Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niegdyś wzorcowy

Zdradziłem przez pocałunek. Źle mi z tym, przyznać się żonie?

Polecane posty

Gość Niegdyś wzorcowy

Tak jak w temacie. Pocałowałem inną kobietę. W dodatku koleżankę z pracy, z którą nadal będę musiał się służbowo widywać. Mieliśmy sporo zaległości, pracowaliśmy razem do późna, zbliżyliśmy się do siebie. Dziś się pocałowaliśmy, sam nie wiem w jaki sposób do tego doszło. Ona jest ode mnie sporo starsza, ale bardzo dobrze się rozumieliśmy. Jednak teraz mam takie potworne wyrzuty sumienia... Nie wiem czy przyznać się do tego swojej żonie. Do tej pory nawet nie myślałem o tym by spojrzeć na inną :/

Pfff.... Biedna żona. No ale stało się, trudno. Ja na miejscu żony nie wiem czy bym chciała wiedzieć. Jeśli nie traktujesz tego poważnie, to może nic nie powiedzieć, nie potrzebnie ona się załamie. Chociaz nie powiem, mnie by zjadły wyrzuty :)

jestem kobieta i z jednej strony chciclabym to wiedziec ale wiem tez ze by mnie to bardzo zabolalo. nie jest to latwa decyzja... spodziewaj sie ze zona trzasnie drzwiami i wyjdzie. chyba ze jest ze tak powiem wyrozumiala. ja doceniam szczerosc w zwiakzu

Gość Niegdyś wzorcowy
Mam teraz właśnie straszne wyrzuty. Nie traktuję tamtej kobiety poważnie. Ten pocałunek był tylko jednorazowy i mimo że wyszedł zupełnie naturalnie, co niechętnie sam przed sobą muszę przyznać, to do drugiej takiej sytuacji nie dopuszczę. Nie wiem czy powiedzieć, teraz wszystkich świętych to nienajlepszy czas raczej na takie wyznanie. Jest jeszcze kwestia tej kobiety - porozmawiać z nią o tym czy udawać, że nic się nie stało?

powiedz ze to byla chwila slabosci ktora sie nigdy nie powtorzy. a teraz tak mysle ze lepiej nie mow zonie. ale zastanow sie czy Ty bys chcial wiedziec jesli ona by Ci taki "numer"wykrecila?

trza bylo myslec co sie robi ;) hmm .. ale ze sporo starsza ? nie rozumiem co Toba kierowalo czy powiedziec czy nie no coz mozesz powiedziec i miec sajgon w domu (wg mnie zasluzenie :P ) albo nic nie mowic :classic_cool:

Gość Najgorsza forma zdrady
przez pocałunek własnie, nie całujesz tak z przypadku kobietę mozesz ja bzyknac ale pocałunek to połaczenie dusz.......

"pocałunek to połaczenie dusz" .... jestem troche zaskoczony taka interpretacja :)

Dlatego uprawiam seks z innymi facetami nie calujac sie z nimi. W ten sposob nie zdradzam swojego meza :classic_cool:

Gość ZIAJAAAAAAAAAAAAA
nie mów

Gość Niegdyś wzorcowy
Jakoś nie śmieszy mnie ta wypowiedź o stole. Ona jest o 14 lat starsza, ja mam 26. Co mną kierowało...nie wiem, może trywialne ale to stało się bez mojej kontroli. Odwoziłem ją do domu przez ostatnie 2 tygodnie, odwiozłem też dzisiaj. Rozmawialiśmy chwilę w samochodzie,.. następne co kojarzę to jak już po wszystkim mówi mi dobranoc i że mam trochę szminki na ustach. Strasznie źle się czuję, ale chyba staję na tym żeby nic nie mówić żonie.

Gość ona38
nie mow nic żonie i zapomnij o tym incydencie

Gość sfs
te Kaska, cos ty taka ciekawska? Myslisz,ze autor to twoj facet?

precz podszywaczu!

Jeżeli odczuwałes fascynacje i podobało ci sie to jest Zdrada!

Ja bym wiedzieć nie chciała, zwłaszcza, że nie chcesz tego powtórzyć :) Bo jesli tak to powiedz i koniec!

Gość pani z urzedu
nie mow , ja bym zostawila meza, wolalabym nie wiedziec skoro to tylko incydent, jak bym sie dowiedziala skonczylo by sie rozwodem, na 1000000000000000000000%, nie potrafilabym mu wybaczyc, wiec MILCZ I ZAPOMNIJ! a swja droga to menda jestes!

Gość pani z urzedu
menda , zwykla menda. jesli bedziesz chcial ja zdradzac i "calowac" inne to jest powiedz, jesli naprawde nie, to nie mow nic!bo stracisz ja!

Gość Niegdyś wzorcowy
Wiem o tym, że jestem. Postanowiłem, że to zduszę i nie powiem. Dzięki za wszystkie komentarze.

Gość pani z urzedu
moja droga znam siebie i wiem ze gdyby moj maz pocalowal inna kobiete, zostawilabym go, nie ufalabym mu nie chcialabym z nim zyc, chodz bardzo go kocham, jestem mezatka 5 lat dziecko:D

Gość lepiej nie mów nic jej
i odsuń od siebie tą babę