Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonda I

N A S Z A - K L A S A . P L

Polecane posty

Gość lolliipop
Po czasie bywanie tam robi sie nudne

Gość lupolkjh
ja jestem moderatorem i uczestnicze w zyciu klasy, tylko juz teraz tylko chyba ja pisze na forum :D, nawet nie chyba tylko na pewno.

Gość loliipoop
T i tak dobrze, bo wielu nawet tego nie robi i o interwencej trzeba sie dopraszac. Nie mowiac o paradoksie ze ta i owa osoba klase zalozyla a na spotkanie klasowe po latach ochot nie ma.

Gość annnaaaa
Jak wypisa się z naszej klasy

Gość shrofhndbl
musisz poczytac instrukcje ;)

Gość annnaaaa
Nie mogę doczytac się.

Gość do anna
moze lepiej napisz ze ci sie nie chce

Gość samaEwusia-lat44
no i denerwujące jest to,że w ogóle ludzie nie przyjmują komentarzy,które nie sa po ich mysli.PO PROSTU JE KASUJĄ!

Gość To z komentarzami to nie wiem
w jakim stopniu, ale zostawilam kolezance napis pod zdjeciem: ooo! nowe wlosy! blond! i nowe brwi ;) Kilkanascie lat temu szczycila sie ona szerokimi ciemnymi brwiami a tu nagle ma je waskie i widepilowane. Usunela komentarz

TEMAT: Wie ktoś może jak żalożyc FORUM na NASZEJ KLASIE? 02:32 proszeladnieahoh Witam zalozylam nowe konto dla ludzi z mojej grypy uczelnii,jest prywatne i chcialabym abysmy mieli na tym koncie forum abysmy mogli do woli ze soba rozmawiac o waznych i mniej waznych sprawach nie tylko zwiazane z uczelnia. Niestety,nie wiem jak mam to zalozyc tak by bylo tylko dostepne dla znajomych ktorych zaprosze oraz tak by bylo je widac dla ych znajomych po wjesciu na tej "profil" pomozecie?

Gość niech mi ktos pomoze
prosze,post powyzej tyczy sie mnie

Gość jak kto ma znajomych
do dupy to sam sobie winien. Moi sa ok.

co? chce stworzyc forum ale nie potrafie

Gość zalozylam forum
na naszej klaie ale jak moge sprawic by byloono prywatne??

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie jestem na Nk i nigdy nie będę, sorry ale zaczynam dzielić ludzi na normalnych którzy tam nie są i idiotów-pozerów którzy są. Targowisko próżnościo i buractwa. Ludzie mają masę "znajomych" a to pani z pobliskiego sklepu, a to curka koleżanki męża żony itd... No i najważniejszer zdjęcia, koniecznie na zagranicznych wakacjach i na tle nowego samochodu. I żeby to było tak że ktoś naprawdę jest milionerem i spędza wakacje tylko na Bali tudzież w kłalalumpur a jeżdzi Bentlejem i ma pięciu lokai to ok, udało się komuś i ma co pokazać. Ale że niby mam byc zazdrosna o wakcje, które są dostępne dla wszystkich. No i mamuski które pokazują swoje pociechy na 100 zdjęciach ( wszystkie są te same, tudzież bez smoczka lub butelki) Czasem nienawidze ludzi za ich głupotę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma to jak mala generalizacja. Pozatym ciezko sie wypowiadac o czyms o czym sie nie ma pojecia. No bo skad, skoro sie "nie bylo". To dopiero pozerstwo ;]

Gość do tiaaaaa
skoro nie jestes na NK to skad to wszystko wiesz?

