Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosyjska matrioszka

jestem w niechcianej ciąży z bliźniakami

Polecane posty

jestem w ciąży z gwałtu (gwałt na imprezie) chciałam usunąć ale moja religijna rodzina przekonała mnie żeby tego nie zrobić. Dzisiaj się dowiedziałam że to będa bliźniaki. Jestem przerażona, dwa razy więcej wydatków i wszystkiego, jednego nie chciałam a co dopiero dwóch....żałuję że nie usunęłam, teraz ciąża jest już trochę większa i bardziej niemoralne żeby usunąć:(:(:(:( czy jest na forum jakaś kobieta która nie usuneła i teraz żałuje? co mam robić? dodam że mam 19 lat, nie mam chłopaka a ojcem dzieci jest (wydawało sie) mój znajomy który popił na imprezie i zmusił mnie do czegoś czego nie chcialam.

Gość komunista z Laosu
idź na całość... usuń...

Gość zawsze mozesz oddać dzieci do
adopcji. to musi byc dla ciebie trudne. czy zgłosiłaś się na policję?? tam od razu podaliby ci odpowiedni srodek. jeżeli nie chcesz tych dzieci teraz wątpię zebyć potrafiła je pokochać. może dla dobra własnego i ich oddaj je. podziwiam cie ze nie usunęłaś 🌼

Gość lacosteeeeeeeeeeee
o kurwa;/ ja mam 19 lat i gdybbym sie znalazla w takiej sytuacji co ty usunelabym, zaraz duzo osob pewnie powie ze jestem niemoralna osoaba, ale majac 19 lat, pewnie nie masz wlasnego mieszkania, chlopaka, i jesli zarabiasz to grosze i nie dosc ze jestes w ciazy to jeszcze 2 dzici ;/; ja bym nie dala sobie rade,, szacunek ze sie zdecydowalas. p.s nie sugeruj sie rodzina, bo religijna, ciekawe czy beda cie przez cale zycie utrzymywac.

Gość lacosteeeeeeeeeeee
lepiej usunac niz oddac do adopcji co takie dzieci pozniej maja za zycie przez cle zcie czuja soe nie chcaien nie potrzebne i wogule lipa

rozważam oddanie do adopcji, chciałam zaraz po tym zdarzeniu przyjąć postinor duo ale moi rodzice sie nie zgodzili bo to tak jak środek wczesno poronny dla nich (tłumaczenie nic nie pomogło), tłumaczyłam że jeszcze wtedy nie dochodzi do zapłodnienia do 72 godzin ale to dla nich to samo bo \'tak czy inaczej by doszło\' tak owszem - pracuję ale wiele teraz nie zarabiam, nie utrzymam 2 dzieci, poza tym martwię się jeszcze tym (tylko nie piszcie że jestem niedojrzała i niepowoażna) że strasznie utyję po bliźniakach, wkońcu mam 19 lat na ciążę nie zdecydowałabym się teraz miałam wcześniej chlopaka, zabezpieczaliśmy sie, a zawsze tak cholernie dbałam o linię a teraz masz ci los.

młoda co ty za głupoty gadasz?? postaw się na miejscu twojej matki która stoi właśnie przed takim wyborem będą w ciaży z tobą...:o komiczne śmieciu wypad...

Ama - a co mozna napisac dziewczynie, ktora nie usunęła ciąży bo jej rodzina nie pozwoliła :D Niech dzieci utrzymuje rodzina :D albo o. Dyrektor...

jak czytam komicznego to jestem w 100% za aborcją... śmieci trzeba się pozbywac:o

komiczne na prawdę- wypad!!! a ciąża planowana to przecież zupełnie co innego nie ma co porównywać, ta nie dość że jest nieplanowana to jeszcze nie jest klasyczną wpadką, to jeszcze jest mnoga, cholera inne to się staraja o dziecko miesiącami a ja po jednym okropnym czynie muszę byc od razu płodna jak królica

Gość mika08
mogła zażyc tą tabletke (sama byłma w PODOBNEJ sytuacji tylko ze to nie był gwałt tylko wpadka z miom chłopakiem) i nie leciałam od razu do mamy sie wypłakac

jestes pizda i tyle - sory za wulgaryzm - ja nie moge miec narazie dzieci i maz tez ma problemy z plodnoscia - oddalam wiele by miec dziecko, byc w ciazy - a ty masz 19 lat - wiec skoro nawet jest to gwalt - to oddaj - w wyniku gwaltu dzieci mozna usunac jak czlowiek wiesz--- a poza tym gwalt i nie zgosilas????- a ty jestes wyrodna matka - co im po tobie bedzie!!!!co za mlodziez i tacy ludzie kraj nam zaludniaja!!!wstyd

Gość katynka24
Adopcja to dobre wyjście... jeśli jesteś pewna, że nie chcesz tych dzieci, to wg mnie najlepsze co możesz zrobić, by żyć ze spokojnym sumieniem 🌼 Poza to lepsze niż usunięcie, bo dasz tym dzieciom życie, a ludziom, którzy z jakichś powodów dzieci mieć nie mogą - największe szczęście!;) Wiem coś o tym, bo półtorej roku temu umarły mi bliźniaczki w ciąży, usunięto mi macicę :( i teraz czekamy z mężem na adopcję... Poczekaj, zastanów się na spokojnie...nic na siłę... ale nie usuwaj... Możesz także zdecydować się na specjalny tryb adopcji -tzw. adopcję ze wskazaniem, czyli taką, w której sama zdecydujesz do jakiej rodziny trafią te dzieciaczki, tak, by mieć pewność, że będzie im dobrze:) Jest mnóstwo par oczekujących na taką formę adopcji, nie ukrywam, że sama jestem zainteresowana taką formą adopcji i szukam mamy, która postanowiła oddać do adopcji dziecko...NO a nie muszę mówić, że bliźniaki są moim marzeniem! Jeśli chciałabyś więcej wiedzieć na ten temat - pytaj;)

Gość USUN USUN USUN
Usun! Nie zastanawiaj sie tylko usun!Nie bedziesz w stanie tych dzieci pokochac, jezeli zostalas zgwalcona! Kto Cie pokocha z dwojka dzieciakow i to z gwaltu!Kto bedzie utrzymywal????!!!!

Gość a ja usunełam z gwałtu
i nie żałuję i już:) z wpadki bym w życiu nie usunęła, ale z gwałtu to co innego, adopcji nie brałam pod uwagę bo nie chciałam chodzic z brzuchem i żeby ludzie mnie palcami wytykali (mieszczam w małym grajdole) i jeszcze gadali np że sie puścilam albo coś NIGDY W ŻYCIU do domu wracałam z basenu przez park, było strasznie ciemno (a nie ma za bardzo tam żadnej innej drogi) i mnie dwóch napadło, nawet nie wiem który z tych chujów był ojcem, nie chciałabym wychowywać dziecka z genami gwałciciela albo oddać do adopcji, ludzie jacyś pokochają a później sie okaże że wyrośnie jakiś psychopata, bo ja wierzę w geny....a w ciąży bym siebie nienawidziła i pewnie bym ze sobą skończyła, bo nie mogłabym znieśc myśli że jakiś skurwysyn mnie dopadł a ja przez niego jestem teraz gruba, mam rozstępy, źle się czuję, muszę opuszczać szkołę i jeszcze czuję ruchy tego niechcianego bahora. Trudno, wiem że ucierpiał ktoś niewinny, ale lepsze to niż rodzenie kolejnych gwałcicieli lub psychopatów.

Gość do autorkid
1. masz ostrp [oje ban ną rodzinę 2. co mnie obchodzi, że ktoś nie może mieć dzieci? Mam je dla niego urodzić? Niektórym się w dupach poprzewracało:O

Gość sdadas
Gwałt na imprezie czy po % sama dałaś?

Gość sdadas
Nie rozumiem czegoś - jesteś wierząca tak? A mimo to spałaś ze swoim facetem? Brałaś pigułki? Kolega Cię zmusił? Jak to mozlwe? Skoro był pijany? Sama fdałaś

Gość eM.
Może to bagaż moich doświadczeń ale... nie usuwaj ani nie oddawaj do adopcji. Jestem dzieckiem z przypadku i gdyby moja mama tak pomyslala wtedy, to nie byloby mnie tutaj. A ja jestem szczesliwa :) Mimo, ze roznie bywalo i nie zawsze byla kasa.

Nie rozumiem czegoś - jesteś wierząca tak? A mimo to spałaś ze swoim facetem? Brałaś pigułki? Kolega Cię zmusił? Jak to mozlwe? Skoro był pijany? Sama fdałaś GÓWNO WIERZ O ŻYCIU!!! a to że jestem wierząca ma guzik do tego i nie wyjeżdżaj mi tu zaraz z twoimi poglądami bo jestem już wystarczająco na wszystko zła

Gość sdadas
jesteś zła tak? A na imprezie to pić mogłaś tak? Dupy dać też mogłaś tak? TO u sunąc też możesz? I co jak to zrobisz? zabijesz?

Gość sdadas
Nie rozumiem czegoś - jesteś wierząca tak? A mimo to spałaś ze swoim facetem? Brałaś pigułki? Kolega Cię zmusił? Jak to mozlwe? Skoro był pijany? Sama dałaś. niE WIERZĘ ŻEBY PIJANY FACET BYŁ W STANIE ZGWAŁCIĆ. ALE WIERZĘ, ZE PIJANA DZIEWUCHA ZROBI WSZYSTKO

a jesli urodzisz maluszki i zostawisz je przy sobie, to dam ci ciuszki po moich maluszkach. na serio. i takich mam jak ja bedzie wiecej... tylko nie zrob niczego glupiego...

Gość sdadas
Wiesz, podejrzewam, że nawet gdyby laska dostała całego tira ubranek to i tak nie zrobi na niej to wrażenia. Lepiej zabić...yeah