Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuitamb

szampon do farbowanych włosów

Polecane posty

Gość tuitamb

doradzcie mi kobietki proszę coś dobrego i niezbyt drogiego:)

zależy ci na odżywieniu włosów po farbowaniu? czy na utrzymaniu dłużej koloru (wg mnie żaden szampon się tu nie sprawdza, zwykła bzdura ;)) zalezy jakie masz włosy - cienkie, suche, grube, zniszczone ... Wg mnie szampony do farbowanych są najbardziej odżywcze ale też i ciężkie, za ciężkie do włosów gruubych i zdrowych, niepotzrenie je obciązają. Sama maluje włosy ale rzadko kiedy decyduje się na te szampony właśnie z tego względu ;)

Gość tuitamb
Najważniejsze to zeby zachować dłużej kolor, ale odżywka tez mile widziana. najlepiej taki 2w1:)

Gość jeśli masz brązowe wlosy
to timotei henna, mnie się ostatnio koleżanka zapytała czy włosy farbowałam taki mam ładny kolorek:d

Gość biała_roza
Polecam L'oreal czerwony, razem z odżywką i maseczką. Jeśli miałoby to być coś lepszego to CHI farouk z jedwabiem taki niebieski do farbowanych + maska, są na allegro. Pozdrawiam

Gość princessaa
mozesz zrobic jak ja, szampon normalny uywam nivey diamnond ale ze mam farbowane wloski to do tego mam odzywke nivey do wlosow farbowanych. i jest git

Gość tuitamb
a jeśli chodzi o odzywki? mam ciemne włosyz natury, po farbowaniu i prostowanu troche wyblakły i fajnie by było żeby je troche przyciemnic wlasnie jakas odzywka? która dobrze na to wpływa?