Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośliwa ......28

Co za cham! Ale go załatwiłam!

Polecane posty

Gość OSOBA KTORA WYMYSLILA TEN
caly topicjest jednym slowem zalosna ! :O Oj dzieciaku masz za bujna wyobraznie! Pewnie jestes jakas zakompleksiona sixa ktra chce sie pobudujac piszac jakies zmyslone pierdy tu na forum ! zenada :O A wy tumoki w to wierzycie ! i to tez zalosne !

Gość ciasteczko deserowe
o jezu pisarze pisza ksiazki a jakies tepi kretyni nie odsc ze placa za to to jeszcze sie niezdrowo podniecaja fabula, a jeszcze glupsze chyba jest to, ze niektorzy pisarze za swoje zakompleksione wymysly dostaja rozne nagrody :O to z to prawdziwa tragedia narodowa i upadek ludzkosci :O

Gość vbcvbcvbcv
głupoty gadacie. Myslicie że takie rzeczy się nie zdarzają? Że kazda kobieta dumnie unosząc głowę odchodzi, albo co gorsza - wybacza? Fajnie się czytało, nieważne czy prawda czy nie. Co wam pomaga to czy historia jest prawdziwa czy nie? Zmienia to coś? A jesli to prowokacja - to co was tak boli? Że ktoś ma lepszą wyobraźnie niż wy?

Gość maśka janicka
za co szacunek ? a ty w zemście w nocy sklei facetowi fiuta kropelką albo zaklej dziurki w nosie butaprenem, będziesz lepsza, wysyp wszy ze słoika na owłosienie łonowe.Głupie metody zemsty, na poziomie dziewuchy z opóźnieniem intelektualnym.

Gość
Gratulować. Powodzenia w szukaniu następnego chłopa. I w utrzymaniu związku, jak się dowie. :P

Gość ALE TOOO DNOOOO
Ta autorka to chyba pokroju Jolanty Rutowicz :O żenuaa :O!

Gość maśka janicka
autorka jesteś totalnym dnem, chyba sie wstydzisz tego co zrobiłaś a jakby facet poczuł sie przez ciebie pokrzywdzony i wypalił ci rzęsy i brwi (np spałabyś a on puściłby gaz z zapalniczki a później ogień to by ci wszystko stopiło ) a jego koledzy gratulowali mu, że świetnie z babą postąpił i szacun dla niego to jakbyś się czuła ?

a niech tam, mogę byc i pustakiem. ale jak ktoś mnie zrani, to raczej nie sądzę, ze po prostu odejdę. Już ja coś wymyślę :) I guzik mnie obchodzi, czy z tego powodu mój facet ma ze mną 'problem budowlany', czy mam się leczyć itd. MOJA SPRAWA

Gość facet z układu
Z niedowierzaniem czytam wszystkie zachwyty nad działaniem autorki tematu. Z klasą z pewnością nie ma ono nic wspólnego. Dno - zarówno pani od zemsty jak i stado z hymnem pochwalnym na ustach. Ciekaw jestem, co byłoby gdyby pojawił sie post, w którym autorka napisałaby coś takiego: "poszłam za głosem serca, bo mój związek się wypalał... niestety mój facet jakimś sposobem dowiedział się o moich kontaktach i podmienił mi odżywkę na krem do depilacji. Jestem oszpecona, cały czas płaczę..." 10 do 1, że pojawiłyby się teksty "co za cham" "świnia" itede i itepe, "no tak, chciała miłości... dobrze zrobiła, bo widać do czego zdolny jest ten wariat". gratuluję dobrego samopoczucia - ale na myśl o Was mdli mnie pozdrawiam wszystkie normalne kobiety

Gość pierdolicie hipolice

Gość zal mi was wszystkich
czytajacych i przyklaskujacych autorce ze to niby prawda no oki - facet czy kobieta odpierdalajaca takie hocki w zwiazku zasluguje na podobna zemste wiecie co ? przezylam juz swoje, moze gorsze moze mniej doswiadczenia mam na koncie ale nigdy nie przyszloby mi na mysl zakladac topik z moimi poczynaniami z ludzmi ktorzy mi nadepneli na odcisk jesli juz to pewnie opisalabym to po calym fakcie ku przestrodze - mozna sie czegos nauczyc na cudzych bledach i doswiadczniach ale zeby opisywac wszystko tak jak autorka , juz przy samym planowaniu zemsty?? jakiez zalosne trzeba miec zycie zeby zwracac na siebie w ten sposob uwage 20:28 [zgłoś do usunięcia] maśka janicka a czy wy potrafiłybyście wymyśleć jakąś historię żeby kafeteriusze czekali i słuchali jak świnia grzmotu ? spróbujcie zeby wymyslec cos takiego trzeba naprawde sie nudzic i nie miec co robic pozytecznego , zalosne - zycie toczone na kafe zamiast czekac az jakis imbecyl dopisze reszte swojego chorego pomyslu poszlibyscie na spacer ,pobawilibyscie sie z dziecmi , porozmawialibyscie z najblizszymi etc..... az szkoda ze w ogole sie w tym temacie wypowiadam ................

Gość to po co w ogóle
książki czytać? Nie lepiej iść na spacer, pobawić się z dziećmi itp...... A poza tym co to za zemsta - (zakładając, że to prawda) - facet stracił trochę włosów! Co innego gdyby oko czy fiuta stracił! ;-)

Gość AUTORKI TOPIKU PISZESZ
a raczej przesz na przod twierdzac ze jednak niby to wszystko prawda,Jednak nie sadze ,ze gdybys NAPRAWDE TO ZROBILA,to ze chwalilabys sie tym na prawo i lewo i nie bylabys taka pewna siebie!! NA 2% to sciema!!!!!!!

