Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Torek

Feromony - to dziala

Polecane posty

Gość hihihaha2
ja tylko powiem ze phx jeszcze nie uzywalam, a po perception zauwazylam, ze moj instruktor, ktory zawsze marudzil, nagle mimo moich bledow zaczal mnie chwalic hehehehehe :) ogolnie faceci sie na mnie gapia na ulicy czy tam w sklepach, wiadomo ze sie nie rzucaja, ale to nie o to przeciez chodzi, poza tym zajeta juz jestem :)

Gość Torek
mam duzo takich sytuacji ze sporo osob przechodzac obok mnie staja i na moment sie zawieszaja , oczywiscie mam na sobie fero, w klubach to norma, nawet przestalem juz na to zwracac uwage :)

Gość hihihaha2
torek, nie reklamuj za bardzo , bo jak wszyscy beda uzywac, to nie bedziemy wyjatkowi :) nikt z moich znajomych o tym nie wie

Gość Torek
@hihihaha2 jak przetesujesz tego pheromaxa na sobie to napisz na moje gg 13880397 jakie wrazenia :) pozdrawiam

Gość ale banialuki
opowiadasz, facet. Dzisiaj UPAŁ ??????!!!!!! Gdzie? W całej Polsce 0d 5 do 10 stopni max, a ty mówisz,że rozmawiałes o dzisiejszym upale? Komu ty chcesz kit wciskać?

Gość Torek
w katowicach dzis sloneczko przypiekalo :)

Fajne bajki, tylko jest jedno ale... Inne feromony działają na kobietę, inne na mężczyznę. Nie przygotowałeś się do lekcji. To, co podoba się kobietom, to nie robi wrażenia na facecie. Dlatego płeć jest uwzględniana przez prawdziwych producentów feromonów. Bo to, że istnieją i jest to świetna sprawa, to i ja sam potwierdzam, ale nie jest tak kolorowo, jak kolega opisuje. Ale każdemu wolno w to wierzyć, prawda?

Gość Torek
mozesz kupic w innym sklepie i sie przekonac, na mnie to dziala i po dwoch psiknieciach sciagam do siebie kobiety , dzis byl taki przypadek , wokol mnie winauszek dziewczyn, ja sobie podryguje lekko na parkiecie , one uwijaja sie jakby nic innego nie robily tylko tanczyly w klubie go-go , nagle idzie sobie dziewczyna, stanela jak wryta, zrenice jej sie natychmiast powiekszyly, usmiech na twarzy , przylaczyla sie do pozostalych chyba nie wierzysz ze ja to produkuje :) , mozesz nawet kupic w innym sklepie internetowym, mozesz nawet w sklepie zagranicznym

Gość Torek
mam pytanie : wczoraj robilem po uzyciu pheromaxa w clubie eksperymenty , a mianowicie , podchodzilem do dziewczyn ktore staly przy scianie nie tanczyly, nie bawily sie, natomiast po moim podejsciu na odleglosc ok 20-30 , zaczynaly po chwili sie bawic, zauwazylem tez odrazu rumience na twarzach, powiekszone zrenice , usmiech, taki jakby blogostan , moze i nawet nie rzucaly sie na szyje ale wyraznie dawaly do zrozumienai ze dobrze czuja sie w moim towarzystwie w zwiazku z tym zapytam dziewczyn , w jakich sytaucjach wystepouja u was podobne objawe , zrenice usmiechy rumience pozdraewiam

Gość mtre
dziwi mnie to ze na forach poswieconych feromonom wypowiadaja sie te same osoby a wiec doszedlem do wniosku ze to tylko reklama.Koles pisze ze moze sie spotkac na slasku a pare postow dalej ze podrywa laski w warszawskich klubach

Gość pała do lania
dla mnei to ściema... kolega jakiś czas temu też kupił sobie trochę tych sików, nie wiem jaka to była firma ale troche kosztowało więc niby dobre miało być... póbował i gówno z tego wyszło.

Gość pała do lania
i fakt że kolega torek troche miesza się w zaznaniach... czego się nie robi dla reklamy:)

A nasmutniejsze jest to, że moja kobieta wtula się we mnie bez sztucznego dopingu. Jeszcze smutniejsze, że obce kobiety mi też proponują kawę i są dla mnie miłe. Moje koszty własne to uśmiech :)

A tak na marginesie, to gdzieś już czytałem o feromonach, ich działanie jest dosyć wątpliwe. Skuteczne byłyby tylko wtedy, gdyby na każdą kobietę zastosować indywidualnie dobrane. Co od razu z założenia odpada. I to co napisałaś Trzydzestko - bardzo specyficzne towarzystwo, w którym kobieta ociera się o faceta koleżanki :O Punkt unasieniania, czy jak? ;)

Gość Blańcik
Torek ila masz lat jak wolno zapytac?? bo zastanawiam sie nat tym fero.. i szukam osob ktore juz to stosowali i sa zadowolone z tego czy tez nie??

Gość hfjdfhskfsfsfs
Fajny chwyt reklamowy, bo ludzie kupowali hahahaha

Gość Bimbilimbi
Potwierdzame. To działa i dwukrotnie wzmaga podniecenie Każdy szanujący się stulej powinien posiadac taką kolekcję fero cool]🖐️

Trochę nieudana reklama, śmierdzi na kilometr, nie ma to jak samemu ze sobą prowadzić dialog na forum :classic_cool:

Gość gość
Inna sprawa, że lgną też muchy i ćmy zbożowe. Też tak macie?

Gość gość
Srali mazgali, więcej tu marketingowców z koziej d**y trąby niż forumowiczów, chętnych doradzić. Nie dajcie robić z siebie jeleni!

Gość gość
Bardzo dobre są na mole

Gość gość
Człowiek nie posiada narządu do wyczuwania feromonów.