Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamałam sie..

Pomożcie.. doradzcie..

Polecane posty

Gość Załamałam sie..

Rozstałam się z chlopakiem, z ktorym byłam 2,5 roku- 4 miesiace temu.. ( duzo sie klocilismy itd, pozniej zobaczył mnie z innym..). Teraz jestem z nowym, niby wszystko cudownie, on super przystojny, b. bogaty, traktuje mnie jak księzniczke, chce dziecko.. itd.. ale ja kocham byłego;( Jednak były podobno ma nowa, aby o mnie zapomniec.. Czuje ze jestesmy sobie przeznaczeni.. Kazdego faceta porownuje z byłym, każdy ma wady tylko z nim było cudownie. Myslalam ze mi przeszło, ale teraz widze jacy faceci sa beznadziejni..

i znow fajny i mily facet ktory "traktuje Cie jak księzniczke" dostanie po dupie ... :( nie zrozumiem kobiet :D

Gość Załamałam sie..
Muniek.. wiesz to nie tak.. po prostu nie pasuje do niego..albo on do mnie.. mecze sie z nim spedzajac z nim czas...

Gość Załamałam sie..
A kiedys glupia, naiwna myslalam ze jak bede z tym, z ktorym jestem teraz bedzie mi cudownie. Bo facet i b.przystojny, b.bogaty.. kochany, traktuje mnie jak ksiezniczke.. Myslalam ze to ktos dla mnie. Teraz widze ze pieniadze i wyglad to nie wszytsko:( Tak bardzo kocham byłego.. ;( ktory nawet auta nie ma.. ale kocham go, pragne z nim byc. ale co z tego;(

popatrz na to trzeźwo: 1. wasz związek nie był idealny - sama piszesz o kłótniach. Po co do tego wracać? Mylisz się jeśli myślisz że byłoby inaczej. Związki wracają na stare tory szybciej niż myślisz 2. ma kogoś - "podobno ma nowa, aby o mnie zapomniec" skąd wiesz czy faktycznie chce zapomnieć czy już nie zapomniał i dobrze mu? powroty do kiepskich związków są bez sensu a ty zastanów się dobrze czy twoje sentymenty nie wynikają wyłącznie z faktu że ma kogoś a ty jesteś zła że nie tęskni i nie cierpi

ok tylko nie rozumiem piszesz ze kochasz bylego, ale mimo to zwiazalas sie z innym. po prostu nie za bardzo to rozumiem :) facet pewnie sie zakochal skoro traktuje Cie tak jak piszesz ...

Gość Załamałam sie..
Pisalismy ze soba ( z bylym) jakis czas temu.. spytalam czy jest mu dobrze, powiedzial nie pytaj o takie rzeczy.. Spytalam czy z nia jest.. napisal ze jest aby zapomniec. Ze bardzo go skrzywdzilam, powiedzialam ze w takim razie juz pisac nie bede a on ze on chce abysmy pisali.. nadal przez niego przemawia złość. Kłocilismy sie ale to były fajne kłotnie, pasowalismy do siebie bardzo... :( a ja to popsułam;( Ehh musze sie wyzalic.

Gość Załamałam sie..
Jestem z tym bo myslalam ze bedzie mi cudownie.. Kocham byłego, ale dzieki temu obecnemu myslalam ze zapomne! Mylilam sie. Teraz wiem ze pieniadze i wyglad to nie wszytsko. Najwazniejsza jest milosc.. i wiernosc;(

Gość bmv7
watek wziety z wczorajszej komedii romantycznej z jenifer i tam tez gral Kevin costner...wymysl ksiezniczko cos innego

Gość Załamałam sie..
Canberra a według Ciebie sa idealne zwiazki? Takie, gdzie nie ma klotni? Bo wg mnie takich nie ma.. Gdyby było idealnie to było by nudno.

Gość Załamałam sie..
BMV niestety to jest prawdą... Były zawsze był zazdrosny o obecnego, (obecnego znam juz 3 lata) .. Długa historia.. Kocham go tak bardzo, wiele bym dała aby cofnac czas.. ;(

idealnych związków nie ma ale jest różnica między ciągłymi kłótniami i żarciem się a fajnymi sprzeczkami które specjalnie związkowi nie zagrażają - to chyba jasne nie? jak piszesz że dużo się kłóciliście to co ja mam o tym myśleć?