Gość zalozylam forum
hmmm wciaz nie wiem :)

Ja od niedawna no cóż z tego co widzę to wiele osób chwali sie :O co osiągnęli , jak wyglądają ... jaka wspaniała rodzinka , jakie ubiory , jakie wczasy , jakie auto jakie laski ...itp... to portal dla wszystkich którym brakuje pochwał u najbliższych , to portal dla tych którzy są niedopieszczeni brrrr..pozdrawiam

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do revol; no właśnie nie byłam ale wiem, skąd? wszyscy o tym trabią, opium dla mas i nawet gdy nie chcem to wszędzie o tym nawet na kafeterii. Pozerstwem zaś jest dla mnie ta cała nasza klasa, bo niby jaka idea? Z osobami którymi chcę mam wciąż kontakt, inni mnie nie obchodzą także to gadanie o "odświeżeniu strarych znajomośc" i tylko utwierdza mnie w tym że to głupi portal!

Gość Co do forum to mozesz
zalozyc tak by go nie bylo widac dla wszystkich, porozsylac znajomym linki i tyle. Jesli potrzebujesz wiecej szczegolow wejdz na Fora kliknij na nasza-klasa a tam kliknij na pomoc albo pomysly, sugestie, uwagi TAM UZYSKASZ POMOC.

Gość To jest prawda
No i mamuski które pokazują swoje pociechy na 100 zdjęciach ( wszystkie są te same, tudzież bez smoczka lub butelki) Czasem nienawidze ludzi za ich głupotę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kattegforiav
„Zasada Odpowiedniego Poziomu” Obok „Zasady Trzech W” krytycznie ważne znaczenie ma Zasada Odpowiedniego Poziomu. Nie liczy się tylko sam fakt dodawania komentarzy, wpisów, zdjęć, ale sposób w jaki to robimy! By konto było popularne, musimy dostosować poziom do Większości, tak by dla każdego był przyjazny, sympatyczny i zrozumiały. Większość w serwisie stanowią oczywiście młodzi ludzie, którzy lubią się bawić, mają luz, dystans, znają podstawy komunikacji internetowej – trzeba nam o tym pamiętać. Niech Czytelnik zapozna się z tymi dwoma przykładami komentarza na temat zdjęcia: Komentarz A Bardzo ładne zdjęcie. Ładnie na nim wyszłaś. Pozdrawiam, Wacław. Komentarz B Joł, joł! Spoko zdjecie, cudnie wygladasz. Jestes piekna :* :P haha:P :D Pozdro. Waco.;) lub w porządku focia, piękny jak zawsze :)) maksik dla Ciebie i licze na rewanżyk pozdroffka i ciumki :* mua Niech Czytelnik rozsądzi, który jest lepszy? Odpowiedź: Komentarz B. Bo jest dla Młodego Odbiorcy (a takim jest typowy odbiorca serwisu, czyli podwalina naszego założenia popularności) komentarz atrakcyjny, sensowny, sympatyczny, luzacki, emocjonalny, spontaniczny, kreatywny, nowoczesny i przede wszystkim NIE jest, jak to się młodzież wyraża „sztywniacki”. Dlatego też – „jeśli wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one” – w większości przypadków będziemy posługiwać się językiem z komentarza B. Chcemy przecież być lubianym użytkownikiem, a nie „sztywniakiem”, nieprawdaż? Także i zdjęcia muszą być na odpowiednim poziomie. Jedno, dwa w stylu legitymacyjnym możemy dać, ale musimy też wrzucać zdjęcia zabawne, pocieszne, luzackie, żeby pokazać, jak to młodzież mówi, że jesteśmy „swoje ziomy”.

Gość hie hie
n-k fota dopasowani j.w. i słów mi szkoda na to więcej! Ciemnogród! Zamiast korzystać z dobrodziejstw internetu i rozwijać wiedzę wysyłają zdjęcia swoich mord i słodzą sobie komentarzami! Toż to próżniactwo i patologia!

1.Tak 2.Z nudów oglądam zdjęcia moich słit kolezanek mamlających sie ze swoim facetem 3.W ogóle :O , znam ich z widzenia :O 4.Nie 5.Na Kafe 6.NK- to jak taka fotka.pl , zresztą na fotce też wprowadzili podawanie swojego nazwiska, NK brakuje jeszcze ocen , ale znając ich za niedługo taka funkcja sie pojawi