Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dałam dupy

.........Szef mnie zwolnił bo mu nie dałam dupy..........

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dzi**a daje za kase i zarabia w dzień tyle co wy w miesiac. Wy dajecie tyłka szefowi, do tego pracujecie 8 h i zarabiacie 1/30 tego co dzi**a. x Dziwka daje za kasę którą zabiera jej później alfons i nie dość że też ją przeleci to jeszcze stłucze że za mało zarobiła. Los d***** to los niewolnika. Nie ma jej czego zazdrościć a nikt nie jest zainteresowany by pomóc.

Gość gość
Dziwka za kasę, pseudo pracownica pseudo szefowi, nie ma żadnej różnicy. Poziom moralny ten sam, czyli dno.

Gość gość
gość dziś Dzi**a za kasę, pseudo pracownica pseudo szefowi, nie ma żadnej różnicy. Poziom moralny ten sam, czyli dno. x Tyle że w przypadku d***** niewolnicy denny poziom moralny ma alfons a nie d*****.

Gość gość
jakiś pedzio w akcji

Gość gość
co to dziś dzień pedała że jesteście tacy aktywni?

Gość gość
mnie nie mógł zwolnić ale ukarał w inny sposób, zwykły niedowartościowany mały pajac,dla piszących wyżej do łóżka będę chodzić z kim chcę ! i nie za kasę

Gość gość
Dzi**a daje za kase i zarabia w dzień tyle co wy w miesiac. Wy dajecie tyłka szefowi, do tego pracujecie 8 h i zarabiacie 1/30 tego co dzi**a. Ha ha ha ha ha ha ha Dokładnie.

Gość gość
Niedosc,ze na kafe cymbaly,debile i ciemnota to jeszcze qrwy i szmaty. Ehh ciekawe ile jeszcze mozna sie stoczyc?

Gość gość
Osobiście nie znam takich przypadków, myślę, że w realnym świecie nie do chodzi do sytuacji w których to szef bzyka swoje pracownice.

Gość gość
To tylko w korporacjach jest sekretarek , kierownikow itd.

Gość gość
gdyby wszystko było w pracy zgodnie z literą prawa, to nie byłoby tego tematu, kobiety próbują otworzyć wam oczy na problem kobiet po 40-stce a wy uważacie je za d****** myślę że tak żle o kobietach piszą tylko starzy faceci na emeryturach, a jeśli piszą kobiety to chciałabym aby je dotknął ten sam los co i wiele z nas tu piszących o tym problemie.

Gość gość
a moze zwroc sie do Ligi kobiet?

Gość gość
Tylko że tam sprawy ciągną się latami a żyje się tu i teraz, nam wcale nie jest tak miło dawać d**y starym grzbietom, ale jak jest w mieście dwie firmy to nie ma wyjścia, mój mąż wie że tak robię ale rozumie że nie robię tego z chęcią tylko z konieczności.

Gość gość
Ze smutkiem chodzę do pracy wiedząc że w każdej chwili szef może zaprosić mnie ''na biurko'', od 4 lat jak zostawiła go żona co ładniejsze kobiety muszą dawać mu p***y kiedy tylko chce bo inaczej zwalnia, żadna z nas nie wie kiedy wyląduje ''na biurku'' ale dajemy bo już kilka zwolnił a o pracy po 40-stce nie ma co marzyć.

Gość gość
To gorzej niż qrfy . Tamte chociaż mają za dawanie hajs a jak która obrotna i ładna to całkiem duży. No a tu ? 1800 miesięcznie netto za nieustanne qrefstwo ? Pierwsza z brzegu dziwa by was wykpiła .

Gość diogenes
cza było dać i zrobić lodaCza dafac koniecznie

Gość KASIA 50
No to wystaw dupę na ulicę i niech Cię rżną za ten wielki hajs, a ja wolę szefowi wystawić w gabinecie czy w hotelu.

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Gość gość
Ja w sytuacjach trudnych zawsze proszę o ich rozjasnienie dobrej tarocistki. Za taką uwazam Sofii, ktora wróży emailowo i jest konkretna i rzeczowa. Jesli potrzebujecie takiej porady piszcie do niej na email tarocistkasofii@wp.pl . Wróży odpłatnie ale jest tego warta.

Gość ASIA 44
Niestety ale to smutna prawda i żadna wróżka nic tu nie pomoże, trzeba czasem szefowi d**y nadstawić chcąc pracować.

Gość gość
a jak pokonujecie obrzydzenie i wstręt do takiego człowieka :-(

Gość gość
serio sypiacie z przełożonymi czy to kolejne prowo ?

Gość ASIA 44
Tak to prawda, po 40-stce jest bardzo trudno o pracę i szefowie to wykorzystują, nie jest mi dobrze z tym, ale nie mam wyjścia, muszę dawać chcąc pracować, zresztą nie tylko ja jedna daję szefowi d**y za pracę.

Gość gość
Asia bardzo Wam współczuję :-( skoro rozmawiacie o tym z koleżankami nie możecie zastawić na niego pułapki ? kamery,dyktafonu i nagrać jak was szantażuje i wykorzystuje ? albo prywatny detektyw ? zróbcie coś z tym bo słabo mi na myśl że kobiety są tak traktowane :-(

Gość gość
a policja ? dlaczego nie pójdziecie na policję :-(

Gość ASIA 44
O czym mówimy, oni są bezkarni, wszyscy wiemy że u nas takie sprawy toczą się całymi latami a w końcu są umarzane bo kobiety nie wytrzymują presji otoczenia i wycofują skargi, najpierw zostają zwolnione z pracy a potem były pracodawca rozpowszechnia opinię o tych kobietach, szykanom i upokorzeniu na przesłuchaniach także nie ma końca, a żyć z czegoś trzeba.

Gość gość
Autorka to polka więc puszcza się z byle kim to co jej szkodziło zrobić to z szefem

Gość gość
Po 40 trudno o pracę zwłaszcza w nie dużym mieście. Od dwóch lat daje szefowi regularnie doopy, ale mam prace i całkiem niezłe płatną.

Gość traskania9941
Ci dzisiejsi faceci... naoglądali się http://9tube.pl i mają niewiadomo jakie fantazje. Ja na Twoim miejscu bym go porządnie załatwiła. Informuj wszystkich o tym, jakie "szef" stosuje praktyki. Jestem przekonana, że wiele osób da mu popalić.