Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15latek

penis, sex, pierwszy raz

Polecane posty

Gość 15latek

A wiec mam opor do dziewczyn wywodzacy sie z rozmiarow mojego penisa. We wzwodze dochodzi do 12cm dlugosci wiec jako tako wyglada, ale w stanie spoczynku 7cm ktore wyglada zalosnie!! Co mam robic?? Zerwac z dziewczyna czy zgodzic sie na ten peirwszy raz?? Dzieki z gory

Gość Mokra Bożena
ja nic nie napisze

Gość No ale prawo
nic nie pisac :D

Gość Mokra i chętna piczka
12cm to nie penis - to przerośnięta łechtaczka :D

Gość 15latek
tak i tez myslalem ze padna takie odpowiedzi... straszne ale prawdziwe ;

"Co mam robic??" isc spac odrobic lekcje i w poniedzialek ladnie do szkoly i sie zglosic do odpowiedzi

Gość jjaaaaa
Muniek za to co napisales wyzej masz odemnie litr finlandii bo kufel piwa to za malo :D:D zajebista odpowiedz bez kitu

Gość szczurek.90_90
nie martw się może rzeczywiście jesteś trochę poniżej średniej (13-16cm) ale do seksu trzeba więcej niż 10 cm :) bo najbardziej czuła część pochwy to pierwsze 7-10cm, dalej nie ma już zbyt wiele zakończeń nerwowych :-) a więc spoko, a wolałbyś mieć za dużego? Seksuolodzy mówią, że w Europie a zwłaszcza w Polsce jest tak, że jeżeli nie spotkasz dziwkę, tylko normalną kobietę, to jeżeli masz w 11-17cm jest najlepiej, bo można wykonywać szybkie, ostre i mocne ruchy frykcyjne (posuwisto-zwrotne), przy okazji dociskając mocno jądrami i nie zadając kobiecie bólu :) a ci co mają powyżej 18cm nie mają tej przyjemności serio najlepiej mieć 11-17cm :) 18 i więcej to tylko ból a nie przyjemność. :) no są metody wydłużania penisa, ale ci co mają 14 i więcej cm to nie powiększajcie sobie penisów!!!- a ty jeżeli chcesz możesz powiększyć penisa, ale na serio 12 cm to wystarczająca wielkość ciesz się lepiej, że nie masz więcej niż 17-18 cm ;) a po za tym kiedyś nie mogli wydłużać sobie penisów, a nawet jak mieli po 11 cm to seks był dla nich przyjemny :)

Gość szczurek.90_90
a czekaj to ty masz 15 latek ;) :D to nie bój się, dasz radę, a po za tym przed tobą jeszcze 3-5 lat dojrzewania, i przez ten czas nawet do 15 ci może urosnąć :) ale 12 cm jest spoko, gorzej jak ma mniej niż 11 ;) :)

Gość 15latek
osz kurwa... odzyskalem wiare w ludzi dzieki "szczurek.90_90 " taki temat nazucilem ze sobie mozna pociskac :D no ale coz taki mialem kaprys ;>> dzieki Ci za ta zaawila wypowiedz ;)

Gość Manimani
weź przestań, 90% polskich lowelasów nie pochwali się niczym większym....to jest norma :D

Gość szczurek.90_90
heh nie ma za co :D ;) :) lubię pomagać facetom w kompleksach ze zbyt małego penisa :) i to co piszę to nie pocieszenie tylko prawda :) i jeszcze raz nie ma sprawy tylko po to tu jestem ;)

12 centymetrów to nie tak tragicznie. Ja mam 21 lat i w stanie erekcji mój penis ma 16 centymetrów.