Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janusz1986

miłość nie dla kazdego

Polecane posty

Gość Janusz1986

Mam pytanie dlaczego są ludzie ktorzy są przez całe zycie sami,nie mają zadnego partnera,niemieli za sobą pierwszego pocałunki.Np mój wujek spoko koles,nie pije alkoholu,nie jest agresywny a zadna kobieta go nie chciała.Tylko on i ja jestesmy samotni z calej mojej rodziny.boje sie ze bede sam do starosci.

Gość igusiaaaa
bo nie trafili może na tą swoją "drugą połówkę" albo niedostatecznie jej poszukiwali

Gość why....
sama chcialabym to wiedziec...

Gość hmmm a moze
ja im bardxiej szukam tym gorzej :) moze moim przeznaczeniem jest samotnosc

Gość nie-szczesliwa dziewczyna
no ja mam 22 lata nie ma faceta całowac sie całowalam ale nigdy nie zwiazłam sie z nikim na długo...a juz od ostatnich 4 lat to juz ogólna orazka nie wiem czy tak zbrzydłam czy inne wyładniały ze nie moge znalezc zadnego faceta czasem mnie ktos podrywa ale k**wa nikt sie nie chce umóiwc nie wiem czy taka odpychajaca jestem ja pie**ole brzydsze maja chłopaków k**wa mam dosc tego jak wygladam czuje sie beznadziejnie czuje sie nie atrakcyjna kiedys było inaczej a teraz ma dzis doła;/ sadze ze to wina mojego chcarakteryu ze nie potafie nikogo zatrzymac zaciekwic w sposób taki zeby chciał sie z emna ktos zwiazac co najwyzej konczy sie na flircie jestem beznadziejna

nie znam sie na kobietach ale smiem twierdzic iz aby byc w ich oczach "spoko" trzeba czegos wiecej niz: "snie pije alkoholu,nie jest agresywny" :)

Gość nie-szczesliwa dziewczyna
jeszcze do tego nie mam kasy chwilowo wiec nawet nie moge chodzic na imprezy bo nie lubie bez kasy wiec kurna siedze w domu mam waskie grono znjomych i raczej nie poznaj nowych ludzi wiec obracam sie w tym samym kregu beznadzieja!:( kurna ale mamm doła

Gość Muńku
Szalenie trafnie to ująłeś! I krótko i na temat. :D

nie ma drugich połówek danych z góry, kwestia pracy nad związkiem idź na terapię, psycholog powie Ci więcej niż my, to nie sa zrządzenia losu - i to nie jest najprawdopodobniej tak, że żadna nie chciała Twojego wujka, on raczej nie ma umiejetnosci budowania relacji z kobietami, niby zadna nie chciała, a w terapii sie okazują zupełnie inne rzeczy = choc może akurat, jak raz, coś w Twoim wujku odstrasza - ale na serio - raczej nie masz 22 lata?

Gość Janusz1986
u mnie w miescie jest pewna dziewczyna z ktorej kazdy sie smieje,dziwnie mowi i wogole jest brzydka,mowia na nią ufo.A tu w wakacje patrze a ona idzie z jakims kolesiem za reke i sie calują.

Gość why....
a smutne jest to, ze te lata kiedy mialo sie 'nascie' lat juz przelecialy, bo to wtedy zazwyczaj maja miejsce te pierwsze, niewinne pocalunki, milosci, pierwsze trzymanie za reke, pierwszy chlopak, etc.... a teraz, teraz to juz nie bedzie (chyba) tej magii, tego wszytskiego....z reszta co ja mowie, nic nie bedzie, bo czasem sobie mysle ze jesli przez 20 lat nikogo nie spotkalam to juz nie spotkma heh, ale dobra, nie wiem ktory raz to juz mowie w moim zyciu... czas skonczc sie nad soba uzalac tylko kurde jak skoro smutek z powodu samotnosci wiecznie powraca... :/

Gość hmmm a moze
a ja mam 30 prawie to ja wcale nie mam szansy

Gość Janusz1986
nie powiem ze zadna dziewczyna sie za mna nie oglada.po prostu gasty ma swoj gust

Gość Janusz1986
kiedys jeszcze w liceum spodobala mi sie penwa dziewczyna.ale ja sie jej nie podobałem,bo byłem za niski.dziwne sama byla niska jakies 155 ja mam w granicach 165 - 166.

Gość klaraveritas
why........... powiem Ci tak : ja zaczęłam "chodzić " ze swoim chłopakiem ( pierwszym i jedynym ) na miesiac przed matura. Wcześniej znaliśmy się 4 lata ( do jednej klasy chodziliśmy) i nic nie wskazywało na to, by mi się cokolwiek podobał. I dzis naprawdę już nie bardzo pamiętam pierwsze pocałunki, trzymanie za ręce itp. tzn. pamietam, ale nieszczegolnie przywiązuję do tego wagę. Bo dużo ważniejsze dla mnie jest to, że teraz jest dla mnie dobry, teraz o mnie dba, teraz jestem dla niego ważna. A mija nasz wspólny szósty rok....... Więc to nie jest tak, że im się jest młodszy, tym bardziej sie przeżywa. Przeżywa się wydarzenia w chwili ich trwania........ z czasem ważenia się zacierają , ustępują mglistym wspomninieom, bo ważne jest to, co sie z takiego związku stworzy, a nie ile lat się mialo, jak sie calowało itp. ;)