Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonda I

N A S Z A - K L A S A . P L

Polecane posty

Gość ssllslslslsls
Nie jestem zarejestrowana i raczej nigdy tego nie zrobię. Nie interesuje mnie odnawianie starych znajomości, a jeszcze mniej interesuje mnie zamieszczanie publicznie informacji o sobie.

Gość aghu
Eeee... tam przesada z tymi publicznymi informacji co tam takiego sie zamieszcza? Bez przesady! Kazdy sie zachowuje jakby byl nie wiadomo jak bogaty i odziany w tajemnicy. Ktos kto ma g... to bedzie krzyczal najwiecej o ochronie danych personalnych :) :D :D

Gość zrobilam z siebie idiotke
własnie na naszej klasie wyslalam badziewny lańcuszek przyjażni bo go sama dostałam od jednej dziewczyny z podstwowki i pod wpływem impulsu weszlam wkleilam wcisnęłam wyslij do wszystkich nie zauwazylam haczyka na gościach a to goście moich gości i poszło w świat teraz mnie to gnębi ta moja pierdolnieta głupota

Gość zrobilam z siebie idiotke
nikt nie odeslal .......maja mnie za chorą o boszeee

Gość dziwna klasa
laska z którą chodziłam przez dwa m-ce do ogólniaka, wpisała sobie miejscowośc, nasze miasto, a drugą holywood...(pisownia oryginalna :P ) nie wiem po co jej to skoro i tak wszyscy wiedzą,że nie przeprowadziła się od czasów L.O.

Gość LilkaSmasl
I co z tego z tym lancuszkiem, drugi raz nie wyslesz i tyle, bzdura to jest i dziwie sie, ze sie tym niektorzy bawia.

Gość Lancuszkom precz
Dziwie sie ze jeszcze sie ludzie chca w to bawic

Gość typ
Stronka jak kazda inna :-). Mozna spokojnie w foteliku i przy kawce przejzec co tam slychac u znajomkow na bloogu

1. \" Czy jestescie zarejestrowani?\" NIE 2.\"Jak sie bawicie na tym portalu?\" patrz pkt 1 3. \"Czy pomogl wam odswierzyc stare wiadomosci?\" nie mam co odświeżać więc dlateog patrz pkt 1 4. \"Czy bywacie na forum Pomysy, Uwagi i Spostrzezenia gdzie uzytkownicy z calego swiata podejmuja dyskusje?\" patrz pkt 1 5. \"Wasze opinie? \" pomysł pewnie i fajny ale dla tych co naprawdę mieli znajomych, mają co odświeżać i chcą

Gość vibi
Byłam 2 m-ce lecz zorientowałam się że to DNO - juz dawno mnie tam nie ma. Nasza klasa jest dla inteligentnych inaczej.

Gość hakzer
Jesto strona dla takich lamusow jak ja. :-D. Faktycznie wiekszosc ludzi pokazuje tam jak to im superowsko sie powodzi.

Gość 50siątka
Jestem nadal.Denerwują mnie kolekcjonerzy;).Mam niewielu znajomych na n-k i przyjmuję tylko osoby z którymi rzeczywiscie utrzymuję lub chcę odświeżyć kontakt.Cześc osób już się poobrażała/kasuję zaproszenia/,ale są to ludzie z którymi widuję się sporadycznie przelotem. Mam zablokowany profil /inf .,galeria,komentarze dostępne jedynie dla znajomych/.

Gość 0l3wuz
Cos mi intuicja podpowiada ze to bedzie temat przewodni na kafe. .

Gość yyyyeetiii
Ja tez mam wszystko poblokowane, po co ma ktos zagladac kto mnie wcale nie zna, albo ktos do kogo nie zywie sympatii? Od takich osob nie przyjmuje zaproszen.

Gość betakarota
beznadzieja.. po 3miechach skasowalam..zrobil sie z tego portal randkowy jakies krety do mnie zaczely pisac,zapraszac....umawiac?:| jakas zenada..mysleli ze polece na ich bmw i meblosciane z krysztalami? albo co najlepsze jakies gowniarstwo z mojej miejscowosci majace po 9lat-zaproszonka wysylalo mi.. po co im NK?szukają znajomych po latach? ! :|||||||||||

Gość gfjpok
Nic nie napaja mnie takim rozbawieniem, jak nasza klasa :D, zdjęcia, komentarze, posty na forum :D, ubaw i to za darmo ;)

Gość gfjpok
a ja jest moderatorem klasy i kurczę głupio mi skasować profil ;)

Gość mocno_zdegustowana
Mam profil, choć właściwie nie wiem po co. I tak kontakty utrzymuję z bardzo nielicznym gronem osób, wcale nie dzięki NK. Też już bardzo dawno zauważyłam, że NK służy kolekcjonowaniu znajomych, co ma się przekładać na popularność. Sama nie przyjmuję wszystkich zaproszeń, bo po co, skoro ludzi znam np. tylko z widzenia. Z początku przyjmowałam - zastanawiam się nad usunięciem osób, z którymi właściwie nic wspólnego nie mam. Tylko że dość kulturalna jestem i nie lubię sprawiać innym przykrości... Lepiej się wypiszę...

