Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biseksualna Marika

Topic dla BISEKSUALNYCH

Polecane posty

Gość kokietka ***19
hej laski...rowniez jestem bi . Woj lodzkie;)

Masz skłonności do zachowań biseksualnych, co nie zawsze znaczy, że jesteś biseksualistą, bo tu chodzi o coś więcej niż 'obrabianie pały'

PannicaAnnica dzieki za uspokojenie :) a to 'obrabianie paly' brzmi ordynarnie i kuszaco zarazem :D jaki jest Twoj osobisty stosunek do tego typu zachowan?

Mój stosunek? Wiesz, sama jestem biseksualna, więc zachowania biseksualne mnie nie oburzają. Seks jest dla ludzi, jeśli nie robisz nikomu krzywdy, to rób co tylko sobie zapragniesz, też mam wiele marzeń związanych z seksualnością, i nie obchodzi mnie to, że niektórych to oburza i dopóki- jak już pisałam- nikogo nie ranię tymi zachowaniami to staram się je wdrażać w życie.

Gość Arabica - Poznań
Jestem mężatką po 30, ale co raz częściej myślę o czulości z kobietą. Szukam dziewczyny bi 30+ z Poznania, chętnie mężatki, na wspólne wyjścia na winko, do teatru, na koncert, dziewczyny pogodnej, serdecznej i czułej bardzo!:-) Dziewczyny piszcie na: asthena1@gmail.com

Gość seksowna_kicia
Jestem biseksualną mężatką i mam 30 lat.Chętnie poznam fajną dziewczynę,która mogłaby zostać moją przyjaciółką:) Jestem z Łodzi.Można kontaktować się ze mną przez meil: kiciulka8@o2.pl lub gg 11411610

Gość rude_zlo
Jestem 20 letnia biseksualna dziewczyna. nie poszukuje kobiety do zwiazku poniewaz teraz jestem z chlopakiem ale chcialabym spotkac taka od 18-25 lat, ktora bylaby gotowa do zabawy w trojkaciku. niestety na portalu na ktorym jestem zalogowana (polecam go dziewczyna ktore poszukuja kobiety na dluzej innastrona.pl potral dla spolecznosci LBGT) ciezko znalezc dziewczyne chetna tylko do zabawy w trojkaciku. portal jest naprawde swietny mozna znalezc wiele ciekawych osob. jesli jakas jest chetna to piszcie moj numer gg 3742884

witam... :) jestem normalną, atrakcyjną 20letnią kobietą. marzy mi się trójkąt z dwoma biseksualnymi mężczyznami. młodymi, zadbanymi, atrakcyjnymi fizycznie... :) czekam na odzew, pozdrawiam gorąco :)

Gość Bisesxy
Ja również jestem chętna do poznania przyjaciółki...

Gość Bisesxy
Jest tutaj jeszcze ktoś?

Gość Malinosława
ja też chciałabym poznać taką przyjaciółkę. Mam chłopaka, którego kocham, ale bardzoo chciałabym spróbować z dziewczyną

Gość Bisexy
A ile masz lat i skąd jesteś? Może mail?

Gość Malinosława
Jestem z Krakowa. Mam 20 lat.

Gość Malinosława
A Ty?

Gość rude_zlo
a czy ktoras z was chetna do trojkata? ja jestem z gorlic ale za poltora meisiaca juz krakow;P

Gość Malinosława
Może ja jestem zainteresowana.

Gość Bisexy
Ja mam 20 lat i jestem ze śląska

Witam was wszystkie jestem z Płocka i szukam kobiety-przyjaciółki. Byłam w związku z kobietą ale była mężatką i jej facet tego nie tolerował. Jak któraś jest chętna piszcie. Pozdrawiam:)

Może dowiedzcie się co to bi-curious. Bo biseksualizm w naturze nie istnieje... Wymysł kogoś komu się nudziło...

Gość nataliaa.
Hej laski :)

Gość malinowa1990
cześć dziewczyny:) ja najpierw chcialabym z kims pogadac czy cos bo sie waham:)

Gość malinowa1990
zapmnialam napisac, jestem z krakowa:)

Gość unpredic
Generalnie całe życie byłam hetero, ale od jakiegoś czasu strasznie ciekawi mnie jakby to było być z kobietą. Miałam kiedyś koleżankę - lesijkę i mówiła, że nigdy z żadnym facetem nie było jej tak dobrze jak z kobietą. Nie jestem lesbijką i nie chciałabym być w związku z kobietą, ale to nie wyklucza bliskiej przyjaźni :) Chciałabym spróbowa%

Gość unpredic
BTW - jestem ze śląskiego.

Gość Silvanas
Czesc :3 jestem z Warszawy, mam 28 lat, 174 cm wzrostu, normalnej budowy, mam male piersi, ciesze sie powodzeniem, wiec jestem raczej atrakcyjna :D. Szukam biseksualnej przyjaciolki, niekoniecznie doswiadczonej. Wlasciwie wystarczy mi nawet jesli pozwoli sie piescic, nie wymagam niczego w zamian. Jestem obecnie w zwiazku z mezczyzna, jednak nie moge przestac myslec o drugiej kobiecie. Moj mail: helluvaretard@gmail.com

Gość słodka89:):
hej Laski mój problem jest taki,że spotykam się z facetami ale ciągle mi się marzy laska nie wiem jka będzie w realu ale chyba przynajmniej chce z kimś o tym pogadać , nie mam żadnego doświadczenia ale ostatnio tak mnie to nurtuje bardzo chce spróbować... może któraś chce ze mną pogadać?? Mam 22 lata jestem z okolic Lublina:) pozdrawiam gg38376637:*

Hej mam na imię Ania, mam 20 lat i jestem z Krakowa. Chętnie wprowadzę w świat rozkoszy początkującą bi jak i zadowolę pod każdym względem zdeklarowaną i poszukującą przygody.Kontakt proszę na gg : 13505190, mile widziane dziewczyny z Krakowa jak i okolic ;***

Ja najpierw myślałam, ze po prostu podobają mi się kobiety, bo jestem estetka:P Potem zaczęłam myśleć jak to by było pocałować kobietę. Całowałam się, było fajnie, ale jak się całowałam z taka jedna moja koleżanka, to nigdy w życiu się tak nie podnieciłam. Już wcześniej marzyłam o seksie z kobieta, ale po tym jestem na 100% pewna, ze jestem bi. Teraz czekam na jakąś kobietę, która będzie chciała spróbować tego ze mną ;) Co do mojej orientacji to wahałam się przez jakieś 5 lat, więc to nie jest chwilowy kaprys:P

Gość weronata
Witam wszystkie biseksualistki. Jestem Mężatką i mam 36 lat. Szukam koleżanki, przyjaciółki, kochanki. Dziewczyny z Chrzanowa,Trzebini i okolic. Są tu takie?