Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonda I

N A S Z A - K L A S A . P L

Polecane posty

Gość spotkania po latach
cytuje: "...eraz wiem jak dobrze zrobiłam. Jestem uwolniona od podgladactwa , mnie nikt nie oglada , nie sledzi i ogolnie czuje wewnętrzny spokoj. I co najwazniejsze wcale mnie tam nie ciągnie, mimo ze moje dzieci maja tam konta i mogłabym przez ich profil dalej tam wchodzic i patrzec sobie do woli..." I pewnie tak od czasu do czasu robisz :D :D :D:D :D :D:D :D :D

Wiekszosc naprawde przesadza,ale to sa po prostu zakompleksieni ludzie bo... wstawiaja zdjecia z wycieczek zagranicznych, zdjecia dzieci kilka minut lub godzin po porodzie, malolaty erotyczne zdjecia, etc. I niefajne jest to, ze mozesz kogos znac tylko z widzenia a wiedziec o tej osobie wszystko, i widziec wszystko-lacznie z tym jak wyglada jej lazienka.

Gość Kwefff
Udzielałam się, spotkałam po 35 latach, p o r a ż k a! ale nie żałuje, skasowałam profil i zamknęłam kartę wspominkową. Za bardzo żeśmy rozminięci.

Gość To prawda wielu tam ma olbrzym
ie kompleksy i zero granic by sie z nich leczyc. Pokazywanie calego swojego zycia jest wedlug nich recepta na wszystko.

Tylko nikt z tych ludzi nie pomysli nawet ze moze ich dzieci nie chcialyby zeby byly upubliczniane ich zdjecia, np.jak zalatwiaja swoje potrzeby fizjologiczne na nocniku.

Gość Ludziom sie w glowach przewrac
nie dociera do nich, ze 100 ujec z wesela albo 50 swojego niemowlaka jest wazne i ciekawe dla nich i najblizszej rodziny a nie dla calej spolecznosci.

Portal fajny ale nie do tych celow do jakich uzywa go 99% ludzi tam zalogowanych! Powaleni ludzie!

Na fotki bobasow i komentarze typu "nic sie nie zmienilas/les" RZYGAC SIE CHCE...

Gość kiara123
Tak, komentarze sa smieszne. Ktos tu pisal, ze zamiast wszedzie wklejac super moznabyloby cos od serca napisac, ale widac nie kazdy potrafi. Komentarze typu \"nic sie nie zmienilas\" pojawiaja sie chyba wtedy gdy nie wiedza co napisac i nie chca robic przykrosci. Znajduja sie pod zdjeciami osob, niegdys zadbanych a dzis babologow z 30kg nadwaga.

Gość psycholog specjalista
NIE MASZ PROFILU NA NASZEJ KLASIE? To właśnie do Ciebie: -Nie miałaś znajomych bądź każdy dzień w szkole był dla Ciebie czymś nie do zniesienia? -Bałaś się wychodzić na przerwę? -Wszyscy mieli cię głęboko w nosie? -Nie masz się czym pochwalić bo poza kompleksami i internetowymi znajomymi z kafeterii nie masz Nic? Teraz już każdy wie dlaczego nie jesteś tam zarejestrowana!

psycholog specjalista -wlasnie normalni, adrzy ludzie ktorzy maja poczucie wlasnej wartosci i nie majacy zadnych kompleksow nie potrzebuja dowartosciowywania sie na tym debilnym portalu:)

Gość Mam duzo znajomych
ha ha ha... czytam post powyzej, ...wszyscy mieli cie w nosie.... ha ha ha Ale tez jest w tym jakas racja, na pewno sa osoby, ktore zle wspominaja podstawowke, ktorzy w klasie byli oferma czy ofiara i niechetnie do tych wspomnien wracaja, albo na odwrot, kiedys byli slodkim prosiaczkiem a dzis chca pokazac, ze wyrosla z nich sexi blondyna albo umiesniony chlopak :)))

Gość Blumpka
Fajne te linki powyzej :)))

Czy jestescie zarejestrowani? TAK Jak sie bawicie na tym portalu? OGLĄDAM ZDJĘCIA BRZYDKICH KOLEŻANEK I DRĘ ŁACHA :D Czy pomogl wam odswierzyc stare wiadomosci? TAK (ODŚWIEŻYĆ PISZE SIĘ PRZEZ Z Z KROPKĄ) Czy bywacie na forum Pomysy, Uwagi i Spostrzezenia gdzie uzytkownicy z calego swiata podejmuja dyskusje? NIE Wasze opinie? BRAK

Zdecydowanie się tam nie bawię tylko próbuję wyrywać lachony ale są problemy.Ale jak jakiś lachon mnie zablokuje pomyślę o srogiej karze w postaci np. cichodajki dla męża:classic_cool:.

