Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego /

Moje włosy pomóżcie

Polecane posty

Gość Dlaczego /

Strasznie wypadają mi włosy. Przy skórze głowy mam pełno łysawych miejsc zresztą prawie na całej głowie :/ Znacie może jakieś sposoby aby włosy wzmocnić lub przyspieszyć porost włosów ? Jakieś tabelki czy można odzywki ? Proszę o pomoc

Gość Dlaczego /
Nie w ciąży nie jestem. Ponad rok temu brałam tabletki hormonalne, słyszałam ze od tego tez wypadają włosy. Mi wypadają tak od pół roku :/ Juz nie wiem co mam robić :/

Gość Dlaczego /
A słyszeliście lub braliście może tabletki inneov ? Zastanawiam sie czy sobie ich nie kupic Bo inne jakoś na mnie nie działają :/

Zacznij od wizyty u lekarza i poproś o skierowanie na badania. Odżywki i maseczki pomagają, ale jeżeli jest to aż tak zaawansowane to prawdopodobnie spowodowane jest brakiem jakiś składników w organiżmie.

Problem znam jak najbardziej. Stosowalam rozne srodki, preparaty, witaminki i nic nie dalo. Raz w aptece pani polecila mi srodki z tej serii: http://caycecures.com/catalog/crudoleum.html Trudno w to uwierzyc ale dzialaja, serio dzialaja. Mniej wlosow wypada, zaczynaja odrastac nowe. Wlosy sa lsniace i mieciutkie. Najwazniejsza jet systematycznosc, podczas kuracji stosowac tylko ten szampon. Naprawde polecam

Ja osobiście bym nie eksperymentowała z tabletkami na własna rękę bo lepiej sie dowiedzieć co powoduje wypadanie i kurację od razu odpowiednią zastosować. A tak może się okazać, że na ciebie nic nie działa i po co czekać i się denerwować?

Gość ale jestescie glupie
Dlaczego /

Gość Dlaczego /
Az takich placów to ja nie mam widziałam gorsze ale miejscami są takie :/ Jeśli chodzi oi dermatologa to zastanawiałam się na tym. Moja siostra tez kiedyś miała ataki problem i podobno poszła do najlepszego dermatologa moim mieście a te wszystkie maści i tabletki wcale nie pomogły przez 5 miesięcy wydała 700 zł na wizyty, tabletki i kremy a efektów zero

Gość Dlaczego /
/HOMERKOWA/ A ten szampon do w każdej aptece można kupić ? i na efekty jak długo trzeba czekać ?

niema złotego środka, na jednego zadziala to a na innego tamto, musisz od czegos zaczac, i proponuje wizyte u dermatologa. drogi dermatolog wcale nierowna sie DOBRY dermatolog. Musi cie skierowac na badania ogolne organizmu i musi ci zbadac sama skore glowy. Sama nic niezdzialasz

Gość Dlaczego /
Chyba pójdę jednak do tego dermatologa :/ Mametami to na siebie nie mogę patrzeć :/

Gość ale trzeba byc frajerem
przez 5 miesięcy wydała 700 zł na wizyty

Gość Dlaczego /
Jeśli ona jest frajerem to kim ty jesteś :D ?

REVALID pomaga, ale przy takim mocnym wypadaniu, jak opisujesz, lepirj poradź się dermatologa.

lisc oliwny, siemie lniane, soki warzywne i owocowe.........zdaj sie na nature :)