Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odp

wyzywali mnie na ulicy...

Polecane posty

Gość prosze o odp

jacyś dresiarze mnie wyzywali na ulicy, nie chcę im odpuścić, spisałam numery samochodu, ktorym odjechali, czy mogę to gdzieś zgłościć i czy to coś da?

Gość zgłoś moje ip gupia pipo

Gość prosze o odp
racja :O chyba trzeba będzie ich pokonać ich własną bronią

Gość prosze o odp
jeszcze musze ich tylko znalezc, nie odpuszcze... 😡

Gość zgłosic mozesz na policje
moze na nich jeszcze cos maja albo samochod kradziony

Gość bleeeeeeeeehhhh
pewnie jechali bmw :)

Gość ale za co
za co Cię wyzwali?? i co takiego mówili??

Gość głupia jesteś przerwa
najgorzej takie cos zostawic bez echa - będzie ciąg dalszy na pewno no chyba że ona ich zupełnie nie zna i to było przypadkowe ale jak to jakies menele z jej okolicy to sobie zrobia z niej ofiarę jak nie zareaguje......i wbrew pozorom takie cweliki bardzo nie lubia kontaktów z policja a ta twoja metoda z wynajmowaniem skinów to dziecinada jest :D jak wynajmiesz menela żeby zwalczał menela to stajesz się jak on a wtedy przegrasz kwestia czasu........lepiej wobec meneli zachowywac dystans i oddawc ich w ręce fachowców w koncu placi podatki no nie?

Gość a jak cie zwyzywali

Gość prosze o odp
spieszylam sie, ich nie znam marki nie pamietam, byc moze bmw, menele nie menele, nikt nie bedzie mnie obrażał! 😡 upokorzyli mnie w centrum miasta :o

Gość prosze o odp
przyjebali sie do mojego wygladu, bo nie chodze na solarium, nie nosze zlotych balerinek i innych dodatkow i nie mam włosów "na borsuka" (nad kitkiem platyna, pod kitkiem czerń) :o no i poszła wiązanka w moją stronę :o to chyba nie jest normalne, że ja nie mogę w biały dzień, w centrum miasta przejść spokojnie?

Gość axila
ja tez nie nosze baleronow nie mam fryza na szopa i na solaris nie chadzam i nie wyzywaja mnie.moze cos nie tak z Toba jest?;)

Gość ponawiacz lubie cie
nie chce Cie martwic ale policja reaguje w takich wypadkach tylko jesli polecą groźby:O i dobrze byłoby mieć na to świadka

Gość prosze o odp
nie sądzę :o uważasz, że jak takie dresy się przyczepiają mają jakiś powód? jesli, tak, to chyba jestes ograniczony(a)

Gość axila
przyanj sie ze ci glupio bo jestes pasztetonksem i sie z ciebie smieja proste

Gość prosze o odp
to chyba, nie jest normalne? za przekleństwo w miejscu publicznym jest mandat, a za takie zachowanie nie ma żadnej sankcji? gdzie ja żyje? :o

Gość prosze o odp
axila, sterydy ci uderzyły do głowy? :O

Gość killer_85
Wysyp goździe to działa, btw; Ci kolesie są żałośni.

Gość axila
jestem dziewczyna i nie kumam dlaczego faceci na kolesie moga smiac sie z obcej dziewczyny na ulicy

Gość prosze o odp
widocznie, to podszyw... ja też nie rozumiem i nie zrozumiem chyba :o

Gość coś ściemniasz
co ty ściemniasz??????????? nie dam wiary że kolesie upodlili jaką kolwiek laskę od tak sobie bo jest nie ładna czy coś. Napisz prawdę jak to było a nie same ogólniki!!! jetsem pewien że coś odwinełaś i za to potraktowali cię tak jak piszesz.

Gość prosze o odp
szli za mna, rzucali łaciną to się odwróciłam i jak zobaczyłam kto za mną idzie, to może spojrzałam się z politowaniem... i to był powód żeby nazwać mnie kurwą (itd itp) i wyzywać mnie w centrum handlowym a pozniej na parkingu przed nim :o wystarczy?? żałuje, że nie byłam z chłopakiem :O

Gość ponawiacz lubie cie
proszę o odp-----> miałam sytuacje ze 2 dziewczyny na napadły słownie i fizycznie. zrobiłam nawet obdukcje - wyszło na to że za lekko dostałam żeby sprwą zajał się prokurator z urzędu, a prywatnie nie dochodziłam swoich praw.

Gość coś ściemniasz
:) dobre dobre

Gość prosze o odp
no faktycznie... na poziomie :o

Gość szklany humor
Ja wracałam późno i przechodziłam przez jedno podwórko. Tam na trzepaku siedziała banda podpitych wyrostków a ich psy biegały sobie wolno. Dwa z nich rzuciły się do mnie, myślałam że mnie pogryzą a te gnoje zamiast je odwołać nic. Uslyszałam tylko - po huj tędy leziesz- Stałam nieruchomo aż w końcu ktoś odwołał jednego i psy odbiegły. Też miałam ochotę zadzwonić po policję, ale pewnie nic by im nie zrobili. Szkoda że w takiej chwili nie ma człowiek jakiegoś neutralizatora gnoi.

Gość cytryna zmiodem
moj pies został pogryziony przez psa takiego menela - i tez się zastanawiałam nad paralizatorem - ale nie wiem czy to jest dozwolone... jak myslicie jakbym tak potraktowała tego psa - np w nos paralizatorem ? co by bylo? miałabym sprawe w sądzie?

Gość cytryna zmiodem
o dobry pomysł będe nosić paczke z pieprzem na te wilki co bez smyczy chodza hahaha ale nie pogryza mnie?

Gość szklany humor
tak, nawet jakbym jakimś cudem miała tę sól przy sobie, to jakbym takiemu pieskowi co leciał na mnie z wyszczerzonymi kłami i ujadał sypnęła, to jak myslisz, co by mi wtedy zrobili te menele co tam siedziały??