Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to feler

lubie te nasze pogaduchy na kafetrii!kto lubi tez niech klika

Polecane posty

Gość a to feler

bardzo lubie te nasze pogaduchy czasami smieszne czasami smutne .rano robie sobie kawke siadam przy kompie i pisze z ludzmi ktorych nie znam ..czytam ich historie powiem wam ze Kafeteria to fajna sprawa

Gość dddddddddd
ja mam to samo :) dzień zaczynam od kawy i kafeterii oczywiście jak mogę sobie na to pozwolić

Gość westchnał seler
ja tez zaczynam dzien i koncze na kafe

fajna sprawa, ale jak czytam niektore posty to az trudno uwierzyc, ze ludzie maja takie problemy np. jak pozbyc sie zony mojego faceta :O

Ta to jest lepsze niż wiadomości na jedynce :D kiedy sie nie wejdzie zawsze coś sie dzieje ;)

Gość MamusiaSynusia
witam! Ja tez zaczynam dzien od kawy i kafeterii ale nie zawsze mam na to czas przewaznie jak juz wszystko zrobie i mały zasnie to wtedy ...ale zaglądam tu w kazdej wolnej chwili :p

Gość To co mi wpada do głowy
Kafeteria to mój nałóg :P Mam masę rzeczy do zrobienia i przez kafeterię codziennie odkładam je na ostatnią chwilę by się wyrobić do 16 :P

Gość jhjuighujhguh
Nie powinnam w sumie klikać ale jednak, Ja je lubiłam, ale dziś stwierdziłam że za dużo suczy tu siedzie. Oczywiście nie wszystkich się to tyczy ale jednak Jednak wole fora gdzie wszyscy mają stałe niki i naprawdę siedzą mamy z dziećmi Fajnie było ale za bardzo jadem co poniektóre tu plują, szkoda bo fajnie czasami było pomóc jakiejś mamie

Gość a to feler
kurcze czasami mysle ze jestem uzalezniona...wiecie ze wole usiasc przy kompie i pobuszowac na kafe niz spotkac sie z kolezanka ...jeny jaki wstyd

ja tez zawsze rano po sniadaniu kawka i kafeteria:) ktos wymyslil dobra nazwe dla tego forum;) no coz, kawe juz wypilam, pora sie za cos wziac:O🖐️

Gość a to feler
ale to prawda ze duzo wulgaryzmu jest i ludzi ktorzy pisza od rzeczy ale tak naprawde jest ok:)mozna dowiedziec sie super rzeczy i duzo dobrych porad jest...kazda z nas ma jakies doswiadczenia i tym sie dzieli na forum ...to jest naprawde fajne

zgadzam się całkowicie. ja tu jestem dopiero od jakiegoś czasu a już uzależniona jestem:P A na wulgaryzm trzeba oko przymykać, nic się nie da zrobić.