Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonda I

N A S Z A - K L A S A . P L

Polecane posty

Gość Sonda I

Czy jestescie zarejestrowani? Jak sie bawicie na tym portalu? Czy pomogl wam odswierzyc stare wiadomosci? Czy bywacie na forum Pomysy, Uwagi i Spostrzezenia gdzie uzytkownicy z calego swiata podejmuja dyskusje? Wasze opinie? :)

Gość ZniesmaczonaNK
Bylam 2 miesiace. Kolezanka z, ktorej nie lubilysmy sie w podstawowce zachowala do mnie urazy i czepiala sie mnie na klasowym forum oraz zostawiala niewybredne komentarze u mnie na profilu. Usunelam konto.

Gość Sonda I
Zloty, ale poprosze o rozwiniecie i argumenty :)

jestem, ale to fikcyjne konto, którego i tak nie używam. portal taki jak fotka.pl -debilny. odświeŻyć. jeśli już:)

Na NK podoba mi sie, ze na tamtejszych fora wiadomo z kim sie pisze, widac, ze to realni ludzie, maja zdjecia itd. Oczywiscie tez mozna anonimowo z konta fikcyjnego, ale to rowniez wyglada inaczej niz tutaj na pomaranczowo.

Gość Sonda I
Buuu :( Spodziewalam sie wiekszego odzewu. p.s. Sorry, za blad ortograficzny w pierwszym poscie.

Gość proszię
Czy jestescie zarejestrowani? tak Jak sie bawicie na tym portalu? średnio Czy pomogl wam odswiezyc stare wiadomosci? wiadomości nie, znajomości tak. Czy bywacie na forum Pomysy, Uwagi i Spostrzezenia gdzie uzytkownicy z calego swiata podejmuja dyskusje? nie

Gość LizaczekX
Tez mnie drazni Stara Baska z PSU.

Gość marijaaaaaa
lagodnie mowiac, bardzo nie lubie tej strony. kolekcja znajomych i ogolnie, szpan, przerabiane zdjecia i jakos tak ogolnie nie mam ochoty patrzec znowu na te same geby, jak bede chciala sie z kims skontaktowac, to znajde sposob, a z moimi fajnymi znajomymi utrzymuje kontakt, a reszta glupkow mnie nie obchodzi

A ja sobie bardzo chwalę - jestem po 60-tce,odnowione znajomości,masa wzruszeń.Jednocześnie szybka korespondencja z rodzinką i znajomkami.Widocznie jesteście jeszcze za młodzi.

Gość KarolinkaS
Podoba mi sie, ale kontakty luzniejsze niz sie spodziewalam, po pierwszych achach i ochach nie ma o czym rozmawiac :(

Gość Moze rzeczywiscie starsi cenia
wedlug mnie dzieci tam byc nie powinno - to nei absolwenci.

Gość bmv7
ja musiala wykasowac swoj profil poniewaz moj maz byl zazdrosny...a dzieki naszej klasie poznalam moje przyrodnie rodzenstwo plakalam bo bardzo lubilam ten portal no ale coz jakos zyje dalej

Gość kornelia mn
Bylam na tym potralu przez oklo 4 m-ce.Po zorientowaniu sie dosc szybko ze to ,przepraszam, ale portal dla debili ( wiekszosci)usunelam konto.Dostalam pare zaproszen od osob ktorych wlasciwie nie znam.Pisalam maila,czy my sie znamy i dlaczego otrzymuje zaproszenie.Poza tym fotki,to wprawialo mnie w zazenowanie,normalnie wstydzilam sie za innych.Nie mialam pojecia ze niektorzy ludzie o ktorych mialam nawet dobre zdanie to takie buraki.Zdjec co najmniej 10,o tych gdzie fotek jest 20,30 czy wiecej nie wspomne.W tle mebloscianki, albo nowy Tv kupiony za harowe,ale ze niby tak sie super powodzi. Zdjecia dzieci po 100 takich samych.Jednak laska pozamieszczala zdjecia w kuchni podczas robienia mielonych....Inna 5 lat po slubie zdjecia z wesela. Czekalam jeszcze na foty z pierwszego razu,pierwszego loda lub porodu.a moze juz zamiescily?? Nie wiem bo juz tam nie wchodze

