Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillaaaa81

Który to tydz. ciazy?

Polecane posty

Gość kamillaaaa81
Zostawiłam Ci wiad. na gg.

Gość kamillaaaa81
Jeszcze dwa dni i bedzie wszystko wiadomo. Boje sie rozczarowania:(

Gość ddddddddd
czesc kamilka widze ze jestes :)Ja jestem na komp.u mojeo siostry i za bardzo nie mogę dzisiaj popisać ....na gg zajrzę dopiero jutro wieczorem albo w poniedzialek rano .Ogólnie jestem załsamana bo dostałam @ ....coś tak wczoraj przeczuwałam jak mnie brzuc rozbolał ...i teraz wiem dlaczego mnie tak piersi bolały ....cociaż inaczej niż zawsze ..... w poniedziałek idę zrobić badania ..ob,morfologie i nie wiem jakie badania powinnam jeszcze zrobić?

Gość kamillaaaa81
Witam Cie. Przykro mi. Ja nie mam nadal okresu. Jutro porozmawiamy. Musisz znajśc dobrego lekarza.

Gość ddddddddd
ok:(

Gość kamillaaaa81
A jaki miaas ból brzucha? taki jak na okres?? Ja juz nie wiem, niewiem tez czy wytrzymam do poniedziałku.

Gość kamillaaaa81
Spadła mi temp. ponizej 36,5 ;( czy to oznacza spadek progesteronu?

Gość zaczynam
sie martwić. Leże juz w łózku od 4 godzin a temp. 36.6.

Gość dddddddddd
czesc:) to był takie kłucie w brzuchu na dole jak by jajniki a wieczorem jak juz leżałam to zaczął mnie boleć jak na okres ..i rano dostałam przez chwile miałam nadzieje że może to tylko takie plamienie...:( i jak tam kamilka o której idziesz po wyniki ? ja byłam w ambulatorium i chciałam zrobic badania ale bez skierowania nie robią , będe musiała poczekać az mi sie skończy @ i iść do ginekologa po skierowanie chyba ze lekarz internista mi wypisze ale nie wiem...

Gość kamilkaaaaaaaaa81
Witaj. Lekarz ogólny wypisze Ci skierowanie. Ja odbieram wyniki około15.00. Nie mam zadnych juz objawów, piersi tez mnie nie bolą, brzuch tez nie. Nie wiem co myslec. Denerwuje sie.

Gość ddddddddd
trzymam kciuki żeby Tobie sie udało.! Jutro pójdę do lekarza po skierowanie ,dzisiaj nie mam na nic chęci ,mój narzeczony mówi że bedziemy się starać do skutku ...a ja sie boję że jak będziemy za bardzo chcieli to nie nic z tego nie wyjdzie

Gość Kamilkaaaaaaa81
Jeszcze 3 godz. i bedzie wiadomo.

Gość Kamilkaaaaaaa81
A jeżeli okaże sie, ze jestem w ciaży to który to bedzie tydzien?

Gość upupup
upupupu

Gość kamilkaaaaaaaaa81
Test wyszedł negatywny ;(:(:(:(

Witam! 🖐️ dddd napisała: \" ......a ja sie boję że jak będziemy za bardzo chcieli to nie nic z tego nie wyjdzie\" Otóż to! Czasem ak bywa - im bardziej się czowiek stara tym bardziej nie wychodzi... :( Pamiętajcie, że dziecko to nie jest tylko efekt procesów biologicznych wspomaganych nieraz zabiegami medycznymi lecz przede wszystkim owoc milości dwojga ludzi! Nie myślcie wiec o tym ze sie staracie tylko po prostu celebrujcie spontanicznie tę miłość z Waszymi panami a dziecko się pojawi! Z medycnego punktu widzenia uważa się że o problemie niepłodności możemy mowić gdy ciąży nie ma po 2 latac regularnego współżycia. Ostatnio nawet tę granice przesunieto do lat 3. Wy \"staracie się\" o wiele krócej! Także głowa do góry! Nioebawem się uda! Pozdrawiam! 🖐️

Gość ddddddddd
oj to szkoda:( ale nie ma co sie martwić ,bywalec dobrze napisał że nie staramy sie długo żeby zacząć sie martwić , w końcu przyjdzie taki dzień kiedy zobaczymy te dwie kreseczki:) Ja nic nie planuję ,nie liczę dni płodnych ...robie to spontanicznie ....tzn ostatnio codziennie:D kamila a jak to u Ciebie wygląda ,chodziłaś po lekarzach ,obliczałaś wszystko itp..? Pozdrawiam

Gość kamilkaaaaaaaaa81
Bedziemy dalej próboowali, ale chyba zostawie sprawe naturze - nie bedziemy o tym mysleli. W ten sposób chyba predzej nam sie uda.

Gość dddddddddddd
witam ,byłam oddać krew wyniki będę miała po 16 ...ale do ginekologa idę dopiero w przyszłym tyg. także za dużo się nie dowiem.... poszperam w necie może znajdę jakąś stronke i sama wcześniej odczytam wynik .... kamillla robiłaś jakieś badania?