Gość bmv7
to walcz o niego jak on ciebie kocha to wszystko dobrze sie skonczy powodzenia

Gość Załamałam sie..
Canberra ale pozniej dodalam ze to były wlasnie takie fajne klotnie.. po ktorych byl cudowny sex.. :( nasze klotnie krotko trwały a godzenie długooo.. i to było fajne:(

Gość Załamałam sie..
BMW a myslisz ze moze kochac skoro jest z inna? ;(

Gość Załamałam sie..
Gdyby był sam-walczyłabym. A tak jest sens? Skoro jest z inna? W zwiazki nie wpieprzam sie:(

Gość bmv7
jezeli ty jestes z innym i jego kochasz to mysle ze to jest mozliwe ze on cie kocha...walcz

Gość bmv7
on jest szczesliwy z tamta?

Gość Załamałam sie..
BMW Ty jestes facetem?;P Czy kobieta?:P

Gość Załamałam sie..
Spytalam czy mu lepiej z tamta powiedział ze nie odpowie na takie pytanie...

Gość Załamałam sie..
dzis znowu widzialam sie z chlopakie, specjalnie sie nie pomalowalam, ubrana bylam w domowe ciuszki- aby sie zniechecil.. wygladalam wg mnie fatalnie, a on nadal ze jestem najcudowniejsza, najsliczniejsza- jedyna i ze chce miec dziecko ze mna;( Ehh W co ja sie wplatalam. Ja chce byłego;(

Gość bmv7
kobietka jestem....powiedz temu z ktorym jestes ze musicie od siebie troszke odpoczac i rob wszystko aby ten byly cie nie widzial w towarzystwie tego obecnego..po kilku dniach zadzwon do twojego ukochanego ..wymysl jakis pretekst badz mila sexowna madra...mowie ci to dziala walcz o swoje szczescie...i wtedy zobaczysz czy naprawde on jeszcze cie kocha jak wszysko bedzie wskazywalo ze cie olewa to niestety ale musisz wtedy spasowac

Gość Załamałam sie..
tylko ze moj byly wie ze z nim ejstem, nawet doszly do niego sluchy ze sie zareczyłam.. ze niby wychodze za maz.a on mial opis "Ja Ci kurwa dam slub";/ Masakra. ;( A on nawet nie dzowni, miesiac temu odezwalam sie po 2 miesiacach, bo zareagowalam na opis.. wkurzylam sie i tak pisalismy... :(

Gość bmv7
to jest dowod na to ze nie jestes mu obojetna

Gość Załamałam sie..
dziekuje BMW. Bardzo go kocham i bede walczyc.. napisze na gg do niego, na spokojnie bez nerwow. ale wczesniej chyba musze na odwage piwko kupic.. ;) Bo inaczej chyba nie napisze:/

Gość bmv7
no dobrze jak nie bedziesz sie pokazywac z obecnym to juz nie bedzie takie oczywiste ze z nim jestes...powiedz jakiejs plotkarze ze odeszlas od terazniejszego a wiesci same sie rozniosa

Gość Załamałam sie..
Tak wlasnie zamierzam zrobic;) Dziekuje🌼

Gość bmv7
pisze z toba bo ja kiedys tez mialam kolesia ktory byl bogaty mily i traktowal mnie jak przyslowiowa ksiezniczke...wszyscy nim byli zachwyceni tylko nie ja dla mnie on byl aseksualny ciamciak...ale teraz z biegiem lat zaluje ze od niegi odeszlam..

Gość Załamałam sie..
BMW..a powiedz mi jescze, on ma napisane na naszej klasie: Chłopak nie łam się Bo wszystko może być ukryte właśnie w tej jednej szansie Więc żyć pełnią życia albo na dystansie... Czy to moze cos znaczyc? i ma w opisie na gg ostatnio "Chłopak nie łam sie.."..