Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ujuju

sex po 2 tyg znajomości

Polecane posty

Gość psiarka
no cdobry termin czy nie?

Gość a wiecie co zrobiłam
ja z reguły też jakoś tak 2-3 tyg ale te związki nie przetrwały... teraz sie szykuje nowa znajomośc i w ym wypadku jestem zdeterminowana poczekać dłużej, może nawet 2 miesiące alebo jeszcze dłużej go przetrzymam - a nuż mnie zostawi wcześniej i przynajmniej nie będę miała kolejnego na liście :)

Gość psiarka
ni no to ja moze tez dluzej poczekam bo nie chce miec kolejnego na liscie, zeszyt mi sie juz skonczył :D

Gość psiarka
z tym zeszytem to byl zart, spokojnie moglabym sie zmiescic na jednej kartce :P

Gość a ja ze swoim po 2 dniach
po 3 miesiącach już razem mieszkaliśmy a dziś jest moim mężem :)

Gość tilka26
Nie ma reguł! Ja poszłam na całość na pierwszym spotkaniu. Wcześniej tylko były rozowy telefoniczne i emaile, tak przez 2 tygodnie. Jesteśmy już razem 2 lata. Aha tylko, że w moim przypadku to ja jestem dziwka! No bo przecież żaden z Was nie powie, że facet, który uprawia sex na pierwszyym spotkaniu jest ku.....rzem, prawda panowie?!!!

Gość tilka26
Prawiczku znam Twoje poglądy na te sprawy. A swoją drogą to niewiele Ci już zostało tych dziewic - tu jej na pewno nie znajdziesz

Gość psiarka
ja nigdy bym nie poszla na pierwszej randce i to nie dlatego co on by sobie pomyslal, mysle ze duzo sie traci jak seks szybko nastepuje, cale to oczekiwanie jest fajne no i po jakims czasie spotykania sie moze sie okazac ze juz wcale nie chce isc z nim dalej.

Gość psiarka
prawiczku szkoda mi Cie :D ale sam sobie jestes winny ze uknułes sobie takie teorie w głowce

Gość tilka26
Martwię się o Ciebie Prawiczku, bo jak dla mnie to jakaś obsesja na punkcie tych dziewic. Mam nadzieję, że uda Ci się taką spotkać w życiu. Psiarka, a dla mnie to było piękne zakochiwanie się z dnia na dzień coraz bardziej i poznawanie się w całości. To nie był jakiś taki sex dla sztuki, tylko odkrywanie się nawzajem, powoli. Nie uważam, abym cokolwiek w ten sposób straciła. A to oczekiwanie, o którym piszesz było cudne, ale w wieku 18 lat. W moim wieku rzeczywiście jest mniej oporów.

widze, z ewszystko szybko sie dzieje u WAs juz mieszkace razem to pewnie tez zareczyny zybko beda:P a jak czesto sie idyaliscie ile razy w tyg ;)????

Gość psiarka
ja mam ponad 30 i nie uwazam ze teraz moge isc do lozka po 2 dniach znajomosci bo cos tam, teraz tym bardziej nie chce trafic na błazna

Gość psiarka
Prawiczek ale Ty nie marzysz o milosci tak mi sie wydaje, Ty chcesz miec błonę i tyle, milosc to co innego, a ze swoimi teoriami jest duze prawdopodobienstwo ze sie nigdy nie dowiesz