Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pozwalam i juz

dotykali Was po brzuchach

Polecane posty

Gość nie pozwalam i juz

Nie wiem, czy jestem jakas dziwna. Bardzo mnie to irytuje. Nie pozwalam. Moj brzuch, moja sprawa.

Gość komercha
gadalam o tym z kupmela. Ona jest w ciazy i krepuje ja i wkurza ten proceder :O w sumie sie nie dziwie. ja bym nie miala smialosci tak dotknac brzucha kolezanki bez pozwolenia i wogole nie wiem po co niby to robic :O

mnie dotykali, ja nie mialam nic przeciwko :) w sumie bylam dumna a jak inni chcieli poczuc jak rusza sie malenstwo to czemu nie?

Gość nie pozwalam i juz
Jezeli komus to nie przeszkadza to pewnie... Ale ja odnioslam wrazenie, ze jest to wrecz jakis zwyczaj. Patrzyli na mnie jak na dziwolaga jak sobie tego nie zyczylam ;)

Gość ajrony
No i masz rację, ja też bym się nie dała macać.

Gość bo i jestes dziwna
co Ci to przeszkadza :O

Gość komercha
jednym przeszkadza a innym nie dla jednych jest to naruszenie intymnosci dla innych nie nie widze problemu ale po kiego grzyba obmacywac kogos po brzuchu? :O

Gość JAKIE
OBMACYWANIE JEŻELI KTOŚ DOTKNIE DŁONIĄ BRZUSZKA!!!!! CO INNEGO GDYBY KTOŚ NACHALNIE CHCIAŁ SIĘ DO NIEGO PRZYTULAĆ. NAJWIĘCEJ MOZE MĘŻUŚ :-D JEDNAK TO JEST JAKAŚ SPRAWA INTYMNA.

Gość Alicjjjjjjjjja
Ja tez nie pozwalałam, bo ile można. Kogo spotkasz to cię łapią za brzuch. Podobno to szczęście przynosi. Teraz gd jakaś moja koleżanka jest w ciąży to się nie rzucam na nią z łapami bo wiem, że to w kurza

Gość wszystko z głową
Ja nie pozwalam dotykać i nie pokazuję jak ktoś chce zobaczyć. Co to ja jakiś eksponat jestem? A do tej co uważa Cię za dziwną - piersi też się zmieniają w ciąży i ciekawa jestem czy dawałabyś je tak dotknąć każdemu, kto miałby na to ochotę. Każdy ma własną granicę intymności

Mnie szczerze drażniło to jak cokolwiek robiłam w chałupie a ktoś latał swoimi łapami po moim brzuchu 😠 .Tu nie chodzi że mój brzuch,moja ciąza i moje dziecko lecz o tą nachalność.

Gość zielono mi..
mnie tez macali po brzuchu wkuzalo mnie to okropnie jeszcze podnosili sweter do gory i mowili pokaz brzuszek szlak mnie trafial

Siostra mego męża bardzo intensywnie nie tylko głaszcze mój brzuch,ale tuli się do niego i próbuje potrząsać nim,żeby mała się obudziła i troszkę pokopała.Krew mnie zalewa.Już jej delikatnie zwracałam uwage,a ona nie rozumie!Jak ktoś mnie pogłaszcze to naprawdę nie robię problemu,ale to mnie strasznie denerwuje.

Pamietam, ze kiedys podeszla do mnie jakas babeczka (widac i czuc bylo, ze sobie popija) i zapytala czy moze mnie dotknac w brzuch! Niestety nie czekala na odpowiedz i obydwoma rekami dotknela mojego brzucha:O Powiedziala ze to przynosi szczescie:O Czulam sie zniesmaczona, chociaz jesli to przyniesie jej szczescie to moze chociaz przestanie pic:);):P:D Ogolnie mi to nie przeszkadzalo przy rodzinie, ale przy znajomych czulam ze cos nie tak:)

Nienawidze tego!!!! Gdyby ktoś dotknął mojego brzucha, gdy nie jestem w ciązy, byłoby normalne, ze mnie to drażni, ale ciąża to juz usprawiedliwia takie obyczaje???? To jest cały czas moje ciało, i dotykanie go narusza moją sferę intymną....Strasznie mnie to wkurzało, a jeszcze bardziej, gdy ktoś, komu zwracałam uwagę, obrażal się, albo bagatelizował i dalej pchał ręce....