Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskliwa1

powiedzcie dlaczego taka jestem

Polecane posty

Gość troskliwa1

witam, powiedzcie mi dlaeczgo taka jestem..na poczatku roku bylam z chlopakiem 2 miesiace milosc od pierwszego wejrzenia... juz myslalam ze to ten... bylam troche zaslepiona , traktowal mnie troche na boku...mowil ze mnie kocha ja mu tez... i nagle sie odkochal ,rzucil mnie, cierpialam, Potem poznalam fajnego ,chlopaka.. bardzo mi sie podobał byl taki jakiego zawsze chcialam.. inny niz tamten,.. lepszy opiekunczy dobry nie byl egoista.. zawsze myslal o mnie ale czegos mi brakowalo... i zerwalam z nim.. powiedzcie mi dlaczego tak jest??

Gość bos baraka i tyle

Gość troskliwa1
ktosmi powie????????

Gość troskliwa1
drodzypomozcie

Gość troskliwa1
chyba nikt minie pomoze...:(

ojezu co za pytanie :| najpierw bylas 2 m-ce (haha), pozniej chyba tez nie dluzej. a co Ty myslisz ze od razu ksiecia z bajki znajdziesz? poczekaj dziewczyno. widac nie trafilas jeszze na TEGO.

Gość kasienkaaaas
po prostu brakowało czegoś i tyle nie tak łatwo znaleźć osobę z która sie spedzi dłuzszy okres czasu.......a nie tylko 2 miesiące

Gość troskliwa1
ale mam 23lata..

Gość gosietta
ja mialam tak samo jak ty.ciagle nie ten nie ten.nawet jak był ten to jakoś tak przepuszczałam ich bo myślałam ze mam czas.obecnie mam 23 lata i jestem w związku rocznym.moja mama mi trochę przemówiła do rozumku ze lata lecą i z roku na rok dziewczyna ma coraz mniejsze powodzenie

Gość troskliwa1
moze jalubie drani?

Gość czrna kafe
ja też tak miałam marzyłam o taki facecie a jak takiego poznawałam miałam dosć he he zawsze chciałam zmieniać faceta na moje i dopiero jak poznałam męza to sie przekonałam że to mi sie w nim podobao ze pozwolił mi na zmiany że wie kiedy lubie szaleć a kiedy jestem grzeczna itp

może mialaś nieodpartą , nieuświadomioną potrzebę oddania tzw. zemsta.