Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werciaa25

Kiedy facet zostawia kobiete w ciazy.

Polecane posty

Gość gość
Kobiety lataja za dupkami a pozniej wielce zdziwione

Gość gość
każdy przypadek (uciekającego ojca) tu opisany świadczy o głupocie albo naiwności matki...niech te matki usiądą jeszcze raz do komputera i napiszą: - co wskazywało, że zadają się z właściwym facetem? - dlaczego nie mając pewności o potencjalnej reakcji ojca na ciążę uprawiają seks bez zabezpieczenia? - dlaczego dobierają partnera "na siłę" albo wedle kryteriów "a co koleżanki o nim pomyślą"? wesołych świąt :)

Gość gość
Głupoty piszesz gość z godz. 10.11. Mnie zostawił pierwszy mąż jak bylam w ciąży, bo mu tak rodzice kazali, a on był porąbanym mamisynkiem. W ciążę zaszłam po ślubie, nie łapałam chłopa na dziecko i własnie po ślubie mój na szczęście już były mąż okazał się skończonym dopkiem. Rozwiodłam się i wyszłam powtórnie za mąz za normalnego meżczyznę z charakterem i własnym zdaniem z którym mądrze wychowałam dwoje dzieci. Nasze dzieci są już dorosłe,a my szczęśliwi. Z niedojdy i półgłówka exa śmiać mi się tylko chyce.

Gość marta majta
niezla historia zycze jej powodzenia.nichce mi sie dokladni opowiadac mojej calej histori bo bym napisala ksiazke i niechcem juz tego wspominac.zostawilam w pol.wszystko i wyjechalam z corka do meza za granice powodzilo nam sie dobrze corka poszla do przeczkola ja do pracy i tez do szkoly 2 wyplaty zyc nie umierac.bylam tam prawie4 lata.zaszlam w ciaze cieszyl sie bardzo.ale z tygodnia na tydzien odsowal sie odemnie.zastanawialan si i zaczelam dociekac dlaczeg?bylismy fajna rodzia.wybral sobie lepszw zycie lajtowe...przemyslal sobie chyba to nie dla niego zycie pieluchy noce nei przespane.itp przezylam cos strasznego nie spalam po nocach zastanawialam sie co dalej???poznal starsza do siebie kobiete bez obowiazan obowiazkow bo jej dzieci z mezem w polsce sa.a mnie zostawil.wyprowadzil sie bez slow spakowal sie i poprostu wyszedl nie jestesmy juz 2 lata za ja do tej pory niewiem dlaczego tak zrobil postapil zostawil mnie bez niczego wogole mi nie pomogl.jakby to nie ten facet ktorego pokochalam.pracowalam do7miesiaca ciazy bylo mi ciezko ale musialam odlozyc pieniadze.on mi dawal na corke pare euro.nie moglam zostac za granica bym nie podolala finansowo i utrzymanie mieszkania.znowu zostawilam wszystko i musialam wrocic do polski niemialam do czego nie mialam gdzie mieszkac a za1,5 miesiaca mialam rodzic.a jego nic nie obchodzilommieszkal sobie w apartamecie.wzielam sie w garsc znalazlam nieszkanie umeblowalam dla dzieci i mozma powiedziec ze wszystko sam nimialam pomocy.mam 2 corcie 8lat i ta juz16miesiecy.podalam jego o alimety i jakos sobi zyjemy.niemam nikogo dotej pory.

Gość marta majta
fajie zycze jej powodzenia mnie tez zostawil w ciazy jak bylismy za granica poznal starsza bez obowiazan bo zyja w dziwnym zwiazku dlaniego to moze dobrze i dlaniej dzieci z mezem w polsce ja tez musialam zjechac niedalbym rady finamsowo pracowalam do7miesiac ciazy.w polsce podalam go o alimety.niemam nikogo jak sei roztalismy a juz minelo 2lata mipowiem ze jest ciezko

Czerwone_pióro - piękna historia! Wszystkiego dobrego na Święta i Nowy Rok dla Ciebie, i innych dziewczyn! Trzymajcie się :) Najwazniejsza jest siła w ciężkich chwilach, i nadzieja...

Gość marta majta
dzieki za zyczenia i na wzajem WESOLYCH.ta historie to opisalam po lebku,czesciowo.wspominam niekiedy tamte trudne chwile to sama nie wierze ze to moglam przerzyc i ze dalam rade i daje.KOBIETY MY MUSIMY BYC SILNE.ICH NIE RAZ SPOTKA KRZYWDA CO NAM ZROBILI I DLA NASZYCH DZIECI.MOJ BYLY JUZ WLASNIE PRZESTO PRZECHODZI SAM SWIETA ZA GRANICA SPEDZAL.

Gość gość
zwykły sk***el nic wiecej

Gość seminja
Pojawiły się tu głosy po co to pisać ?po co do statystyk?Kobieta,której to dotknęło kiedy na to patrzy tzn. na ilość kobiet pozostawionych nie czuje się sama...dostaje internetowe wsparcie,widzi,że nie tylko ona,że nie jest ,,skażona''.Jestem matką pozostawioną w 12 tygodniu ciąży.Nie było lekko...miałam depresję silną 1,5 roku psychoterapii pomogło..rodzina...nowe znajomości,które nagle się pojawiły,Rodzina nagle się odezwała....Ojciec dziecka powiedział,że jego życie to bałagan i nie jest gotowy.....proponował aborcję...ból...nieważna jest długość znajomości 2,3,4 miesiące...jakwidzicie mozzna pozostawic planowane dziecko i kobiete,która jest świątynią życia...do tej pory kłuje mnie w sercu obraz pełnej i szczęsliwej rodziny z malutkim dzieckiem...najgorzej było w szkole rodzenia...ból ...wszystkie matki pozostawione jestem z Wami....jak znalazłyście się w takiej sytuacji piszcie do mnie...udzielę wsparcia....podniosę na duchu...postaram się pomóc....znam ten bół...ogromny,nadchodzacy i odchodzący falami...piszcie,takie kobiety tego potrzebują

Gość seminja
mój adres email : mannasem@googlemail.com

Gość seminja
Nie nazywajcie kobiet głupimi błagam!!Takie słowa dołują szczególnie czytane przez kobiety w tym momencie pozostawione...one tu zaglądają!Niech to będzie strona wsparcia...opisując swoje przypadki pokazujecie,że nie są same...czasami zabezpieczenie zawodzi...Panowie też ....czyny i słowa tak wiarygodne i pewne ...w trakcie trwania związku nagle okazują się fiaskiem bzdet i nieporozumieniem...a naokoło głosy wszystkich skup się na dziecku olej tego dupka!!Ciężko bo-to nie tylko ''koles''to ojciec Waszego dziecka''...,którego los został w Waszych rękach ...lub dla tych co maja więcej szczęscia...Rodziny..mamy taty..siostry...cioci...to w takich chwilach balsam dla duszy...Jak potrzebujecie płaczcie ile chcecie łzy oczyszczają...a jest ichmorze!!!piszcie do mnie wesprę mentalnie!!

Gość seminja
Zawsze zastanawia mnie czy goście tacy jak gość z 10.11 tonie są czasem nasi ''Tatkowie'' uciekinierzy przerazeni biciem małego serduszka??!!!?

Gość gość
Bardzo Wam wspolczuje. U mnie sama ciaza postawila zycue na glowie, a co dopiero gdybym byla sama.. nie wyobeazam sobie tego. Jestescie niewyobrazalnie silne. Sciskam.

Gość aksamo
a ja sama odeszłam od faceta jak byłam w 2 miesiącu ciąży w dodatku mieliśmy już razem 3 letnią córkę i to była druga ciąża póki co syn ma 14 miesięcy i ani mi się śni by wrócić do byłego nie jestem z nikim w związku

Gość gość
witam wsystkich dziewczyny kiedy facet zostawia sama kobiete w ciazy jest gowno wart mam taki przypadek nawet nie jest wart mojego spluniecia

Gość gość
Wiedziałaś z kim się wiązałaś.

Gość gość
dziewczyna szanujcie sie bo jak facet teraz potrafi zostawc nas sama z dzieckiem jeszcze nie narodzonym i taki bol i przykrosc sprawic to co by bylo jak dziecko sie pojawi na swiecie , ja jestem bardzo szcesliwa ze stalo sie to wszystko prze urodzeniem mojego synka jestem kobieta nie zalezna i nawet od s*******a alimentow nie chce dziecko w szpitalu powiem ze ojciec nieznany i dam mu milosci za matke i ojca w zyciu niczego mu nie zabraknie tego jestem pewna bede miala wielka satysfakcje wychowujac synka sama i pokaze ze mozna wszystko bez tatusia.

Gość gość
UU jak bardzo się mylisz kobieto wyżej. Uważasz że jesteś w stanie dać dziecku wszystko czego potrzebuje bo jesteś niezależna? Nie wiesz czym dla dziecka jest życie bez jednego z rodziców, zwłaszcza ojca. Jaka to dla dziecka krzywda. Ojca nie zastąpisz matczyną miłością i opiekuńczością.

Gość gość
wiedzialam tylko skoda ze wszystko pokazal jak bylam w ciazy bo byl pewny ze jak bedzie dziecko to wstyd i do dnia dzisiejszego mi mowi zobaczysz jak sie bedziesz czula jak wszystkie kobiety bede mialy mezow facetow w szpitalu a ty nie wyj****e mam czy bedzie w szpitalu czy nie jest dlamnie jak powietrze na dzien dzisiejszy dobrze ze tak sie stalo teraz a nie zmarnowalam jescze rok

Gość gość
pamietaj ojciec nie ten co splodzil tylko ten co wychowa

Gość gość
ojcem bedzie ten co wychowa a nie splodzi mam takie zdanie

Gość gość
uwazasz ze jak ojciec dziecka mowi nawiska nie dam alimentow tez nie to jest normalne? nie chce ani nawiska od niego ani alimentow tylko zeby na starosc sobie nie przypomnial o dziecku jak nie ktozy i potem wolaja alimenty bo zycie lubie splatac figla a to jego drugie juz ktorego nie wychowuje chcialam dodoac

Gość gość
takze ja dziekuje bogu e moj syn nie pozna takiegoo ojca bo szkoda jak by dziecko mialo sie wychowywac przy kims takim:)

Gość Dekan
Nie ma takiej opcji zeby dorosly i stabilny emocjonalnie meszczyzna, bez zadnego powodu zostawil kobiete w ciazy. Az ciezko mi sobie wyobrazic, co z Wami bylo (jest) nie tak ze mimo ciazy dostalyscie kopa w dvpe.

Gość gość
Jedź do UK autorko. Do 4 miesiąca aborcja jest tam na żądanie.

Gość gość
Po takich tematach widać, że kobiety lecą na gnojów albo się puszczają.

Gość gość
dobrze wiedziec ze z nami jest nie tak mnie sie wydaje e to jest chyba na odwrot bo skoro facet zostawia juz drugie dziecko to chyba zle swiadczzy o nim :)jak stwierdzil ze do pierwszego nie zdazyl sie przywiazac to drugie mu tez jest nie potrzebne a mnie taki tatus :) wiec wole zeby syn nawet go nie poznal bedzie mu latwiej niz mial by wiedziec ze ma tatusia huja wart

Gość gość
Dekan wczoraj Zadaj sobie pytanie śmieciu, co jest nie tak z męskimi szmatami, że porzucają własne dzieci i żony :O Ciekawe jak wytłumaczysz fakt, że nawet na WŁASNE dziecko nie płacą alimentów i skazują je na biedę? Też wina matek? Matka przynajmniej wzięła odpowiedzialność i urodziła, wykarmi i wychowa.

Gość gość
gość wczoraj Puszczają się z własnymi mężami kretynie?

Gość gość
Ja w sumie zaszłam w ciąże przypadkiem. Brałam tabletki, ale piliśmy alkohol, poszłam z facetem do łóżka i okazało się, że jestem w ciąży. On się nie poczuwa, ale w sumie mu się nie dziwię. Nie naciskam.