Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekzzziiiii

seksualność to stan umysłu

Polecane posty

Gość sekzzziiiii

zgadzacie się z tym? Że ktoś jest seksi jeśli sam czuje się atrakcyjny, własnie wtedy jest uważany za seksi osobę. zgadzacie się z tym?

Gość sekzzziiiii
dla mnie seksowny jest na przykład pal na który nabijano średniowieczne czarownice w celu ukarania ich

Gość sekzzziiiii
ale śmieszne, prawda?... to co myślicie?

Gość Szymciooooooo
pewnie:) pulchna Britney..wcale ładna nie była..ot nastolatka z makijazaem.. a dla innych zudoo:)

Gość sekzzziiiii
ja też bym nabiła się na taki pal aż by mi gardłem wyszedł

Gość sekzzziiiii
albo przebił czaske .

Gość Szymciooooooo
tak robili mongołowie..Turcy.. to wredny narod..bestailski..:O

Gość sekzzziiiii
no właśnie ja tez tak myśle. a Joanna Liszowska? Kobieta pulchna a uważana za wzór kobiecości, choć nie dla mnie. Wszystko zależy od nas samych

Gość jestem antyseksi
bo wogole nie odczuwam swoejej seksualności czuje się po prostu człowiekiem

Gość sekzzziiiii
te wypowiedzi poprzednie to podszyw, chyba można się domyśleć;)

Gość sekzzziiiii
chyba większośc z nasz czuje się człowiekiem ;) ale sa też tacy którzy uważają się za atrakcyjnych

Gość Szymciooooooo
oj nie zawsze;)

Gość Szymciooooooo
Luszka też nie w moim guście.. ale Monika Belluci;) sam mam żonę z ciemnymi oczami i zielono-piwnymi oczyma;) mądra umie nagielski, zwiedziła kawał świata! leciała samolotem;) No i interesuje się medycyną..;) coś a la chiriurgia;):P

Gość sekzzziiiii
a widzisz Muniek, ja się zgadzam:) to tak jak z poczuciem własnej wartości. ludzie, którzy w siebie wierzą sa pozytywnie odbierani i potrafią zajść daleko w zyciu. tzn jest im dużo łatwiej:)

Gość Szymciooooooo
Otóż to..ja zaszedłem dalekoo;) od francji po ruskich prawie:P A żonkę znalazłem jak miałem 30 lat a ona 28;)

a ja sie nie zgadzam :) tan to o czym piszesz to ogolnie nastawienie do zycia, i tu masz racje. Ale to nie sprawia ze ktos jest seksi albo nie - wg mnie ;)

Gość sekzzziiiii
hmmm Szymcio, to dość późno, ale zależy jak dla kogo;) niektórzy osiągają stabilizację później ze względów zawodowych, niektórzy z własnej wygody a inni po prostu czekają aż znajdą tą jedyną/tego jedynego

Gość sekzzziiiii
oczywiście, że kobieta czy męzczyzna z 2okg nadwagą nie będzie seksi nawet jeśli uważa się za boga, ale uważam, że pozytywne myślenie o swoich cechach, również w sferze seksualności ma swoje efekty, choćby większa pewność siebie, odwaga do eksponowania swoich zalet, atutów;)

Gość Szymciooooooo
za młodu wyjechałem do Francji. Miałem 25 lat. 5 lat we Francji.. na cięzkiej- śmiercionośnej harówie u Hallerka:P a potem zawiatłem do kraju i tak jakoś zakochałem się;)

Gość sekzzziiiii
lepiej późno niż wcale;)

@ sekzzziiiii to moze napisze inaczej, jak ktos ma nazwijmy to walory fizyczne :P to pewnosc siebie, czy jak piszesz stan umyslu :) moze byc pomocny. Jednak i bez tego postrzegamy te osoby jako sexy :classic_cool: w przypadku gdy ktos jest "mniej urodziwy" to pozytywne nastawienie / pewnosc siebie itp sprawia ze jest bardziej lubiany, ale nic wiecej pewnie sie nie znam, ale bycie sexi to glownie - stety albo i niestety - wyglad fizyczny i prezencja

Gość sekzzziiiii
no dobra Muniek, nie zaprzeczam masz rację, ale myslę, że w mojej teorii też coś jest ;P

Gość sekzzziiiii
a jesli dajmy na to dziewczyna ma piękną figurę, ale chodzi zgarbiona i plączą jej się ngi przy chodzeniu, albo robi milowe kroki, to też jest seksi:P taki przykład;) gdyby się wyprostowała i przybrała ładną postawę to było by widoczne że może byc atrakcyjna, a tak to nie jest:P

"dziewczyna ma piękną figurę, ale chodzi zgarbiona" zgarbiona dziewczyna nie ma pieknej figury :P co prawda nie jest w stanie dostrzec zwiazku miedzy stanem umsylu a np. robieniem duzych/malych krokow ale przyznaje ze cos w tym jest :D

Gość sekzzziiiii
ja widzę związek:P jeśli ona pomyśli 'jestem zgrabna itd, nabierze pewności i zacznie to prezentować w jakiś tam sposób, np. zwracac uwage na sposób poruszania się i wtedy inni zauważa jej atrakcyjność;) widzisz ten związek?;):P

coraz wyrazniej go widze :D ale wezmy ta panienke z przykladu po mojemu jesli ona stwierdzi ze jest zgrabna/ladna/sexy/wszyscy na nia leca, to nie bedzie nic zmieniac w swoim postepowaniu ale powiedzmy ze wiem o co chodzi :P tyle ze ta teoria nie zadziala jezeli dotyczy osoby nie atrakcyjnej fizycznie :P (w ogolnym znaczeniu, wiem wiem gusta sa rozne)

Gość sekzzziiiii
no tak, różne sa gusta;)