Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raczka__nieboraczka

usunięcie z nk!!!

Polecane posty

Gość raczka__nieboraczka

ktoś mnie usunął ze znajomych na naszej klasie. Jak moge sprawdzić co to za osoba?

Gość na dole masz kto co robil w
dany dzien . dodawal komenty ,zdjecia i usuna .. popatrz tam z dzis wczoraj

Gość yufkul
no niby jest takie cos ale jak ktos kogos usunie to jest "kontu usuniete usunal cie z listy swoich znajomych" :O

Gość dddddddddd
to nie wiesz kogo ci brakuje ? chyba ze masz tyle znajomych ..jak ktoś napisał wyżej w takim razie ja też gratuluję :O po za tym nie musiał któś Ciebie usunąć z listy tylko ktoś mogł usunąć konto

Ja pitole . Mnie też dzisiaj poiformowano \"Konto usunięte usuneło cie z listy swoich znajomych \" i nie wiem kto to . I wcale nie trzeba mnieć dużo znajomych żeby nie wiedzie c;//

Gość raczka__nieboraczka
jejciuś, czlowiek sie zapyta po ludzku to zaraz kazdy skacze do gardla...opanujcie sie ludzie. mam duzo znajomych, na tyle, ze nie potrafie powiedziec kogo mi brakuje, chociaz wiem w ktorym miejscu byl na liscie...mam pamiec wzrokowa dobra.

Dokładnie . widze ze pomiedzy Asią i Magdą kogoż brakuje ale nie iwem kto ...

Gość saishuu ressha
nie mogę się zaczernić - ale z ciebie frustrat. to, że ty masz trzydziestu znajomych na krzyż i uczysz się na pamięć, kto jest w którym miejscu, to już nie nasz problem. współczuję ci :o nie masz nic mądrego do powiedzenia, to siedź cicho i się nie kompromituj, dzieciaku.

Gość dddddddddd
już zaczynają sie kłótnie jak ja to lubię :D ja też mam dużo znajomych i jak by mi ktoś zniknął to wiedziałabym kto ,bo to są znajomi i przyjaciele ,a nie przypadkowe osoby ...

Gość raczka__nieboraczka
nie pamiętam wszystkich moich klientów, zreszta nie wszyscy odnajduja mnie na naszej klasie ps. obciąg robie bez gumy!

Gość olka19Krk
mam wielu znajomych i co z tego? tez mialam ze ktos tam usunąl konto i nie wiem kto to byl, bo nie jestem w stanie sobie przypomniec kogo mi brakuje! beznadziejni jestescie:o autorko topiku! jesli sobie nie przypomnisz to inacej sie nie dowiesz któż to był, niestety:) pozdrawiam:)

Gość nike 0
A u Mnie na stronce www.nasza-klasa.pl wogole nie widac zadnych zdjec ;/ Ktos wie co mam zrobic ???:PPPP Plisss pomóżcie;))))))

Gość nike 0
Moze ktos sie a tym choć troche zna bo ja sie a tym nie znam ;))) hihih ;)) Z gory dziekuje za pomoc ;DD

Gość zjaebisty gosc
a ja gratuluje tym, co maja 5 znajomych i codziennie przegladaja nazwiska, zeby nie zapomniec kogo sie mialo na liscie, wielki powod do dumy

Gość zjaebisty gosc
niestety jesli ktos usunal konto, to nk nie pokaze ci kto to byl, chyba ze sama do tego dojdziesz

Gość kakademona
zawsze mozna skorzystac z takiej stronki www.znajomi.oz.pl tylko, ze trzeba wczesniej wyeksportowac swoja liste.

Gość olenka....33
jak pisze ci konto usunięte usuną cie z listy znajomych TO ZNACZY ZE TEN KTOS USUNĄŁ KONTO!!!!!!!!!!!

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej