Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pisze nie dzwoni

ile można czekać aż się odezwie......................

Polecane posty

? :(

zakochałam się :(

[zgłoś do usunięcia] wyszłam z kąpieli "A po co czekać? Nie dzwoni, to niech spada." A w samotności włosy nie raz ze łba rwałaś kiedy milczał,co?:-p nie pisze nie dzwoni-jeśli Ci powiem -czekaj tydzień?Poczekasz?A jeśli powiem poczekaj aż On zadzwoni?Poczekasz?Tutaj nie ma reguły.Sama zdecydujesz:-p

Gość czrna kafe
przejdzie ci przerabiałam to nie raz jak nie dajesz rady zadzwon pierwsza będziesz wiedziała na czym stoisz w najgorszym wypadku cię wysmieje

Gość Niecierpilwy Myśliwy
A może i on tak samo czeka aż ty zadzwonisz i tak będziecie oboje czekali aż was zima zastanie.

...jakby mu zależało to by się odezwał, a jeśli nie odzywa się do Ciebie długo to niech spada na drzewo !

autorko ile masz lat ?

a czy ma znaczenie mój wiek? 25, a czuję się jak nastolatka :/ dawno mnie nikt tak nie zauroczył było wspaniale - cudownie się przy nim czułam, sądzę, że on też... a może się mylę i łudzę:(

i rozumujesz jak nastolatka. posłuchaj siebie: nie pisze, nie dzwoni - ile można czekać - heh i ty masz 25 lat ;) niejedna nastolatka jest bardziej rozumna i nie pisze takich głupot na kafe.

Gość sasasasasasasa
Odwieczna walka, kto pierwszy ma zadzwonić. Ktoś tu kiedyś na forum fajnie podsumował ten problem - przytoczę jedynie myślenie, a nie cytat - bo nie pamiętam słowo w słowo: Twoja kobieca duma nie pozwoli zadzwonić. Jego męska duma również nie pozwoli. I w ten oto sposób będziecie oboje dumnymi ludźmi :)

Gość ja też czekam
swietnie cie rozumiem tez czekam juz 4 dni odkad zaproponował spotkanie .Myslalam ze dzis sie spotkamy ale on nadal milczy:(

Gość ja też czekam
juz nie mam siły:(

Gość kafeterijja
Zadzwon pierwsza przeciez korona ci z głowy nie spadnie;)

ja też już nie mam siły:( jestem psychicznie wykończona

Gość kafeterijja
Chyba kazda z nas przez to przechodziła:(

już kiedyś po dłuższym czasie odezwałam się jako pierwsza - odpisał, że znajomymi możemy zostać :/ ten po prostu wydaje się ideałem - nie chcę tego spartaczyć narzucaniem się:(

Gość ja też czekam
wiesz co nie chce cie martwic ale tak jak w moim przypadku chyba nic z tego nie bedzie.Wydaje mi sie ze kazdy jak jest zainteresowany to nie wytrzymałby z nieodzywaniem sie i nie spotykaniem takze chyba jestesmy na spalonej pozycji:(

jeżeli mężczyźnie zależy, to sam szuka kontaktu... potrafi duuużo zobić.... temu chyba nie zależy:(

Gość aaaandrushkaaa
mialam tak dwa razy. dwa razy mi bardzo zalezalo. dwa razy nagle zapadla cisza... pierwszego wiedzialam ze zobacze, a gdy go zobaczylam nie stac go bylo nawet na "czesc" :-( drugi po miesiacu napisal, ze chce byc tylko moim znajomym. bolalo za kazdym razem:-(

:(

Gość asiiiiiiikkkkkkkkkk
Jak masz duzo czasu na czekanie to czekaj dlugo i namietnie :P A tak na serio jesli nie odzywa sie to cos w tym musi byc. przeciez to nie epoka kamienia lupanego sa tel i a to nie trzeba calego dnia tylko chwila :O Daj sobie spokoj szkoda czasu ;)

Gość ja też czekam
no walsnie dlatego nie pozostaje nam nic innego jak znalezc inny obiekt zainteresowania... ja juz sie chyba nawet z tym pogodzilam. Bez przesady zeby 4 dni milczał.Dzis piątek idealny dzioen na randke a ten milczy????no bez przesady!!kazdy zainteresowany facet zaraz by wykorzystał taki dzien na spotlanko

Gość aaaandrushkaaa
jezeli facetowi zalezy to bedzie dzwonil i pisal. cisza to taki ich sposob, sa zbyt duzymi tchorzami by powiedziec wprost ze to koniec. choc zycze ci by w twoim przypadku bylo inaczej.

ten powiedział, że napisze.... zawsze był słowny - chyba się łudzę:(

Gość ja też czekam
oni zawsze tak mówią, to są zwykli tchórze

Gość ja też czekam
ja juz się nie łudzę, bez przesady.Ani jednego smsa przez 4 dni???niech spada na drzewo