Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dałam dupy

.........Szef mnie zwolnił bo mu nie dałam dupy..........

Polecane posty

Gość gość
Żartujesz chyba sobie z problemu kobiet po 40-stce, przecież szefowie w swoim gronie przy piwku chwalą się kto ile kobiet zaliczył a głos kobiet w małym mieście się nie liczy i w ten sposób tylko ośmiesza się męża przed ludżmi, tak nagłośnij sprawę o swoim szefie to masz z głowy pracę i małżeństwo bo żaden facet nie chce być upokorzony przez innych, nasi mężowie wiedzą co się dzieje, ale z konieczności i po cichu godzą się na to bo wiedzą że nie mamy innego wyjścia.

Gość gość
to niemożliwe......chyba was ponosi wyobraźnia. i że mężowie o tym wiedzą ? naprawdę bardzo śmieszne.

Gość gość
To jest smutne i bardzo przykre a nie śmieszne, ciekawe co byś zrobiła na naszym miejscu ''miła'' przedmówczyni.

Gość gość
dziewczyny,kobiety ja wam bardzo współczuję ! ale nie pozwólcie na to by was tak traktowali ! ja psychicznie chyba bym nie wytrzymała ! sama bym się zwolniła i wolała pracować za najniższą krajową byle tylko żaden bydlak mnie nie dotknął :-( a co dopiero seks :-(

Gość gość
to się zwolnij jedna z drugą !

Gość gość
nie zwolnią,bo nie chcą pracować za grosze. mnie najbardziej zadziwia to że mężowie o tym wiedzą :-O nie ma co,wspaniałych macie partnerów :-O

Gość gość
No to widać że niektórzy piszący nie mają zielonego pojęcia o życiu w małych miejscowościach, kobieta jak by nagłośniła taką sprawę to jest skończona i ośmieszona w tym środowisku, a Panu włos by z głowy nie spadł, a na pewno założyłby sprawę o zniesławienie i żądałby wysokiego odszkodowania, bo jego stać na zatrudnienie prawników a takiej biednej kobiety nie.

Gość gośćjaaaa
Trzeba było mu dać ... Lepiej dać chłopakom niż po śmierci robakom..

Gość gość
No i dajemy, bo nie mamy innego wyjścia, ale nie nie jest to dla nas żadna rozkosz tylko przykry obowiązek.

Gość gość
znajdź innego szefa i przestań truć dupę jego tu nie ma a my nie chcemy czytać twoich wypocin

Gość gość
no to nie czytaj

Gość gość
nie zwolnią,bo nie chcą pracować za grosze. mnie najbardziej zadziwia to że mężowie o tym wiedzą pechowiec.gif nie ma co,wspaniałych macie partnerów pechowiec.gif xxx Mężowie się cieszą bo żonka przynosi kasę i to niemałą zapewne. A jak uniesie się honorem i rzuci pracę to i źródełko kasy wyschnie :D

Gość gość
Wilki - Love Story :D

Gość gość
to zrob tego swojego szefa w konia, jak on od ciebie chce d**y to daj mu to czym sika, moze da ci spokoj....

Gość gość
Życie to nie bajka, jak trzeba d*******y to się daje i żadne mądre rady nic nie zmienią.

Gość gość
To nic nowego w dzisiejszych czasach, nie dasz Ty to da koleżanka i to ona będzie pracowała dalej.

Gość gość
Masz rację przedmówczyni, ja też byłam w takiej sytuacji, ''przyjaciółki''namawiały mnie żeby nie dawać szefowi, postawić się, aż pewnego razu podejrzałam jak jedną z nich, tą która najbardziej mnie nakłaniała do tego oporu szef posuwał na jej biurku, zrozumiałam o co im chodzi, dałam szefowi i dostałam umowę na stałe, tak jak i one zresztą.

Gość dlugowlosa na szpilkach
A gdzie pracujesz gosc? W burdelu? :D

Gość gość
Nie pracuję w burdelu tylko w dużej prywatnej firmie, to tak dla Twojej wiadomości ''długowłosa''.

Gość gość
Masz rację przedmówczyni, nie tylko w burdelu daje się d**y, jak chcesz dobrą pracę dostać to musisz dawać d**y bo inne baby chętnie to zrobią a ty pójdziesz na zasiłek.

Gość gość
Krwiszony jebbane

Gość gość
Ach te prostackie dusze, nie rozumiecie że jak kobieta po 40-stce straci pracę to jest bez środków do życia, a to że musimy czasem sypiać z szefami to wcale nie świadczy żle o nas tylko o tych co nas tak wykorzystują w tych trudnych czasach.

Gość Czarny Księżyc
Gdyby miał dziewczynę co szef by jej takie propozycje składał to by zobaczył świat z wnętrza rozżarzonego pieca😠.

Gość gość
A dlaczego jesteś taki zazdrosny, życie czasem niesie nam niespodzianki a taką może być seks z szefem w zamian za pracę.

Gość Ela 46
A mnie zrobił właśnie w konia, dałam mu 3 razy na magazynie, raz zrobiłam loda po południu w biurze, dawałam się klepać i dotykać, a dzisiaj wypowiedzenie.... I co mogę teraz zrobić? nic .... tragedia

Gość gość
Widocznie nie spełniłaś jego oczekiwań. Za dobrą pracę, dobre wynagrodzenie trzeba coś więcej niż obciągać nieudolnie.

Gość gość
A to z szefa dziad, nie mógł jakiegoś filmu obejrzeć zamiast robić coś tak nieobyczajnego? Przecież wystarczy wejsc na https://erotube.pl i ma się mase filmów i nie trezba nikogo namawiać na coś, na co nie ma ochoty

Gość gość
żle zrobiłaś - miałaś szansę na awans,a tak teraz będzie się za tobą ciągneła opinia zimnej i jedyne co teraz będziesz mogła robić to szorować kible.

Gość gość
gość 2016.11.03 hahahaha dobre nie ma to jak najbardziej wyszukane usprawiedliwienie na własne puszczalstwo