Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata24.a

co myślicie szczerze o mojej figurze?

Polecane posty

Jesteś bardzo kobieca,ani nie za chuda ani nie za gruba...i to mówi Ci kobieta:) 100% seksapilu:)-gratuluje:)

Gość AlicjazGaju
no figury modelki nie masz;) opalenizna sztuczna ,ale nogi spoko...figura taka sobie

Gość sdkfjlskjffdwsfd
spoko, mam podobna figure i taki sam dywan

Gość szczera prawdakkkkkk
jestes opalona - to wyszczupla wypielas sie i odpowiednio ustawilas ze schowalas brzuszek i odorbine wyszczuplilas uda, ale i tak jestes raczej grubsza. mysle ze masz okolo 68 kg.

Gość agata24.a
opalenizna akurat jest w 100% naturalna, zdjecie robione bylo po powrocie z wakacji we wloszech.ale nie jestem za gruba?

Gość agata24.a
nie waze 68 kg, zgadujcie dalej

Gość dlldldldlld
Niewiele na tym zdjęciu widać Nogo masz prawdopodobnie ok, ale co z brzuchem?

Gość AlicjazGaju
naturalna w sensie,ze nie masz takiej karnacji sama z siebie;] no nie jestes za gruba,ale te miniowe moglabys sobie juz podarowac;)

Gość więc tak sorry ale
to troszkę głupio postawione pytanie :O bo kg nie świadczą o tym, czy ktoś wygląda dobrze, czy nie. Dziewczyna ważąca więcej może ładniej wyglądać od teg, która wygląda mniej - i odwrotnie.

Gość ja mysle ze
figure masz spoko, na oko gora 55 kilo, ale niestety w domu to masz jak za PRL-u

Gość do ciasteczka deserowego
widac brzuch niestety, jest fatalny, chyba w zyciu silowni nie widzialas, nogi tez jak dla mnie odrobine za grube ale w odpowiednim ubraniu bedziesz wygladac spoko, no z brzuchem cos zrob, jest za gruuuuby

Gość więc tak sorry ale
a co do samej figury - trzeba było normalnie stanąć, to by była tą figurę widać :P tak naprawdę to jak jesteś tak powyginana, że i figurę trudno ocenić.

Gość do ciasteczka deserowego
ludzie przeciez widac brzuch, jak w 6 meisiacu ciazy, no chyba ze jestes to sorry, jak na 6 miesiac to rewelka :P

Gość agata24.a
55 kg? chciałabym;) waże 62, ile powinnam schudnąć, żeby być w miare szczupła?

Gość więc tak sorry ale
nie no bez przesady z tym 6 m-cem :P

Gość figura bardzo przecietna
masz krzywe nogi, takie kacze, brzuch tez za duzy. ogolnie masz lekka nadwage, ale nie jest koszmarnie. schudnij ze 3 kg, poprqacuj nad brzuchem i chowaj nogi. sa straszne. no i uda masz potezne - mini odpada. odwazna jestes zeby w taki stroj wskoczyc. kawal baby z Ciebie i nie jest to bynajmniej komplemen.

Gość więc tak sorry ale
ale Ty JESTEŚ w miaręszczupła, właściwie to według mnie jak schudniesz będziesz wyglądać jak wieszak. Skóra i kości. Daruj sobie odchudzanie, ewentualnie jakies ćwiczenia żeby ładnie wyrzeźbić ciałko i tyle.

Gość więc tak sorry ale
jak to jest dziewczyna z nadwagą to chyba Ci się na mózg rzuciło, Ty powyżej :O:O:O

Gość agata24.a
brzuch akurat mam mały, może tak wyszedł na zdjęciach niefortunnie.natomiast jestem troche szeroka w pasie no i uda też wydają mi się za grube.no ale bez przesady, takie jak ja nie moga juz chodzic w mini?:o

spojrz na jej nogi. krotkie i mocne. ramiona tez potezne. nimfa to ona nie jest. kawal baby. 3kg nadwyzki jak nic! dala zdjecie by sie pochwalic opalenizna czy co?

Gość 166/ 46
Mnie sie nie podoba, lubie chudosc, ale obiektywnie wygladasz zdrowo i normalnie

Gość więc tak sorry ale
mówiłam - trzeba było normalnie stanąć. A tak to się powyginałaś i Twoje ciało wygląda nieproporcjonalnie.

Gość ja mysle ze
ludzie wam chyba na mozg padlo, ona ma idealne nogi do mini a co wy byscie chcieli??zeby pokazywac dwa patyki?? wlasnie patyki nalezy chowac a nie nosic mini, chudsze nogi sa obrzydliwe, ani w spodniach ani w spodnicy nie wygladaja dobrze autorko jesli masz 62 kg to na prawde twoje cialo jest ok, nie rozlazlo sie, a brzuch, to fakt moze troche wystaje ale to akurat mozna zniwelowac dzieki np. plywaniu na basenie

w mini moga chodzic kobiety o ladnie zbudowanych nogach. proporcjonalnych, dlugich i zgrabnych, Ty masz nogi mocne, krotkie i w dodatku krzywe. to nie sa nogi do mini!!!!

Gość kdfjhlkdfhgkdfhg
agata wyleczyłaś mnie z kompleksow. Sama sie zastanawialam czy ja powinnam zalozyc mini, taka jak ty, bo zawsze sadzilam ze w nich prezentuja sie dobrze jedynie modelki, ale teraz widze ze skoro ty mozesz to ja tym bardziej :D

Gość więc tak sorry ale
figura bardzo przeciętna - weź sobie poczytaj co to jest nadwaga. Dziewczyna ma 170 cm i waży 62 kg - gdzie tu nadwaga?!

Gość szczera prawdakkkkkk
niestety, specjalnie ta miniowa, specjalnie ta poza bo myslalas ze cie tu pochwala. przykro mi, ale wygladasz na 68-70 kg. ja mam 174 cm i waze 68 kg i mam podobna figure do Twojej, wiec nie za ciekawie, ze wygladasz na wiecej niz masz :)