Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana na maxa magda

Cholernie mi dzis smutno

Polecane posty

i chce mi sie ryczec...Mieszkam za granica i nie moge byc jutro z rodzina przy grobach bliskich, coraz bardzie trace kontakt ze starymi przyjaciolkami, mimo, ze do nich pisze i staram sie to i tak lipa, nie moga zajsc w ciaze od prawie roku i nikt nie wie dlaczego...gdyby nie to, ze siedze w pracy to ryczalabym z checia caly dzien, a tak musze sie trzymac. Musialam to z siebie wyrzucic...

A kiedy planujesz wizytę w Pl?? A chłopa masz??Naljelpiej ze swoim kochanym posiedziec i butelke dobrego wina obalić..to zawsze pomaga na doły:)

Mam meza i ciesze sie, ze go mam, bo niezwykle kochany z niego czlowiek, ale teraz taki czas, ze powinnam byc z rodzina, ze sama powinnam miec juz rodzinke, choc jedno jedyne dzieciatko...:( Do PL przyjade dopiero na Boze Narodzenie... I wiesz co, twoja rada jest super. Dzis wieczorem na 100% sie do niej zastosuje.

Magdziak musze spadać do domku,urywam się wczesniej dzis z pracy ale jak cos to skrobnij na skrzynke, a ja napewno cie nie oleje:) I prosze sie nie smutasić juz dzisiaj😘 Chcesz fajny poradnik? a i miłego wieczorka zycze:)

Gość fadila1237556
ja tez mieszkam za granica i mam dzis dola nie moge jutro byc na grobach mojej rodziny

Dzieki Kasiula, jestes super! Natalak, zapamietam :) Kurde dziewczyny, gdyby nie to, ze jestem w pracy to z najwieksza checia wylabym tu jak bobr.

Fadila, ja mam to samo, do tego dochodza jeszcze te inne rzeczy i normalnie dolek taki, ze szok...:(:(:(:(

Gość tetarka1
głowy do góry popatrzcie swieci slońce ,kolorowe liście i już jest jaśniej i przyjemniej ,życie jest za krótkie by łapały nas doły nie dajcie się.

Madziczek podsyłam fajny poradnik dla kobiet i naprawde już spadam,bo masa roboty mnie dzis czeka..Wrr.. I jak cos to skrobnij,służe pomocą😘

Kasiulka, napisze pozniej z domku, bo teraz w pracy siedze i nie mam jak wejsc na prywatnego (wiesz, blokady stron...) Ale dzieki, kochana jestes! Jola, nie mialam zadnych badan hormonalnych tylko na droznosc jajowodow i wyszlo wszystko ok. Moj gin uwaza, ze jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek badania hor. i jesli przez nastapne miesiace sie nie uda, mam wrocic...:(

Gość fadila1237556
ja nie polecialam bo nie dostalam urlopu na swieta i sylwka tez nie bedzie mnie w polsce az sie boje tak mi smutno mam dobra prace i nie moge tak sobie poleciec ale bol w srecu jest ogromny kiedy jest wigilia a ja jestem daleko albo dzwonie z zyczeniami na sylwka slysze jaka imprezka a ja tu tak daleko

Gość fadila1237556
kiedy mieszkalam w polsce to tego nie docenialam a teraz to tak tesknie za rodzina za rodzenstwem z ktorym sie czesto klucilam za wszystkimi