Gość gratulacje
spisalas sie na medal! :D ajaj, juz wiem co zrobie facetowi jak mnie zdradzi:P nie, nie bedzie to samo, a jedynie pomysl, by uderzyc w jego najczulszy punkt:P pozdro autorko, trzymaj sie, bo Tobie w tej chwili spewnoscia nie jest do smiechu:*

Gość do zal mi was wszystkich
to po ch*j sie wypowiadasz??? zeby dojsc do jakis wnioskow musialas przeczytac calosc topiku wiec sama sie wciagnelas az do tej pory. No bo gdybys od poczatku uwazala ze to prowo to nawet glowy bys sobie nie zawracala tym topikiem, prawda? :) przynajmniej inni tak robia, ale Ty jak widac nie olalas tylko sledzilas do konca:) a teraz raptem madrala jacy to wszyscy glupi... wrrr. nienawidze takich madrych inaczej...

Gość nie wierze
juz to pisalam przestalam siema na maxa i kropka

Gość taka jedna NN
a ja sie upilam winem martini rosso ale mi sie w glowie kreci chce mi sie milosci a moj chrapie w lozku obok mnie

Gość Normalniee
UWIELBIAM CIE ZA TOO chociaz Cie nie znam.. powaga... podziwiam za odwage iiii powodzeniaa !!!!!! Muaaaa :*

Gość rominiaska
jesteście głupie kretynki !!!!! weźcie pod uwage że facet wcale nie zdradził tylko flirtował przez komputer !!! puknijcie się w swój łeb i sprawdzcie czy jest tam mózg. tak sie załatwia chłopaka ? A jak obejrzy sie za dziewczyną na ulicy to wykolcie mu oczy !!! Wielu mężczyzn flirtuje tzn większość nie tylko przez net, nie wiedziałyście o tym !!!!!!!! w lesie się wychowałyście ?

Gość obserwator dx
Ta pani niedawno polowała na męża na lotnisku........................ z aparatem,, duża fantazja masz u mnie red wine

Gość kabkab
romaniaska, ty to dopiero głupolek jesteś. :D :D Nawet nasze babki były mądrzejsze od Ciebie. A z ty widze z gatunku tych, co klęka z pokorą, nadstawia się do bicia i w pokorze znosi zdrady i upokorzenia - bo przecież FACET taki juz jest i on musi. Z całego topiku ( świetnego swoją drogą ) to najbardziej żałosna wypowiedź. Co tam topiku. Na całej kafe nie wypowiedziała się chyba jeszcze taka kretynka!!! Daj się dalej szmacić, jak ci w domu wmówiono, że tak jets ok, ale odpierd... się od ludzi, którzy mają odrobinę honoru. Sama się chyba w lesie chowałaś. Czy raczej w jaskini - bo takie poglądy prezenujesz.

Ale wy jestescie jacyś dziwni.. :/ najpierw nie mozecie sie doczekac zakończenia, piszecie autorce że jest świetna, rewelacyjnie to wymyslila a teraz jak juz po wszytkim to jedziecie jej po gaciach.... :/ Zrobila to czy nie , było zabawnie :) A co was obchodzi ze jakis nieznnany wam koleś stracił troche włosów, ja tam nikogo nie żałuje :)) nie nam oceniać jej grzechy , my mieslismy sie tylko dobrze bawić. A ze pisze o tym na kafe? pewnie chciala zobaczec co ludzie na to powiedzą, jakbysmy jej odradzili to moze by wyrzuciła ten \"podmieniony\" balsam a tu taka reakcja \"super super chcemy jeszcze!\" i czego sie dziwicie??? Autorko jestes swietna!

Gość rominiaska
kabkab - ty pusta dziwo ! Nigdy nie klękałam przed facetem i nie jestem pokorna ! Za to ty na pewno skalmlasz o miłość i całujesz faceta w doope i stopy a jak spodoba mu się inna to wylejesz mu klej na włosy.Jesteś żałosna. Mam syna, który ma 12 lat - gdyby on był dorosły i mieszkałby z dziewczyną a ta zniszczyła mu włosy to sama bym się ubrała i poszła suce obciąć włosy sekatorem i zdzieliłabym jej kopa.:-D Mój mąż w domu gotuje i liczy się ze mną -czego ty nigdy w życiu nie zaznasz bo żaden cie nie chce i możecie tylko niszczyć włosy chłopakom którym przestałyście sie podobać :-D

nie wierze ze traktujecie ten temat serio?? tj wyzej sie ktos wypowiedzial: kolejna historyjka autorki topiku\"jade na lotnisko zobaczyc z kim moj facet...\" poczytac mozna, owszem, ale nie wkrecajcie sie tak!!

Gość kabkab
romianiaska - ubawiłaś mnie do łez, dziewczynko. Twoj styl wypowiedzi może świadczyć tylko o jednym - że dziecko z ciebie jeszcze, które o małżeństwie pojęcia nie ma, a dzieci to ty nie masz już na pewno. Wypowiedziałaś się po prostu jak nastoletnia gówniara i chyba lepiej dla ciebie by było, gdybyś rzeczywiście nią była. Bo jeśli dojrzała kobieta, żona i matka ma taki styl wypowiedzi.... no cóż tu komentować :)

Gość kazdy ma tak jak lubi
rominiaska - rozumiem, że jak Twój rzekomy mąż "tylko flirtuje przez komputer" i "tylko" kłamie, to z uśmiechem głaszczesz go po główce i przynosisz kapcie oraz kolejne piwo? Gratulacje :D