Gość ocotochodzi
jakiej cichodajki dla meza??

Gość amancie ty jestes normalny

Gość niewiedzący
Mam pytanie, czy jeżeli mam zaznaczone w opcjach "nie pokazuj użytkownikowi że odwiedzałem jego profil" to czy napewno ta osoba nie wie, że oglądałem jego galerię? I drugie pytanie o co chodzi z tymi opłatami na naszej klasie? Czy są jakies opłaty za to żeby właśnie widzieć że inni wchodza na nasze galerie?

Gość niewiedzący
Podnoszę , czy ktos mógłby mi odpowiedzieć? :) z góry dziękuje

Gość odpowiadam na pytanie
jesli masz odznaczoną opcje , zeby inni nie widzieli ze wchodzisz na ich konto to tak jest- nie widza Cie o połatach nic nie weim, bo jak je wprowadzono to mnie juz tam nie było :P

Gość serenawanderwudsen
ja nie moge jak widze: oprocz tego o czym wspominalyscie wczesniej .. - profile Katarzyna i Marcin Skowronscy, tak jakby od teraz musieli miec wspolnych znajomych, wspolne wszytsko.. co za niedojrzalosc! a tacy ludzie zenia sie i wychodza za maz.. - zdjecia swojej twarzy , przerobione na photoshopie, lub nie, ale ta sama twarz w 30 ujeciach , ostatnio moja wspollokatroka dodala takie zdjecia z opisem: " wspomnienie dlugich wlosow" i swoje zdjecie z przed 3 msc kiedy miala dluzsze ( doczepiane) wlosy , era zma takie do ramion ---- ale co to ma znaczyc "wspomnienie dlugich wlosow" :D hahahahhahahahahha - zdjecia podpisane odpowiednio "jesienny spacer" , " spacer jesienny" , "nadeszla zima" .. i pewna osoba z ta sama mina tu w plaszczyku , tam w kurteczce na tle byle czego , na spacerze.. - znajomy wypisal sie z nk po to zeby pozniej jeszcze raz sie zapisac ale tym razem pod nazwikiem mial inn amiejscowosc " LONDYN" taaa.. trzeba bylo ponownego wejscia - inaczej moglo by ujsc uwadze ze chlpak wyemigrowal.. a tak, dodajac od nowa ludzi kazdy zobaczy ze X. jest w LONDYNIE ho ho ho.. - jedna dziewczyna dostala tai opis pod zdjciem na ktorym jest w najlepszej chyba kiecce tuz za miedza na tle pola uprawnego.. " ie wiedzialam ze tak sie ubierasz jak idziesz w pole " :D hahahahha, podzialalo nie dodala juz ic wiecje ( oczywiscie odpisala obrazona" ty jeszcze duzo nie wiesz" bo co moga napisac.. zeby nie bylo ze sie tylko wysmiewam nie powiem, tez mam konto, jeszcze, zdarzylo mi sie przyjac kogos bo nie chcialam robic przykrosci, kuzynka przyjaciolki, kolezanka kolezanki.. zdjec mam 3, w tym tez dodalam 1 z wesela, a co - ale sa granice, w koncu jak sie zapisuje to tez nie tylko po to zeby nasmiewac sie z idei .. mialo byc chyba inaczej w zamierzniu , zrobilo sie troche byle jak , i tez jestem coraz blizsza usunieciu konta, to co na poczatku cieszylo stracilo swoj urok..

Gość To powyzej fajnie poczytac ha
ha ha - ludzie sa nie do podrobienia :D

Gość ghogho
Bywam, ale juz jestem znudzona wiec niedlugo to potrwa