Gość naszoklasowianka
No z tymi gosciami co zagladaja, a potem zagaduja bo chca nawiazac znajomosc, bo im sie spodobalam i zaproszenia sla bo miedzy nami moze byc to cos... :D :D :D Dziwie sie, szczegolnie jak ktos z innego kraju albo z drugiego kranca Polski. Ludzie zdesperowani czy az tak romantyczni? :D

Gość klemenntine
Jestem, ale spodziewalam sie lepszych realacji, na e-mail nie odpowiadaja, na forum klasowym sie nei udzielaja, cichaczem po galeriach buszuja

Gość klemenntine
❤️Czy jestescie zarejestrowani? Tak, od kilku miesiecy. ❤️Jak sie bawicie na tym portalu? Na poczatku bardziej przezywalam ale z czasem przestalam, bo zdawkowe kontakty mozna miec wszedzie, jedyny plus to ogladnac sobie ludziki po latach. ❤️Czy pomogl wam odswierzyc stare wiadomosci? Gdyby ludziom chcialo sie pisac tak jak kolekcjonowac znajomych czy wklejac zdjecia dzieci byloby lepiej. ❤️Czy bywacie na forum Pomysy, Uwagi i Spostrzezenia gdzie uzytkownicy z calego swiata podejmuja dyskusje? Nie, ludzie, ktorych znam nie pisza to po co mam pisac z tymi ktorych nie znam?

Gość hmmmm_
Na razie nie zarejestrowałam się i nie wiem czy kiedykolwiek to zrobię (nie kręci mnie to:P)

Gość Crystal Carington
Ja jestem zarejestrowana na tym portalu, lecz zastanawiam się nad usunięciem konta, ponieważ jestem bardzo rozczarowana tym portalem. Kolekcjonowanie znajomych i tyle, patrzenie kto ma ich najwięcej. Z początku wciągało, oglądanie znajomych, co u kogo sie wydarzyło itp., kto jescze jest panną a kto nie itp. Z zcasem dochodzi się do wniosku, że to złuda, ponieważ z tymi ludźmi z klasy, ktorych ma się wsrod znajomych nie ma się żadnego kontaktu. Ludzie wcale nie odpisują, nie chcą utrzymywac kontaktu. Dawanie danych osobowych nie bede komentowac, poniewaz kazdy wie co robi, to jest kazdego osobista sprawa czy podaje nr telefonu czy gg czy skype. Chwalenie sie bogactwem, jak to sie dobrze powodzi wiaze sie z glupota osoby dajacej takie zdjecia, poniewaz mozna pasc ofiara zlodzieja, skojarzy taka osobe zobaczy jej status spoleczny i gotowe... Obecnie ten portal zmienil sie w portal randkowy, ludzie zagaduja do obcych ludzi, zdjecia osob na fotach sa rozebrane itp. Zapisujesz się w tym portalu wiedz, ze stajesz sie osoba oberwana ze swej prywatnosci, kazdy wie o Tobie wszystko poczawszy od szkol jakie skonczyles, z kim sie zadajesz, jak sie nazywasz. I to nietylko twoi znajomi, ale i obcy ludzie.

Gość Vita Volume
"...Z zcasem dochodzi się do wniosku, że to złuda, ponieważ z tymi ludźmi z klasy, ktorych ma się wsrod znajomych nie ma się żadnego kontaktu. Ludzie wcale nie odpisują, nie chcą utrzymywac kontaktu. Obecnie ten portal zmienil sie w portal randkowy, ludzie zagaduja do obcych ludzi, zdjecia osob na fotach sa rozebrane itp..." Popieram. Najpierw jest szal, a potem niesmak, ze nikt naprawde sie nie angazuje kontakty, czy to pocztowe czy na forach, moglyby byc fajne dyskusje i wspomnienia nawet na galeriach klasowych. Ale wiekszosci sie po prostu nie chca. Wola blakac sie z ukrycia po profilach unikajac ujawnienia, ze tam sa.

Gość ene due rabe
Czy jestescie zarejestrowani? NIE Jak sie bawicie na tym portalu? TO BYŁA DOBRA ZABAWA NA 1 WIECZÓR, PÓŹNIEJ NIE WIDZIAŁAM SENSU UTRZYMYWANIA PROFILU. Czy pomogl wam odswierzyc stare wiadomosci? NIE- SAMA POTRAFIĘ DOTRZEĆ DO LUDZI NA KTÓRYCH MI ZALEŻY, KONTAKT Z POZOSTAŁYMI UWAŻAM ZA ZBĘDNY, A NAWET SZKODLIWY. Czy bywacie na forum Pomysy, Uwagi i Spostrzezenia gdzie uzytkownicy z calego swiata podejmuja dyskusje? NIE Wasze opinie? NA POCZĄTKU POMYSŁ WYDAWAŁ SIĘ BARDZO FAJNY, NIESTETY POSZEDŁ CHYBA W ZŁĄ STRONĘ.... PRZYNAJMNIEJ MNIE NIE PRZYCIĄGNĄ NA DŁUŻEJ, A WRĘCZ ODSTRASZYŁY NIEKTÓRE RZECZY: - PROFILE OBGADYWANE NA FORACH, -LANS KTO MA LEPSZE ZDJĘCIA, - ZAGROŻENIE DOSTĘPEM OSÓB NIEPOWOŁANYCH DO ZBYT DUŻEJ ILOŚCI PRYWATNYCH INFORMACJI O MNIE.

