Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never alone.

Czy faceci robia wam minetki jesli macie stan zapalny pochwy?

Polecane posty

Gość never alone.

Bo mnie moj ostatnio zaskoczyl powiedzial ze przykry mam zapach stamtad mimo ze sie regularnie myje i dopoki nie wylecze nici z lizanka :(

Gość never alone.
robią czy nie? bo mi sie wydaje ze jak sie kocha to powinno sie robic poza tym przeciez zadna cipka nawet zdrowa nie pachnie fiolkami i malinami

Gość wez się wylecz
brudasie a potem mysl o lizanku :O

Gość never alone.
nie ejstem brudasem debilu

Gość flflflflfllllllllll
Booooosh, laska, ale to co ty pytasz? Masz stan zapalny czy nie? Jak się ma stan zapalny, to się nie powinno w ogóle współżyć, bo można czymś zarazić partnera, proste Natomiast twój chłop stroi fochy, nic więcej.

Gość never alone.
to jest lekki stan zapalny tzw mala nadzerka lekarz powiedzial ze moge wspolzyc , tylko o minecie nic nie wspominal

Gość moga robic
jak ktos lubi ! ale dla samej siebie to jest malo przyjemne !! jaK cie swedzi i piecze to nawet nie mzna myslec o sexie.pozatym wypływa ci sluz ......to obrzydliwe !! nie pozwoliła bym by sie chłop do mnie zblizył w takim stanie. A pozatym to jest zarazliwe i moze sobie gebe zapaskudzic !!!!!! fujjjjjjjjjjjj MYS GŁUPIA BABO !

Gość o nie e e e e
jak ty możesz go do tego w ogole zmuszac? chcesz, zeby załapał syfa od ciebie w buzi? jak mialam grzybice to moj chlopak nie mogl mnie nawet tam dotknąć