Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto to taki-kasztaniaki

Faceci przebywajacy na kafe to...

Polecane posty

...opcji jest kilka: A.sieroty zyciowe gnijace za jakims urzedowym biurkiem,pierdzace caly dzien w stolek i robiace za lokalnych "psychologow" kafeterii B.prawiczki tudziez sfeminizowane cioty C.po prostu chuje,niby to niewinnie flirtuja podczas gdy zona/dziewczyna moze nawet sama siedzi na kafe i gowno wie ze pisze z wlasnym chlopem D.trudno blizej okreslic co,ale maja cos,co odpycha:kompleksy,wybujala fantazje,paskudna facjate,niski wzrost,tluste wlosy lub nieobciete paznokcie u stop Dlatego,apeluje!Nie badzcie glupie i nie wdawajcie sie z nimi w rozmowe!A juz,o zgrozo,nie zakladajcie im topikow pochwalno/uwielbiajacych! No chyba ze same zaliczacie sie do ktoregos z powyzzszych punktow...:O

Gość yhmmmnn
ja jestem tym C eheh wiem jaki nick ma moja panna i tu jej dogryzam ehhehehe

Gość D jak Dupa
Faceci przebywajacy na kafe to...myreviny :D

Gość juchaaaaaaa
E- OZNACZAŁO PODSZYW:)

pierdzenie w stołek to akurat w tym kraju dośc powszechne, a tak w ogole to gdzie mezczyzna ma poznac prawdziwa nature kobiety jak nie na kafffie i innych, pozniej sie od nich wymaga zeby rozumieli kobiety to nie mozna sie czepiac jesli probuja to zrobic faktycznie. kazdy sposob jest dobry. cza twardym byc nie mietkim - ewentulanie mietko pierdziec w twardy stolek

no prosze,zebrala sie cala smietanka....:O takich jak wy to bym nawet w dupe nie chciala kopnac...bleeeh

A ja siedze bo sie nudze, a dzieki temu poznaje troche kobiety (o zgrozo - raczej te gorsze strony). Dyskutuje jednak tylko na tematy "madre" i "niekobiece" Zona wie ze siedze na kafe - ale ona tylko czyta, nie pisze... PS. Siedze tylko jak mi sie nudzi - tzn jak wyjezdzam poza kraj, w domu mam lepsze rzeczy do roboty :)

Z tych, ktorych dane mi bylo troche blizej poznac, jeden uwielbial piwko [jak ja :D], drugi - zespol Armia, trzeci byl honorowym dawca krwi, czwarty jest uzdolnionym muzykiem, piaty - nudziarzem nie z tej ziemi. Czyli, ogolnie, nie mamy na co narzekac, bo statystyki wypadaja calkiem-calkiem ;)

ale musze przyznac, ze czasem mnie podniecacie... bywaja dni gdy chetnie przyjelabym w usta Wasze sympatyczne penisy zapewniam, ze obciagam calkiem sprawnie metoda tai-chi :-)

o,ktoregos juz zabolalo....dobra,ja ide,bo to zenada co tu sie dzieje...cale szczescie mam faceta z krwi i kosci i najlepszy sposob na to,zebym kazdego ranka i na dobranoc nie zapomniala mu powiedziec jak bardzo go kocham i szanuje,to poczytac sobie czasem wasze wypociny dziekuje za uwage,do wiedzenia,polecam troche wiecej iskry,troche mniej popadania w samouwielbienie,dobra ksiazke,dobrego styliste,dobrego fizycznego kopa w dupe,dobra kobiete i cos moze z was bedzie

aha, juz tak zupelnie na koniec: bardzo mnie podniecaja zdjecia z martwymi zwierzetami, moze macie jakies na wymiane? najchetniej sarny i dziki pa

Nie sądzę, takich osób na pewno tu nie brakuje ale pisze też masa fajnych ludzi i wbrew pozorom ciekawych, pięknych, inteligentnych... Szkoda że kafeteria stała się takim " smietnikiem" Zero integracji forumowej, większość to docinki, obrażanie itd

super temat.... tarfiony w 10 prosto- takich mamy facetów na kafe..... o zgrozo w realu też jest wiekszosc takich...

Gość patrzcie na siebie
bo w wiekszosci same nie macie sie czym pochwalic:o

\" 12:54 [zgłoś do usunięcia] Samena Nie sądzę, takich osób na pewno tu nie brakuje ale pisze też masa fajnych ludzi i wbrew pozorom ciekawych, pięknych, inteligentnych... \" Dzięki!! 🌻 Wiedziałem że ktoś mnie wreszczie doceni! ;) :classic_cool: Tzn. mnie i liku innych :D

Gość D jak Dupa
pewnie, ze rozpoznal...jest nudziarzem nie z tej ziemi :D:P

...opcji jest kilka: A.sieroty zyciowe gnijace za jakims urzedowym biurkiem,pierdzace caly dzien w stolek i robiace za lokalnych "psychologow" kafeterii B.prawiczki tudziez sfeminizowane cioty C.po prostu ch*je,niby to niewinnie flirtuja podczas gdy zona/dziewczyna moze nawet sama siedzi na kafe i gowno wie ze pisze z wlasnym chlopem D.trudno blizej okreslic co,ale maja cos,co odpycha:kompleksy,wybujala fantazje,paskudna facjate,niski wzrost,tluste wlosy lub nieobciete paznokcie u stop Ciekawe pod którą opcje według was ja podpadam:P

Ciekawe jakim łosiem trzeba być żeby uwierzyć w pochwały kogoś kto tylko czyta napisane przez kogoś innego posty, często niespecjalnie sprytne, i wyciąga jakieś swoje wnioski :O a ani A, B, C, D nie kwalifikuje sięchyba na aż taki brak mózgu :classic_cool: