Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrze na ten nasz kraj...

Czy osoba, która ma ukończone studia inżynierskie ma wykształcenie wyższe?

Polecane posty

Gość e34
>aha czyli po licencjackich jestem inzynierem? kurwa nie, jestes prof. dr hab.

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Amaleta : nie nie a tak swoją drogą to nie zatrzymuj mnie tutaj ja chcęiść stąd bo zawsze destruktywnie działa na mnie złe towarzystwo :(

Gość e34
rafaello idz i nie rob wiochy :o

kurde , znowu mi odbija przez was :( obiecywałem sobie że się nie będę tak denerwował a wy znowu takie głupoty gadacie że mnie szlag trafia 😡 dlaczego nie zmądrzejecie troszku ? :( chociaż tyci tyci , odrobinkę i już będzie inaczej :(

Gość Od razu głupia
Kim będę po licencjacie?

e34 : wiochę robią Ci , którzy gadają bzdury. Sugerujesz że ja ......... ? :D

Gość e34
nie sugeruje, mowie wprost

Licencjat (łac. licentiatus) – tytuł zawodowy nadawany absolwentom studiów I stopnia, równorzędny z tytułem inżyniera nadawanego na kierunkach technicznych. Oznacza on wykształcenie wyższe zawodowe.

po licencjacie będziesz hmmm .... coś pomiedzy wykszt. wyższym a średnim. Tak poprostu. Jeżeli będziesz się ubiegała o pracę to będziesz miała większe szanse na powodzenie jeżeli twoim konkurentem będzie ktoś kto ukończył szkołę srednią. Natomiast jeśli twój konkurent o dany stołek będzie miał magistra to jesteś przekreślona :D O tak , po krótce

Amaleta ::: Troche mi mądrości brakuje , ale Tobie chyba więcej :D Dzięki za rady , za empatyczność ale pomocy oczekuję od swoich bliskich . Tobię podziękuje narazie :D No chyba że tak bardzo chcesz :)

wykształcenie wyższe zawodowe . Musztarda ma rację. Słowo ZAWODOWE - to się liczy

idę stąd idę i wybrac się nie mogę ale jak widzę że trochę przy mnie mądrzejecie to może warto poświęcic swój czas aby wam tego rozumu nabić do głowy ? :) A co tam , cmentarz posprzątany , dom też , nic do roboty nie mam :D

Gość vcb
"wykształcenie wyższe zawodowe . Musztarda ma rację. Słowo ZAWODOWE - to się liczy" wlasnie, zawodowe, czyli jestes po zawodowce :o🖐️

skalac praca ? lol , what is that ? do you speak polish ? :D

Rafaello rocznik 1987 ........ wykształcenie wyższe zawodowe . Musztarda ma rację. Słowo ZAWODOWE - to się liczy No. To weź już nie truj o jakimś wyższym niepełnym.

Gość Con conie
Taki mądry a "poprostu" pisze razem :) Ja dostałam pracę, a byłam jedyną osobą bez wykształcenia wyższego wśród kandydujących Liczy się jeszcze wiedza, umiejętności, charyzma, uroda, osobowość, pasja i wiele innych Dyplomem moja konkurencja mogła sobie pupę podetrzeć. W tym przypadku.

vcb ::::::: o matko litościwa :( Nie po zawodówce dziecko :( Popatrz na ten schemat : --- szkoła podstawowa --- gimnazjum --- szkoła zawodowa --- szkoła średnia ( liceum, technikum ) --- studia :: licencjat inżynier magister doktor rozjaśniło się cos w główce ? :(

musztarda ::::::::: Okay , to skoto twierdzisz że inżynier to to samo co magister to nie rób magistra . głupki, no same głupki na tym topiku :(

Gość Con conie
Nie nazywaj innych swoim imieniem :)

idę sobie stąd , chyba lepiej będzie jak załatwię swoją potrzebę fizjologiczną w toalecie niż z wami będe pisał :D Bo jak was czytam to tak mi się smiac chce że boję się że się zeszczę w majtki :D

Bo jak was czytam to tak mi się smiac chce że boję się że się zeszczę w majtki Ja myślę, że Ty już popuściłeś.

musztarda ::: :D:D:D No tak , ale jak wiesz - pamięć ludzka jest zawodna i w związku z tym że upłynęło duzo czasu od tego jak byłaś studentką moherowy kapeluszku to jest wielce prawdopodobne to że może ci się coś pomieszać w główce. Latka robią swoje :)

Gość Con conie
Tylko głupiec ma odpowiedź na wszystko, czyli nasz RafaFello :)

musztarda :::: ja myślę że ty już popuściłeś I co teraz ? Sama przyznałaś że mam powody do wyśmiewania się z was , ale wtopa :D I siedzisz moja droga :D

Może mnie się pomieszało w główce, ale kiedyś tam było normalnie. Ty za to się już urodziłeś z takim splątaniem. Tym się różnimy.

Gość bzdury piszesz rafaello
lic i inż to 1 stopień studiów są one równorzędne, jeśli nie wierzysz zajrzyj do ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym Co do pracy hmmm. U mnie w finansach różnicy między lic a mgr to raczej nie ma i tak patrzy się na doświadczenie. Natomiast wiadomo lepiej mieć mgr. A co do przekazywanej wiedzy to uwierz licencjat daje więcej niż USM, na którym głównie robi sięwyimaginowane cuda :), które mało kto wykorzysta :)

I co teraz ? Sama przyznałaś że mam powody do wyśmiewania się z was , ale wtopa I siedzisz moja droga Absolutnie nie masz powodów. Po prostu ze względu na wiek zdarza Ci się jeszcze zapomnieć, że pampersów już nie używasz. Od niedawna.

kon konie : dzięki :D Nie ma pytań bez odpowiedzi też tak myślę :D Głupiec ? Hmmm ..... być może :) Ale lepiej pisać głupoty przez chwilę i przez to być wyśmiewanym przez chwilę niż nie pisać w ogóle głupot i nie miec szansy się czegoś dowiedzieć , prawda ?