Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akronimow-nie-z-nosze

kto pisze bloga ten jest w zyciu noga

Polecane posty

Gość akronimow-nie-z-nosze

Blogerstwo to okropieństwo. Naprawdę.Po cholere, jest aż tyle beznadziejnych blogów.Czy każdy myśli, że jest nowym Mickiewiczem?Gdyby Mickiewicz żył w dzisiejszym popierdolonym światku, pewnie też prowadził by zasranego bloga,może nawet nikt by go nie czytał, bo tematy jakie pewnie by poruszał byłyby zbyt głębokie dla masy.Pewnie, nie miałby ani jednego komentarza. Nie uwazacie , że świat zmierza ku nicości ku totalnej pustce. Ludzie już nie piszą, ale "blogują" Ludzie już ze sobą nie rozmawiają, ale "piszą smsy". Ludzie się nie kochają, ale walą konia przez internet..a to chyba najsmutniejsze. To tak jak lizanie cukierka przez papierek, albo jak seks z gumową lalą.Prawie to samo, co z prawdziwą kobietą.Czynności wykonujemy te same, ale przecież gumowa lala nigdy nie zapyta nas po seksie"jak było"?To tak jak blogowy czytelnik, nigdy nie poda nam ręki, ani nie poklepie po ramieniu, ani nie spoliczkuje. Gdzie w tym wszystkim, kontakt wzrokowy?gdzie kontakt cielesny/?Jak możemy cokolwiek napisac szczerze w tym srunecie pełnym wszelkiego rodzaju pseudaków, skoro nie patrzymy rozmówcy w oczy!!!! Tutaj ludzie chlastają sie po twarzach literkami.Słowa można wypowiadać...Tutaj ich nie wypowiadamy..tylko zapisujemy na serwer i gdzieś nie wiadomo gdzie...sobie wiszą nasze literki.Takie niedorobione słowa.Takie potencjalne słowa, które jeszcze nie rozkitły i nigdy nie rozkwitną, bo gdy nie bedzie Cie dłuzej niz rok...usuną je z serwera bezdusznie na zawsze. W intruznecie nie patrzymy sobie w ogóle w oczy!!!Chciałbym moim czytelniczkom w nie patrzec..całowac je po nich.Pieścic piersi............................dotykać włosów.... Chyba za daleko was posunąłem moje czytelniczki bardzo przepraszam, nie chce byc potem sądzony, za wirtualne molestowanie w wirtualnym sądzie. Oczy!To zwierciadło duszy.Tutaj co jest zwierciadłem internetowej duszy?Liczba komentarzy?czy księga gości? SPYTACIE? Więc po co piszesz człowiecze, skoro krytykujesz. JA Wam na to odpowiem No i za to się właśnie tak cholernie nienawidzę. spierdalam sprzątać dom, bo przez ten "pożeracznet:...cały dzień siedziałem bezcelu, bezsensu: szukając w google, czegoś co mi niepotrzebne. Znalazłem tylko jedno fajne przysłowie. "Lubię mówić o niczym. Jest to jedyna rzecz na której się znam."Niech to będzie motto mojego blogasa ....a rym już do tego znalazłem..qtasa Kto pisze blogasa ma małego kutasa-to do mezczyzn jak nietrudno sie domyslic;p "Kto pisze bloga, ten jest w życiu noga"- to dla wsje płcie..do wszystkich adresowane..":):) a może coś o kobiecie.."Kobieta która bloguję,życie męża zrujnuje" Jak łatwo sie domyślić mam małego qtasa dlatego pisze, tego bloga, dużo głupich pomysłów i wypasioną furę,a laski na mnie lecą, bo twierdzą, że mam gadane.Wykorzystuję to niemiłosiernie. To chociaż założę bloga stwierdziłem, kiedyś z ręką w majtkach u jakiejś napalonej na mnie cycatki. No bo kto by chciał wydać moją książkę??no , kto.. zysk potwory spółka..?Po co mam naciągąć ludzi na moją skacowaną stwór-czość, niedouczonego studenta jakiegoś gównianego kierunku bez przyszłości.?Zal by mi było, tych co kupią.Jak,żal ludzi, którzy kupują przeterminowane produkty , bo są w promocji.Wiec nie silę się na wydawanie czegokolwiek co pochodzi z mojej chorej głowy...

Gość dewaluwacja nie doszła
zabawny, intelgentnuy tekst,m choc troche wulgarny:)

:classic_cool: :D {Ludzie się nie kochają, ale walą konia przez internet..a to chyba najsmutniejsze.} E, tam. Smutne to by było gdyby mimo internetu nie dygał. :P