Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość arekkk1980
Ale on sie zakochał skoro nawet wczoraj mowil ze ją kocha! W glowie mi sie nie miesci, facet mowi jej że ją kocha, a ta szmata juz coś planuje, fałszywa ściera!

Gość draż reaktywacja w pomarańczy
przecież arek to baba nie facet!!! poczytajcie jego posty i IGNOR!! NIE KARMCIE TROLA DZIEWCZYNY!

Arek nie bedzie się śmiał tego jestem pewna a nie jestem uczestnikiem ww sytuacji. Sam jesteś szmata i pilnuj do kogo sie zwracasz tymi zabawnymi epitetami, uważasz, że Twoje gadki coś zmienią tutaj? WSZYSCY ciebie tutaj uwazaja za pojebańca, a ty jeszcze rozmawiasz. Daj sobie siana i idź spac dziecko. A facetomi autorki bardzo dobrze tak, ja bym go obdarła ze skóry za cos takiego na wstepie, autorka wykazała się i tak taktem :)

Gość arekkk1980
Sama jesteś baba.

jak by kochał i by mu czegos brakowało to by jej powiedział nie chyba jak sie kogos kocha to nie zdradza sie go ty nie wiesz co to miłosc

NO JA JESTEM BABA :D TY JEłOPIE HAHAHA ale mamy breche z ciebie a ty jeszcze sie tu produkujesz zal żal żal cioto

Gość TO NIE JEST TOPIC
jakiegos kretyna arka ktory was tylko podpuszcza !!! chcecie sobie z nim 'dyskutowac' bo wie jak was sprowokowac ? to zalozcie sobie i mu inny topic tu czekamy na autorke. nie wiem jak dlugo bede jeszcze siedziala, ale nie chce wrocic tu za dwie godziny by sie przekonac ze caly topic chooj strzelil boscie sie daly sprowokowac gowniarzowi 😠

Gość arekkk1980
Ale on nie zdradził jej tylko sobie gadał z kimś a to duza różnica! Jak ona juz pierwszy raz znalazła jego rozmowy (a w ogole to co to za szpiegowanie!) to mogla przemyslec ze jemu brakuje czegos i poprawiac swoj zwiazek a nie tylko czekac żeby mu sie dorwac do archiwum :O Żenada!

ej no ona ma racje, ignor dla arasa!!! bo sie zaspamuje topick

Gość włosy odrosną D
Dziewczyna jest świetna, teraz pewnie go pociesza, płaczą oboje nad włosami w wannie. Tępić dziadów!

Gość Biedna Tarczyca
Brawa dla Autorki topicu. Mam nadzieję że jej nie rozerwał ten koleś. To jest szczyt chamstwa i głupoty. Niemniej jednak jestem na co dzień świadkiem podobnych incydentów ze strony mężów koleżanek (ja sama tak podobnie zrobiłam, ale nie do tego stopnia i nie tak ostro). Jednak pomysł był rewelacyjny. Zrobiłabym cos takiego swoim byłym, którzy próbowali mnie zerżnąc dla zakładu albo potajemnie nakrećić to kamerą. Blee

mi też sie wydaje że autorka sie szybko nie pojawi albo pozno w nocy albo jutro, przecież musi jeszcze zaliczyć z nim awanture i wyprowadzke ;)

Gość HURAGAN NA TWOJEJ
ejj szybko co z tymi jego klakami ? mogla mu czrwonej farby wladowac do tej tubki hahaha

A mnie się wydaje że włosy mu nie wyjda po kremie, użyłam kiedyś na pachy, takie nie przycięte, naprawdę długo trzymałam i nic się nie stało, włosy się nie wydepilowały. Kremy działaja na delikatne owłosienie jak na nogach raczej.

Gość włosy odrosną D
Może nawet lepiej będzie jak mu nie wypali wszystkich. Jutro fryzjera nie znajdzie:D:D:D

Gość HURAGAN NA TWOJEJ
nastepnym razem niech mu wcisnie do zwyklego balsmamu mega samoopalacz hahahah plus szamponetka koloryzujaca wlosy buahaha

Gość Biedna Tarczyca
Piwoszka pamiętaj że włosy na głowie są słabsze niż pod pachami. Te które depilujesz często są mocniejsze (patrz zarost u facetów)

no pewnie mu tak nie wyleca ale zawsze jakos oslabia a to dla takiego milosnika wlsnych wlosow tragedia :P

Gość Biedna Tarczyca
Może jego przyjaciółka z gg jest fryzjerką, niech odświeży "przyjaźń" tyle ze efekt spotkania będzie mierny i biedulka się wystraszy :D