Gość Vita Volume
"...Zapisujesz się w tym portalu wiedz, ze stajesz sie osoba oberwana ze swej prywatnosci, kazdy wie o Tobie wszystko poczawszy od szkol jakie skonczyles, z kim sie zadajesz, jak sie nazywasz. I to nietylko twoi znajomi, ale i obcy ludzie..." To tez mi sie nie podoba. Dostaje sie zaproszenia od blachych znajomych, takich na "czesc, co slychac" i wlasciwie nie ma powodu by je odrzucic (co innego ci, ktorych nie lubimy, z ktorymi mielismy zatargi i pamietamy jak dzic) a pozniej ci ludzie tyle o nas wiedza, widza nas na zdjeciach, ktore zostaly wklejone dla tych bliskich, a nie ma opcji uporzadkowania galerii, albo pokazujesz wszystko, albo nic i trzeba samemu cenzurowac zdjecia zanim je sie doda - fakt, wielu nie ma oporow bo wkleja je takie, zeby sie pochwalic czym popadnie, albo przesadnie rozebrane jak do sex portalu - to ci z niewyleczonymi kompleksami z podstawowki.

Gość ene due rabe
I WŁAŚNIE TO "KOLEKCJONOWANIE" ZNAJOMYCH... bratanica mi mówi, czemu nie masz profilu ciociu? ja pytam po co mi? no, bo ona chciałaby mnie dodać, bo chce mieć więcej znajomych- po jaką cholerę pytam? nie dość, że mamy kontakt na co dzień, to jaką "ZNAJOMĄ" jest dla mnie 13stolatka? owszem, lubię ja , a nawet więcej- ale jednak znajomi to coś innego, niż dzieci z rodziny, moim zdaniem!

Gość Mnie smiesza rodzicie prowadza
cy profile swoich niemowlakow lub kilkulatkow, czasu i ochoty nie maja na wlasne kontakty, ale dodatkowo bawia sie innymi profilami.

Gość teraz na mnie kolej
miałam na NK dwa razy konto za 1 razem faktycznie było to super zabawne, odnalazłam sporo znajomych szczegolnie ze szkoły podstawowej , zobaczyłam jak wygladają, jak potoczyły sie ich kariery zawodowe i ogolnie bardzo mnie to wciągnęło . Zabawa trwała prawie 3 mce do momentu, az znalazł mnie na nim pewien osobnik , z ktorym nie chcałam miec nic wspolnego . Jako,ze nawiaząlam kontakty z ludxmi na ktorych mi zalezało usunęłam konto. Niestety babska ciekawosc była silniejsza i wrociłam na NK. Lubiłam sobie podgladac innych , sprawiało mi to ogromna satysfakcje :P Pododawaam ponownie znajomych , ktorzy byli wczesniej i tak sobie tam siedziałam. Jednakze w momencie gdy zaczał się ogromny bum na NK i praktycznie wszedzie się o tym portalu mówiło, zaczełam sie zastanawiac własciwie dla kogo on jest stworzony? Zaczeły się bowiem pojawiac jakies fikcyjne konta typu Klany , Rodziny, Ulubiency i co najgorsze coraz wiecej dzieciakow tam sie zaczeło pojawiac, bo to bylo modne aby miec tu konto. A jak juz zobaczyłam jakie fotki niektore osoby , zwłaszcza kobiety wystawiaja to od razu zaczełam patrzec na to konto jak na Fotkę Pl , ktora dla mnie jest wielkim nieporozumieniem. W dodatku zaczeły mnie zapraszac osoby a własciwie tylko faceci, dla ktorych jedynym powodem dla którego mnie zapraszali był moj seksowny wyglad :O Zraziło mnie to tak okropnie , ze w jednej chwili po kolejnym zaproszeniu od leciwego juz pana nacisnełam na opcje usun konto i tak skonczyła się moja przygoda z NK. I teraz wiem jak dobrze zrobiłam. Jestem uwolniona od podgladactwa , mnie nikt nie oglada , nie sledzi i ogolnie czuje wewnętrzny spokoj. I co najwazniejsze wcale mnie tam nie ciągnie, mimo ze moje dzieci maja tam konta i mogłabym przez ich profil dalej tam wchodzic i patrzec sobie do woli;)