Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość no cekamy cekamy
ale fajnie sie to czyta :)

Gość 123425
Oj to chyba ściema...

Gość rybka na ostro
a autorka topiku już wam nie napisze jak było, bo luby się wściekł i ją zamordował

Gość no cekamy cekamy
ide spac do jutra 🖐️

no to chyba jestesmy w czarnej du.... autorka wsiakla, moze to byla jakas sciema???? a taka bylam ciekawa czy wyjda te wlosy czy nie

Gość mallkopera
Wydaje mi sie,ze jak cos mu sie stalo w te wycackane jego wloski to dopiero tam musi sie dziac i pewnie ciezko byloby jej pobiec do kompa i pisac o tym.

Gość fdgdfg
Da się usunąć gg z serwera. Ustawienia -> Użytkownik -> Usuń konto Korzystacie z gg i nie wiecie podstawowych rzeczy? :D

Gość ania z zaczarowanego
alez sie wciagnelam! w historie z 18 minutami tez:)

czemu nie śpicie :P ja przeczytalam cały o Panu 18 minut, Majtki w Łazience, nadrobiłam zaległosći w wadach Eks... no i chyba trzeba spać... jeśli to prawda, odezwie się jutro :)

Gość zaraz zniosę jajko
ja juz nie wytrzymuję napięcia, czy ktos mógłby zadzwonic do autorki??????!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Gość ylylylylyl
Izabelinka - fajny topik podrzucilas

Gość zaraz zniosę jajko
Po czym poznać, że twoja kobieta/twój mężczyzna ma kogoś w sieci: 1. Ostatnio zwykł/a siedzieć nago przed komputerem. 2. Po wylogowaniu się, zawsze pali papierosa. 3. Zaczęła upiększać Twoje stanowisko komputerowe kwiatkami, wstążeczkami i kolorowymi miśkami. 4. Każdego ranka monitor jest zaparowany. 5. Doszła do perfekcji w pisaniu na klawiaturze jedną ręką. 6. Czyni sarkastyczne uwagi, że Twój "sprzęt" potrzebuje upgrade'u. 7. Widoczne ślady szminki na joysticku lub myszce. 8. Kiedy się kochacie, bębni Ci palcami po plecach. 9. Coś, co zapchało drukarkę, to nie kartka, tylko stringi lub prezerwatywa. 10. Ilekroć wchodzisz do pokoju, na ekranie widzisz główną stronę jakiegoś serwisu dla kucharek lub samochodziarzy.

Gość Biedna Tarczyca
Watpię żeby Autorka uchylaląc się od ciosów i latających talerzy usiadła przy kompie i napisała ale jeśli jeszcze żyje to napisze do nas jutro, mam nadzieję. Z tego napięcia zasnąć nie mogę

Gość zaraz zniosę jajko
Facet pisze z blondynką na czacie. - Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? - pyta mężczyzna - Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce? :o