Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

Jest ktos kto NIE obchodzi dzisiaj haloween

Polecane posty

Gość smęt nie robi laski bo
jeśli to cię obcuje tzn że jesteś gupia

jestem glupia i robie z polykiem:classic_cool: bezsens jak bezsens, kazda okazja do imprezy jest dobra - tylko smiac mi sie chce jak pomysle o doroslych 30letnch ludziach przebranych za mumie :P

Gość bmv7
nie lubie tego swieta ..tylko dzisiaj te dzieciaki beda lazily i prosily o cokierki w zeszlym roku nie bylam przygotowana wiec te bacory pomalowaly mi dom

Gość Ja niczego nie obchodzę
ani święta zmarłych ani haloween tylko spędzę weekend w pustym akademiku i będę się śmiać z ludzi wiszących na szybach w zapchanych pociągach.

wlasnie!;) a w przedszkolu pani powiedziala wczoraj dzieciom, ze beda dzisiaj w domach wycinac dynie i wstawiac w nie siweczki - no i przychodzi do nas rano nasz szkodnik i nam to oznajmia. i co zrobic?:o

Gość też mi tortura
Haloween jeszcze się w Polsce na tyle nie przyjęło i ma wielu przeciwników. Tortura to jest w Christmas albo Sylwestra dla osób samotnych, którym trudniej wykręcić się ideologią antyhamerykańską.

MYsle ze wlasnie ludziom samotny jes latwiej wkrecic sie na takie imprezy pewnie sa wtedy organizoane specjalne imprez dla singli;)

hallooween dla singli jest u mnie w miescie, powaznie!! setunia, dzisiaj sie wlasnie wybieram, przesada to jest, gruuuuba przesada:o a w ogole mam do ciebie sentyment bo moj pies nazywa sie Seti:P:P

Ja też nie obchodzę tego \"swięta\" , nie podoba mi się. A dzieciom zamykam drzwi albo nie otwieram :P

Gość ja nie obchodze
ani dzisiaj ani nigdy ;) i nie jestem osoba samotna, wiec nie szukam na sile tlumaczen :P

Gość robinia akacjowa
ja też nie obchodzę i dobrze mi z tymmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!! :D

ja nigdy nie obchodzę. jutro rano rodzina się zjeżdża to trzeba być w stanie;)

Dziękuję :) Ale powiem wam, że to nieco trudne mieć urodziny dzień przed Wszystkimi Świętymi- jak byłam nastolatką, to latałam z mamą po mieście za zniczami i chryzantemami. I zawsze było mi smutno, że wszyscy tylko o tym gadają, chociaż pamiętali tez o mnie, ale tak jakby z boku. A potem się zbuntowałam i znicze i kwiaty były kupowane wcześniej i skończyły się "grobowe" urodziny :)

Gość Fua
Ja też nie obchodzę żadnych Hallowen-ów, Walentynek i innych tego tupu tandeciarskich, prosto zza Oceanu niby-świąt. Takie uroczystości wymyślono w USA tylko po to zeby produceńci gadżetów na takie okazje mogli zarabiać. Pfff ale mi to frajda.

wiecie co, to moze i byloby fajne ale ma sie nijak do naszej tradycji. Nie to, zebym byla fanatyczka i zeby mi sie to podobalo, ale badz co badz, Swieto Zmarlych w Polsce to siweto nostalgiczne, dekadenckie, czas zadumy, refleksji, czesto tez bilansu, a jeszcze czesciej ubolewania nad zyciem, soba, zmarlymi bliskimi, placzu i smutku. A tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy przychodzi tradycja tanca, swawoli i hulanek, picia na umor, imprezowania, frajdy i zabawy. A nastepnego dnia, wszyscy skacowani, pochylaja sie nad grobami ledwie celujac zapalniczka w knot. No to albo w lewo albo w prawo.

Gość magnolia bladoróżowa
JA !!! Obchodzę za to dziś urodziny :D