Czy jestescie zarejestrowani? TAK Jak sie bawicie na tym portalu? ŚREDNIO BO JUŻ NUDNY JEST Czy pomogl wam odswierzyc stare wiadomosci? TAK Czy bywacie na forum Pomysy, Uwagi i Spostrzezenia gdzie uzytkownicy z calego swiata podejmuja dyskusje? NIGDY

Gość JA JESTEM CHYBA CHORA
moja kolezanka pousuwala jeszcze "STARE" zdjecia z ukochanym, jak juz dala nowe, z innym ,NOWYM ukochanym podpisujac-MOJA NOWA WIELKA MILOSC :P

Gość głowa wielka i mądra
Wchodze tam regularnie, ale wieje nudą. Przed rokiem był szał, cała klasa z liceum zapisała sięhurtem, popisaliśmy na forum, zrobiliśmy spotkanie, drugie było w planie, ale nikt juz nie reflektował. Ludzie cichcem zwiedzają profile, chcą wiedzieć cos o innych, ale nic nie mówic o sobie. Podostawałam jakies zaproszenia od osób, z którymi w liceum zamieniłam może 2 zdania. nie bez przyczyny te kontakty siepourywały. po prostu nie ma sięze sobą już nic wspólnego, A jak nam na kimś zależało, to kontakt się po prostu utrzymywało cały czas.

Gość melkat
MBV7 - jak sie podporzadkowujesz w tak blacych sprawach, to co dopiero z powaznymi. Co to? Dziecko jestes, a maz Twoj rodzic, zeby ci zabraniac wlasnych zainteresowan? Powinien isc do terapeuty. Kobieta to odrebna istota a nie niewolnik meza. Kornelia mn - tak, ze zdjec to mozna sie poplakac. Te zdjecia dzieci, ktorych nikt nie zna a ciekawi ich osoba z profilu, znajoma z przeszlosci, jedno zdjecie by wystarczylo - bez przesady. Szpan "bogactwem" - znajoma zamiescila zdjecia dzieci lezace na podlodze w banknotach stuzlotowych, do tego z kazdego pokoju po odnowieniu, zdjecia na 5 nowo kupionych sofach - jaja. Co do zdjec z wesela to nie mam nic przeciwko, skoro drogi sie rozeszly i nie bylo kontaktu to fajnie jest obejrzec takie pomiedzy wczoraj a dzisiaj. Ja wlasnie lubie galerie ktore sa rozmaicone, jesli kogos nie widzialam 10 lat to fajnie mi obejrzec zdjecie z 2 czy 4 czy 6 lat temu. Wole to niz 20 ujec niemowlaka. "..Czekalam jeszcze na foty z pierwszego razu,pierwszego loda lub porodu.a moze juz zamiescily??..." - z tego parsknelam. "...jak juz dala nowe, z innym ,NOWYM ukochanym podpisujac-MOJA NOWA WIELKA MILOSC ..." te opisy tez sa niezle, wielu pod zdjeciami ze swoja druga polowa daje komentarz taki jakby tylko jemu sie przytrafila wielka milosci, pelno misiaczkow itd. Niektorzy robia to "pod bylych" - mysla, ze tamci sie interesuja i w trzeba im dopiec jakim jest sie szczesliwym teraz - zalosne. Glowa Wielka i Madra - tak, te spotkania albo nie dochodza do skutku albo sa takie sobie. Najgorzej jak ktos kto mieszka daleko je organizuje a ci co sa na miejscu znajduja wykrety, zeby nie przyjsc. Mozna sie pobawic ale nie oczekiwac nie wiadomo czego.

Gość Moze rzeczywiscie starsi cenia
MBV7 - jak sie podporzadkowujesz w tak blacych sprawach, to co dopiero z powaznymi. Co to? Dziecko jestes, a maz Twoj rodzic, zeby ci zabraniac wlasnych zainteresowan? Powinien isc do terapeuty. Kobieta to odrebna istota a nie niewolnik meza. Kornelia mn - tak, ze zdjec to mozna sie poplakac. Te zdjecia dzieci, ktorych nikt nie zna a ciekawi ich osoba z profilu, znajoma z przeszlosci, jedno zdjecie by wystarczylo - bez przesady. Szpan "bogactwem" - znajoma zamiescila zdjecia dzieci lezace na podlodze w banknotach stuzlotowych, do tego z kazdego pokoju po odnowieniu, zdjecia na 5 nowo kupionych sofach - jaja. Co do zdjec z wesela to nie mam nic przeciwko, skoro drogi sie rozeszly i nie bylo kontaktu to fajnie jest obejrzec takie pomiedzy wczoraj a dzisiaj. Ja wlasnie lubie galerie ktore sa rozmaicone, jesli kogos nie widzialam 10 lat to fajnie mi obejrzec zdjecie z 2 czy 4 czy 6 lat temu. Wole to niz 20 ujec niemowlaka.

