Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiijjka

JAKIE TOPIKI Z KAFE NAJBARDZIEJ WAM UTKWIŁY W PAMIĘCI?

Polecane posty

Gość aniiijjka

jakieś hiciory, prerełki lub po prostu to, co zapamiętaliście? Ja pamiętam historię sprzed ok. roku, może 1,5. Nick chyba blondynka1985. Historia o tym jak podała się za Alice wysyłając do swojego chłopaka zdjęcia Dody. Aby udowodnić że to nie prowokacja - dała kasła do konta pocztowego. Potem wyszły na wierzch jakieś brudy z jej życia, pojawił się na topiku ktoś kto ją znał.... na początku nawet jej tam broniłam, potem przestałam. Inna historia - tym razem z serii zabawnych (i prowokacja). Jakiś piotrek który przeleciał dziewicę i wierzył że błona dziewicza chroni przed ciążą. Myślał że każda kobieta ma okres 28 dnia każdego miesiąca. Śmialam się podczas czytania tak, że łzy mi leciały. Inna, całkiem niedawno gdy chłopak pytał w jaki sposób ma brać pigułki antykoncepcyjne. Teraz jest inna słynna historia na kafe - o barbarzyńcy z miękkiim sercem.

Gość z takich co się fajnie
o swędzącej macicy o dziewczynie co jechała na lotnisko ...to taki świeży

Gość lalallalallaa
o chłopaku, który po seksie wytarł się w ręcznik i usiadł na łóżku i pytał czy mógł kogoś przez to zapłodnić ( gdyby ktoś użył tego ręcznika bądz usiadł na tym łóżku) błahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahaha :)))))))))))))

Kiedyś babka pisała, że znalazla w lazience nie swoje majtki, i jej mąż zwalił na swojegoprzyjaciela, meza jej przyjaciółki, ze niby pozyczyl mu kluczy, w miedzyczasie przyjaciel dostal zawału i wydało się że autorka sama sobie z pomarańcza odpowiada i to tylko marna prowokacja :classic_cool:

a ztymi majtkami też pamiętam:D

Gość Luska z W.
"Topiki retro cała seria " Dolaczam. Plus ten o rownoleglym tkwi i tkwil bedzie, jak rowniez taki topik o zdradzie i ciazy, ktory ktos podniosl i przypadkiem przeczytalam

"Topiki retro cała seria " a co to za topiki?

Gość a ja pamiętam o dziewczynie
która pisała że jej mąż ją chyba zdradza z przyjaciółką, która ciągle u nich przesiaduje, że nawet przyłapała ich jak leżeli razem w łóżku i niby rozmawiali. Nie wiem jak się to potoczyło dalej bo zgubiłam ten temat, może ktoś ma? ;-)

Gość a ja pamiętam o dziewczynie
w zamian za linka moge zaoferować archiwalne numery Nowej Wsi, a także nagrania Krzysztofa Krawczyka na winylach :classic_cool:

Inna historia - tym razem z serii zabawnych (i prowokacja). Jakiś piotrek który przeleciał dziewicę i wierzył że błona dziewicza chroni przed ciążą. Myślał że każda kobieta ma okres 28 dnia każdego miesiąca. Śmialam się podczas czytania tak, że łzy mi leciały. Ten topik przeczytalabym chetnie jeszcze raz :-D. Plakalam ze smiechu :D. Istnieje on w ogole jeszcze?. Moze ma ktos do niego linka....

a ja pamiętam topik mamanki chyba jak to brała ślub,noc poślubną opisywała,codziennośc pewnie to bya prowokacja ale śmiałam sie do lez czytając to

Gość pani magister
poszukajcie tego topiku, bo wyglada na to, ze niezły był :) o tym okresie 28

Gość agnieszka...25
dlaczego?

Kurka nie moge znalezc tego o Piotrusiu :( 😭. Ludzie zlitujcie sie moze ktos go ma..........

Gość aniiijjka
ja wlasnie też szukam i nie mogę znaleźć

To sie jakos tak zaczynalo mialem cudowny dzien 16 stoletnie dziewcze ( albo dziewica ) mi ulegla i oby wiecj takich kobiet.... Ale pewna nie jestem.

Gość aniiijjka
Tak i jeszcze obliczył że kosztowało go to mnie niż z prostytutką. I że dziewczyna się wstawiła i odprowadził ją na przystanek

Gość aniiijjka
Nie ma już tego topiku. Jego tytuł brzmiał "Dziewczę mi uległo i oby więcej takich kobiet" ale jak wpiszecie w google to pojawia się tylko jedna strona, gdzie ktoś po prostu przytoczył tytuł :(

Noz............ :( Taki poprawiacz humoru usunac........... :-O. eh .... szkoda........

Gość ciebie...
tak bardzo kocham cie:)

Gość odwykowa
o tej co na lotnisko pojechala