Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarada

z rodzina ładnie tylko na zdjeciach

Polecane posty

Gość w.w.w.
ale to wasz slub a nie spoleczenstwa :) wiec co Ci presja obchodzi :)

Gość moj slub koscielny
to bylismy tylko my i swiadkowie. Czyli 4 osoby. I co? wazny jest. Nie lubie pompy, Nikt sie z rodziny nie obraził.

Gość patologic
sarada, u mnie jest podobna sytuacja jak u Ciebie, śmierc ojca rodzina się wypięła, nie utrzymujemy kontaktów, po co zapraszać skoro i tak nie przyjadą (taki numer wycięli kuzynce) ale... jeśli kiedyś będę robić weselicho to zaproszę tych z którymi faktycznie się kontaktuję, a jest ich garstka natomiast mój narzeczony już na dzień dzisiejszy wiem, że jeśli by zapraszał to pewnie z 4 razy więcej osób niż ja.. bo chce z nimi świetować ten dzień, no i co z tego że będzie stosunek 1:5 osób na weselu, ważne żeby się nie pojawiły tam osoby, które Ci zakłócą uśmiech na twarzy i tyle... zresztą ja stawiam na jakość nie na ilość :)

Gość carrramba
na 6 ciu osobach z rodziny nie zaoszczędzisz n amieszkanie ! ani nawet n asmochód :p każdy płaci za siebie, przeciez nie bedziesz płaciła za jego gości!

wiem ze na 6 osobach nie zaoszczedze ale jezeli mamy robic wspólne nasze wesele no moze pwowinnysmy zapłacic po połowie...bo sa to nasi wspołlni goście...skoro bierzemy slub./...chociaz logiczne w tym przypadku było by zeby kazdy płacił za siebie