Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RFRRT5565

Kobiety o takich piersiach jak te to nie kobiety !!!!!

Polecane posty

Gość nie ich wina ze małe mają
kretynie!

Gość male ale śliczne

Gość ebambii
maja super cycki.. sama mam wielki, za wielkie.. te są idealne!!!

Gość gffgfgfg
Zajebiste ma piersi. Zazdrościsz?

Poje­bany jesteś! Śliczny biust! Ciekawa jestem, czy ty masz się czym pochwalić! Ku­rwa, współczuję twojej babce, która ma pewnie zwisające balony! Tępić. Po prostu tępić.

Gość wg mnie też za małe
co nie znaczy ,że brzydkie. Malusie biusty jak ten też mogą być ładne!

Gość malutkie piłeczki.heh
one są jak dwa pingpongi le słodkie ,że hoho :):):):)

piersi idealne. przynajmniej nie zwisaja jak balony druga sprawa ciekawe jakiego masz ptaka bo pewnie masz malego wiec nie jestes facetem

Gość przecież to PROWOKACJA
Ludzie, jesteście obrani z rozumu? :O Przecież laska na zdjęciu ma NORMALNE piersi i jest bardzo seksowna. Prowokator wkleić tu może cokolwiek, a wy jak barany po sznurku :)

Gość RFRRT5565
TO NIE PROWOKACJA WKURZAJĄ MNIE POPROSTU TAKIE BABOCHŁOPY BEZ BIUSTU !

Gość nawet jak prowokacja to
ma autor racje niestety bo piersi te są bardzo małe Ja sama mam E miseczke ale nie mam zwisów i mam przynajmniej kobiece i pełne co cieszy mego męża!

Gość idiotów nie mało
wcale nie są takie małe, niektóre dziewczyny mają dużo mniejsze, te są przynajmniej sprężyste, jędrne i ładne i mówie to jako kobieta, kurcze jak już takie cycki się facetop nie podobają to ja nie wiem....niech se lalki barbie nadmuchaną kupią albo kurde każdej potencjalnej partnerce niech fundują sylikony bo to ciężko dogodzic takiemu....ja rozumie że jednym podobają się mniejsze, innym większe, no ale bez przesady żeby mówic ze są okropne:/ ty chyba pojebany jestes

Gość RFRRT5565
pojebany jestem, ??????????? A CZEMU TO? ZROZUM KOBIETO ZE NIE NAWIDZE MALYCH PIERSI U KOBIET BO TO MNIE ODPYCHA..TO TAK JAKBY MI SIE PODOBALI FACECI ... PIERSI TO MA PIEKNE SALMA HAYEK I KASIA FIGURA MIALA SUPER ZA MŁODU A NIE TAKIE MALIZNY

Gość przecież to PROWOKACJA
te piersi nie są małe! to normalne cycki, normalnej wielkości, bardzo kształtne. I mówi to osoba, która przy prawidłowej rozmiarówce nosi 75 F- 75 G (potocznie oceniane to jest miseczka ok. D). Mam duże piersi, ale jeszcze mi się one nie rzuciły na mózg, żebym nazywała normalny biust "bardzo małym". Tobie natomiast wyraźnie się rzuciły :P

Jak te piersi są małe, to ja nie mam ich w ogóle:P Kiedy otwierałam te linki, to naprawdę myślałam, że ta kobieta nie ma biustu, a tu się okazuje, że ktoś leczy sobie kompleksy cudzym kosztem, albo niewinną prowokacją chce wywołać dyskusję na temat wyższości dużego biustu. Tak czy siak takich rzeczy jak wzrost, wielkość i kształt piersi się nie wybiera i choćby się stawało na głowie, to wszystkim nie sposób dogodzić.

Gość RFRRT5565
KOBIETO ../nie małe >>nie wmówisz mi ze to miska c żalosne..moja dziewczyna nosi miske d i ma wiele większe.

Gość NO małe są ale przecież ładne
Autorze kretynie wole takie malutkie i jędrne niż zwisy wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość katis dobrze prawi
a autor wątku to jakis imbecyl.

Gość dla ciebie jezeli kobieta ma
obwód w piersiach mniej niz zalozmy 90 to nie jest kobieta buchacha co za kretyn.... a jezeli ci sie podobaja kobiety z duzymi biustami to ciesz sie jezeli taka/albo takie posiadasz i pierdol sie psie od innych