Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość włosy odrosną D
Nawet jak to ściema, pomysł rewelacyjny

Gość xaaxax
stawiam ze on ja zabil :)

Gość arekkk1980
Nie chce mi się z wami juz gadać. Oby ją oblał benzyną! Tyle mam do powiedzenia! CIAO IDIOTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wiem czy autorka przemyslała sprawe do końca, jesli robi takie akcje to chyba jej jednak na chłopaku zalezy, ale po takim czymś to on moze ja znienawidzieć, nawet jesli to tylko glupie włosy

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chyba arkowi się przykro zrobiło... buuu :( za bardzo mu pocisnęliśmy arguumentów już nie miał...

Gość hyhyuhhu
ja bym chyba ja w beczce spalil!!!!

Witam Was wszystkie!! Ale rewelacyjna babka!!! Wszyskim facetom, ktorzy nas zdradzją powinno się tak zrobic i powinno to być nakazane ustawowo!! SZACUN !!! Czekam na wynik.

Gość jaka szkoda że nie miałam
takiego pomysłu 4 miesiące temu ;) Puściłabym chuja z łysą głową :P A mój też miał fioła na punkcie włosów, bo łysiał. Przyspieszyłabym proces :P Autorko - powodzenia!!!!

Gość no cekamy cekamy
:p

Gość wielki naciąg D
:D

Gość no cekamy cekamy
a co niech chooj cierpi :p

Gość czekamy czekamy
ciekawe czy sie dzis doczekam jakiegos finału tej opowieszci

piwoszka ona chyba jednak zdaje sobie sprawe ze po tkaiej akcji zostana wrogami wiec watpie :) mysle wlasnie ze jakby jej na nim zalezalo to by odeszla w pokoju i dala mu zyc jak sobie chce

Gość jaka szkoda że nie miałam
może ustalmy - od dziś każdy przyłapany na zdradzie - uogólniając - zostanie pozbawiony owłosienia na głowie ;) Coś czuję, że od łysych by się zaroiło na ulicach. Ale chujom się należy!!! Za wszystkie kobiet łzy wylane, serca zdeptane i życia zniszczone. Amen ;)

Gość włosy odrosną D
Teraz to jemu będzie zależało, żeby go nie zostawiła. Jak ma fioła na punkcie włosów to szybko z domu nie wyjdzie. Mam nadzieję, że jej całkiem:D:D:D nie zabił, bo nie będziemy wiedzieć jak to się skończyło. Powinna go pocieszać i "baaardzo mu współczuć", a jutro się wyprowadzić.

Gość no cekamy cekamy
jak nie dzis to jutro :D ale sie docekamy

Gość zdradzona ona ona
a moj mnie zdradzil, wyjechal gdzies i jak wrocil juz nie mial wiekszosci wlosow, olysial i co wy na to ? nalezalo mu sie od losu?

Gość Kobieta o fajnych ....
Słuchajcie, znam przypadek pewnego małżeństwa:kobieta od urodzenia pielęgnowała włosy, miała cudne długie lsiące gęste grube w ogóle szałowe, były dla niej najważniejsze w swojej urodzie. Jej mężulek wyjechał za granice dorobić się kasiory (byli małzeństwem 20 lat mają 2 dzieci) w tym czasie nieobecności męża, kobietka "puściła" się parę razy z innym... ktoś podkablował mężulkowi co się dzieje i kiedy wróciło Polski w nocy obciał jej te włosy na prawie zera.. kobieta wylądowała w psychiatryku po tym na dodatek zachorowała na schizofrenie ;/;/ Wiec trzeba z tym uważać