Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdki

czy panowie potrzebują wsparcia?

Polecane posty

pytanie jak w temacie. zainspirowane innym topikiem. kafeteryjni panowie napiszcie kiedy lubicie dostawać wsparcie od swojej kobiety i jakie? a jaki rodzaj wsparcia jest wam całkowicie niepotrzebny lub wręcz was \"kastruje\" i zabija poczucie męskości? zapraszam do dyskusji również panie. napiszcie kiedy waszym zdaniem trzeba wspierać partnera? sprawdzimy jaka jest rozbieżność zdań między płciami ;)

nie potrzebujemy - baba ma siedziec cicho i nie pyskować :P wspierac mnie moze najwyzej wtedy, gdy sie zataczam i dojsc do domu sam nie moge :P

tak sobie myślę po wpisie komicznego że było piramidalną naiwnością liczyć na odpowiedź na to pytanie. przecież męska duma nie pozwoli się przyznać :(

Gość 516598
uhummm radzicie sobie sami to odsyłam do topiku w którym wszyscy atakuje osoby - kobiety zarabiające mniej niż 1500 widocznie nie radzicie sobie sami tylko wymagacie wsparacia

hmm...ja sobie tez radze świetnie sama, ale np. miło jest myśleć że jak np stracę prace/zajdę w ciążę/zachoruję to nie wyląduję pod mostem. że nie cały świat jest na mojej głowie. niby staram się zawsze liczyć na siebie i wierze że w każdej sytuacji sobie poradzę, ale czasem ze wsparciem jest łatwiej żyć, mniej się boje jakichś decyzji. lubię też dostawać wsparcie w postaci uznania i pochwały. faceci serio tak nie mają? lubią brać wszystko na siebie? bo ja mam w otoczeniu facetów którzy biorą wszystko na siebie i wyglądają na sfrustrowanych.

Gość chlopak dziewczynnnyyy
jak sie nie dokladacie do zycia to jestescie pasozytami