Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość drugi topic który
mnie tak rozbawił - pierwszy był o stringach znalezionych za pralką! :-D I nie ma dla mnie znaczenia, czy prawdziwy, czy nie - czuję się, jakbym czytała fajną książkę - w dodatku pisaną na żywo! Pozdrawiam wszystkich autorów i jednocześnie bohaterów tej książki! 🖐️ :-)

Gość Biedna Tarczyca
Pomarańczka z jakim narzeczonym??

No mozna kontakty teoretycznie zlikwidować, skasowac na gg a potem pustą liste na serwer wysłać i już. Chyba że jest kopia kontaktow jako plik na kompie a nie tylko na serwerze to mozna przywrócic sobie potem.

Gość no cekamy cekamy
i co piwo sie skonczylo trzeba isc spac

Gość liliiiii
dajmy autorce czas.... przecież nie będzie odrazu lecieć do komputera i pisać... jeśli to prawda..to pewnie odezwie się jutro.

Gość drugi topic który
zaczytałam się w wadach - dobre! :-D :-D :-D

Gość no cekamy cekamy
ja tez bo nie ma co pic 🖐️

Gość mikimouse
A JA I TAK W TO NIE WIERZE!!!

Gość pomarańczka.....
Biedna Tarczyca ----> topik pt. jade na lotnisko...... dalej nie pamietam dlugi tytul ale generalnie chodzilo ze laska pojechala na lotnisko zeby zobaczyc z kim wroci jej facet z podrózy sluzbowej, bo ona podejrzewala ze pojechal z jakąs fryzjerka na urlop a nie służbowo i to jest ta sama laska - Lidka prawniczka :-)

dzięki Piwoszka za info. Bo nasza autorka stwierdzila, ze usunela jego gg z servera - i sie zastanowilam jak to zrobic hehehe i wzasadzie wpadlam tylko na ten sam pomysl co Ty ;) Nawet jesli on juz nie ma jej maila - to przecież ona zawsze moze sie do niego odezwać :D Zastanawiam się, tez czy za "oszpecenie kogoś" ponosi sie odpowiedzialność karną hehehe

Gość pomarańczka.....
ciekawe czy teraz sie zastanawia co dalej napisac zeby sie nie wkopac tak szybko... moze wpadnie na pomysl, że krem nie chwycił bo za krotko trzymal i bedzie myslala nad inna zemstą pojawia się dylematy czy powiedziec mu o tym że go nakryla czy nie. Wiem jedno napewno cos wymysli :-)

Gość niestety sie NIE UDA
! BO KREM DO DEPILACJI NAKLADA SIE NA SUCHA SKORE A NIE MOKRE WŁOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Gość złośliwa......28
Witam wszystkich niecierpliwych!!

Gość olaolaholahola
iiii co i co ?

Gość złośliwa......28
Juz pisze ja bylo.. Wiec moj facet jak zwykle udal sie do lazienki aby dopiescic swoje wlosy... nalozyl to cudo na nie... :D i czekal... w miedzy czasie moczac swe cialo w kapieli z olejkami zapachowymi!! jak ja tego neicierpie :O potem pachnie roza!! masakra! ale nic to... najlepsze bylo potem ... Wyszedl z wanny a razem z nim troche wlosow :D hahaha!! zostalo w wodzie spora ich garsc :D wubiegl z krzykiem i rzucal sie jak wesz :P a ja zachowalam spokoj aby nie parsknac smiechem i pocieszalam go...

Gość złośliwa......28
zalamal sie normlanie! oczywiscie pognal do lazienki sprawdzic odzywke.. :O i wtedy to nie bylo smieszne,jednak jako ze nie jest zbyt bystry zapach mu sie nie wydal niepokojacy :P. Zadzwonil do swojej matki a ja w tym czasie idalam sie do lazienki zmaienic spowrotem odzywke na wlasciwa :P hehehe! oto poczatek kary! musze mu dac popalic,bo nie poprzestane na tym tylko!!