Jakby ktos chciał organizowac spotkanie klasowe, to moja rada jest taka - zrobić jakąkolwiek zbiórke pieniędzy. Np zamówić jakis mały bufecik i po te 5 tych - jak sie zapłaci, to sięprzyjdzie. Jak sie umówi tylko na gębę, to zawsze "w ostatniej chwili" cos wyskoczy. Ludzie maja tez obawy przed takimi spotkaniami - jedni sie wstydzą, ze na tle innych wypadną kiepsko, bo mają kiepską pracę albo akurat sa bezrobotni, inni sie wstydzą, ze jako jedyni nie mają dzieci, inni że wyłysieli itp. A wiadomo, ze jak jest spotkanie klasowe, to przyjdą nie tylko ci, co są nam życzliwi, ale też tacy, którzy chętnie nam wbiją szpilę Dlatego niektórzy oddychają z ulgą, jak im "w ostatnim momencie" cos wypadnie - nawet jakbyu to było wyjscie do miesnego po mięso dla babci

Gość Sonda I
:O :O :O Czy sprawdzaliscie tych, co na Kafeterii podaja swojego e-mail czy sa zarejestrowani na Naszej Klasie? :O :O :O

Gość Melkat
Glowa Wielka i Madra - a co z tymi co pierwsi krzycza na temat spotkania a pozniej sie wymiguja? Albo Ci co pisza do ciebie jak sie pojawisz: Jak milo cie widziec, nie moge sie doczekac kiedy sobie popiszemy, a pozniej dwa tygodnie nie odpisuja na e-mail, a ich widac codziennie, a potem robia to zdawkowo? :O Po co ludzie daja takie deklaracje? Ani to uprzejme ani uczciwe? 😠 Obiecanki-cacanki nadal sa w modzie :P P.S. Kolejne pytanie Sondy: Tak, znalazlam dwie osoby, z ktorymi dyskutowalam na topikach :)

Nie wiem, co z nimi :) Ale podejrzewam, że te osoby są nauczone w domu, zeby bic p[ianę nie wiadomo po co. Te osoby na przykład piszą lasce w ciąży, która wczesniej była zgrabną dziewczyną, a na czas ciaży zamieniła się w bambaryłę (oczywiscie nie ze swojej winy itd. , ale fakt jest faktem - nie wyglada pieknie) "ślicznie wygladasz", "wygladasz kwitnąco" i "czas sie dla ciebie zatrzymał" - to już standardowo do wszystkich

Mnie smiesza ci co maja po 350 znajomych wchodza na galerie i wszedzie to samo: ALE SUPER! To juz lepiej, zeby sie wcale nie odzywali. Nieszczere i oklepane. Nie potrafia dodac nic z sensem, od siebie tylko to banalne ALE SUPER! I w sumie nie wiadomo co na zdjeciu jest dla nich konkretnie super, bo wszedzie pisza to jedno slowo dla wszystkich.

Gość Zwariowana Zoska
Lubie zapisalam sie 3 tygodnie temu, bardzo mi sie podoba, nie potrafie tylko wstawic zdjecia, a kazdy sie o nie pyta.

Gość pechowa_szczesciara1989
Jestem . Na poczatku podchodzilam do tego sceptycznie, ale z czasem jak sie tylko o jednym slyszalo to zalozylam konto. Mam pare zdjec, pare znajomych - niektorym nawet nie mowie w realu czesc ;) Jak dlugo bede miec to konto nie wiem. Zobaczymy. Co do starych znajomosci to... nie odswiezylam, ale czasem fajnie na kogos z podstawowki popatrzec ;P

Gość Do Pechowej
Wlasnie, fajnie popatrzec.