem na każde pytanie!

Polecane posty

Gość kasiallllllllllllllllllllll
czy mój mąż mnie zdradził?

Gość huhuhuhuhuhu
spotykam sie z kims, ale on nigdy nie powiedzial o mnie moja dziewczyna. czy moge go zapytac o to wprost? moze jest jakis zgrabniejszy sposob? nie wiem na czym stoje...

Pytam się Pana Big Jestem człowiekiem pięknym i wyjątkowym ale zapewne brakuje mi jakieś cechy w zachowaniu Prawić dziewczynom komplementy ? być ptzy nich ? CO można robić ?

Gość całkowicie czarny kot
zrobić się na rudo?

Miłość sex pożądanie : moze byc, ale bez szału:) ryjekkk: na takie pytanie nei udziele informacji:) czy obciete, nie masz! kasiallllllllllllllllllllll: a dlaczego tak myslisz. Choc pewnie zdradzil

Jesteś oszust bo nie odpowiadasz na każde pytanie:P zmień nazwę na "Odpowiem na pytania,na które będę znał odpowiedź" :P :D:D:D

Cartoon Network: najprosciej byc soba. Nauczyc sie akceptacji samego siebie! Waarto przelamac bariery i byc odwaznym, nie mozna sie wstydzic. Warto miec tez ciekawa osobowosc, wiec duzo czytac, inetersowac sie. Szanuje ludzi, ktorzy w towarzystwie luzno sie czuja i sa w stanie bez problemu z kazdym przeprowadzac konwersacje!! gdy z kobieta gadasz napewno jej to wszzystko zaimponuje... a co zrobic zeby zwrocila uwage: fryzjer: zrob sobie taka fryyzure ktora pasuje do twojej buzi... naprawde zarosniety facet (tzn. taki ktory dawno u fryzjera nie byl wyglada nie najlepiej) ubrany dosc modnie... nei chodzi o drogie ciuchu!! ale dobre zestawienie kolorow, do fajnych ciuchow i przedewszystkim dopasowanych! a nie np. wiszace spodnie na dupie! nie oklamujmy sie ze solka tez troche da efektu, ale to juz jak kto woli bo sa przeciwnicy tez, wiec to dla wybranych!! bezdyskusyjnie sport!! Polecam silownie bo ladnie rzezbi cialo, a wystarczy dwa razy w tyg po 1,5 cwiczen... oczywiscie mowie o lekkich cwiczeniach, bez duzego wysilku! Czy prawic komplementy: zalezy czy chcesz bzykac czy kochac... jak pierwsze praw co chwile, jak drugie to nie za duzo!! powiedzialbym ze mowic komplement raczej mniej niz wiecej.... bo kobieta nie moze wiedziec ze ma Cie w garsci! Moze Ty poprostu za bardzo sie zakochujesz? huhuhuhuhuhu: ile czasu sie spotykacie? jak juz dluzszy to graj w otwarte karty! Powiedz wprost jak on CIebie odbiera i traktuje! całkowicie czarny kot: prosze zdjecie na maila to przerobie w programie graficznym

xyzed niemozna byc idealem... i wszystko wiedziec, bo jak by tak bylo nei siedzialbym tutaj:) Sankcja niewaznosci: zgadza sie!! = to ze jest porpsotu niewazna przez neizgodnosci

Ale przynajmniej mógłbyś się zastanowić nad tytułem tematu zanim go bezmyślnie napiszesz:P Wiesz co to subsydiarność? :D

Gość smutnomidzis
jestem z chłopakiem 1,5roku a on nic nie wspomina o naszej przyszłości,ślubie itd czy to znaczy ze jest za młody? ma 23lata,ja tez ale mieszkamy daleko od siebie,i gdyby nie studia nie bylibysmy razem,ale skoncza sie studia i co dalej?

Gość huhuhuhuhuhu
mija miesiac od naszej pierwszej randki. nie, nie jestesmy gimnazjalistami :P obydwoje juz po studiach. facet kompletnie zawrocil mi w glowie. kochalismy sie juz nie raz. prosze wszystkich porzadnych o niemoralizowanie. po nie zaklada potem szybko spodni i nie ucieka. kiedy szlismy trzymajac sie za rece i spotkalismy jego kolege, nie probowal mnie ukryc w najblizszej studzience sciekowej ;) ale ta niepewnosc mnie zabija i jak zapewne sie domyslacie, bardzo mobilizuje...

xyzed: tytul jest zdecydowanie odpowiedni! kazdy szczebel wladzy powinien realizowac zadania takie ktore nizej nie beda wykonane skuteccznie. to tak mniej wiecej, ale chodzi o to, ze lepiej zrealizowac jakis plan np. przez komisje euro. niz przez np. jeden kraj. bo to ogolnie tyczy sie uni, lub og. wladzy. ok. .b: podobasz sie, choc powinnas bardziej dbac o siebie!

big, mąż oglądał ogłoszenia prosytutek w internecie, twierdzi, że nie zdradził to po co ogąda, on twierdzi,że wszyscy faceci oglądają

Oki :D:D:D:D nie będę z tobą polemizował bo szkoda czasu. Odpowiedź twoja na zaliczeniu byłaby na 3 :D

smutnomidzis : narazie nei planujce, jak sie bede konczyc studia to wtedy musicie podjac ta konkretna decyzje co dalej. Moze on nie chce o tym narazie myslec, boi sie zaczac itd. Moze by chcial ale nie wie jaka bedziesz miala reakcje. narazie spokojnie, nie gadaj o tym a zachowuj sie idealnie to zobaczysz ze coraz bardziej bedzie przywiazany... ale fakt ze 23 lata to mlody chlopak jeszcze ktory studiuje, a gdzie tutaj dopiero isc do pracy, tam zdoby obycie, spowazniec itd... wiec na spokojnie to tez dla twojego dobra... huhuhuhuhuhu : taki charakter pewnie niedostepny! Najgorzej ze tacy ludzie nie potrafia okazywac uczuc i po jakimś czasie bedzie Ciebie to bardzo wkurwialo, bo bedziesz oczekiwala od niego jeszcze wiecej milosci itd. wiesz moze tez taka osoba ktora szybko uczuc nei lapie i to trwa i trwa... jak juz jest po studiach moze trudno mu sie przestawic na zwiazek...

Gość smutnomidzis
to jak bedzie MR.Big?

big to zdradził czy nie ?

Gość smutnomidzis
MR.Big wiec uwazasz ze nie powinnam o nic pytac? nie poruszac tematu? chyba zrobie tak jak piszesz ale po prstu boje sie że skoncze studiach i zostane stara panna z niczym....