Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Schizofreniczka

kot i pies

Polecane posty

Mam w domu dwa koty i zastanawiam się nad wzięciem psa, labradora. Trochę jednak boję się relacji między czworonogami, żebym w domu nie miała pola walki. Myślicie, że może być konflikt? Może powinnam darować sobie tego psa. Tak jakoś przez sen mnie naszło i wstałam z nastawieniem wzięcia szczeniaka nawet dzisiaj :-o

Gość D jak Dupa
schizo... :)🖐️ ja mam i to i to :) wojen nie ma tylko zabawy ale u mnie pies byl pierwszy :)

Ja mam w domu dwa koty i psa, jednak pies był w domu pierwszy. Myślę, że nie będzie żadnego problemu jeśli ten labrador będzie szczeniaczkiem. podsuwaj go często do kotów, żeby mógł się z nimi zaprzyjaźnić. Koty nie powinny atakować małego pieska. Moje pupile razem się bawią:)

na początku na bank będziesz mieć kocioł w domu, bo labradory rozpiera energia przez pierwsze ok. dwa lata. Nie będzie to jednak pole walki, bardziej jedna wielka gonitwa dla zabawy (z punktu widzenia psa naturalnie :P )

D jak Dupa 🖐️ ten nick mi się podoba :D to mnie pocieszyliście, chyba że nagle mi przejdzie, ale już od dawna zamierzałam wyposażyć się w psinę, za namową i naciskami córy oczywiście, ale sama też chcę.

Gość D jak Dupa
lepszy niz wczorajszy, co ?? :D ja swojego koiambra z gor przytargalam, uparlam sie na niego i mam:o dzis mi pozrywal firany :o jesli wezmiesz szczeniaka to powinno byc ok:) ja jak przywlekalm swojego ssal cyce psa :D

stanowczo lepszy :D a właśnie, jak to jest ze szkodami w domu? moje kociaki od małego są u mnie i większość firanek miałam zaciągniętych, drzwi obskrobane, fotele obskrobane, ale po meblach mi nie skaczą i od razu do kuwety nauczyły się robić, a teraz z wiekiem tylko śpią i jedzą.

jesli weźmiesz szczeniaka, to będzie w porządku;) ja mam kota i psa, który dodatkowo jest ogromny. żyją w zgodzie, śpią razem. czasem po pysku sobie dadzą. ale to raczej kot psu. nie odwrotnie.

Gość D jak Dupa
moj Żylaczek to spokojny :) znaczy nie drapie mi nic, sika tam gdzie trzeba:) tylko skacze po parapecie i szafkach (w sumie to do szczura sie dobiera) ale pies...ten to mi napsocil :o butow w cholere pogryzl :o kaloryfer obgryzl :o listy przypodlogowe...duzoby wymieniac ..

Gość kaczka luzowana 2.99
ta...:o Żylonek spokojny :o wrocilam wczoraj do domu a tam 3 kwiaty na podlodze razem z firanka :o do tego nasral mi do wanny 😠