Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos wam opowiem

śmierć na cmentarzu

Polecane posty

Gość cos wam opowiem

Dzisiaj zostałem stratowany na cmentarzu.Przed wejściem na cmentarz próbowałem przejść chodnikiem i dostać się na drugą stronę miasta.Po drodze miałem kupić znicze.Jednak głupi tłum zadeptał mnie pod cmentarzem, bo każdy chciał kupić znicz dla zmarłych ze swojej rodziny. Umarłem patrząc jak mnie zdeptują i pytają czy można coś na kwiatach utargować."Chryzantemy złociste w półlitrówce po czystej stoją na fortepianie i podlewa ich qrwa nikt". Nawet nikt nie zwrócił uwagi,że zostałem zdeptamy nikt nie zadzwonił po policje, bo przecież są ważniejsze sprawy, trzeba kupić chryzantemy, znicze i inne prezenty pośmiertne. Umarłem pisze bloga z piekła nr 9.Gdzie jest dużo gołych panienek:) Wiecie co te święta to cholerstwo.Ludzie zamiast siedzieć w domach i rozmyślać na temat śmierci, jeżdza po marketach kupować mandarynki, bo rzucili na promocje.Normalnie handel kwitnie.No , a wiecie ile można zarobić sprzedając tylko te kilka dni przed Wszystkimi Swietymi "znicze i kwiaty/? Moj znajomy powiedział, ze 10 tysiecy w zeszłym roku zarobił.No,ale wtedy była dobra koniuktura?tylko która?Teraz wielki krach na giełdzie.To i na zniczach nie idzie dorobić się 15 letniego auta. Ludzie qrwa zdeptaliscie mnie dzisiaj przed cmentarzem i jeszcze wam mało?Jeszcze wam kwiatów.Mało ja zamiast kwiatów kupiłe sobię napój narodowy, mocny , nie tak drogi, chociaz mało zdrowy.Pojade jutro na wieś i bede uprawiał seks, zamiast buraków.Na wsi dziewczęta pieknięjsze,na mleku doroniejsze.Spaliny im jeszcze nie popsuły cery.Kocham te swieta, za to, ze mozna laski na cmentarzu poogladac:)Jedno jest pewne to czeka każdego z nas.Kazdy z nas kiedyś bedzie obchodził to swięto..Jedni pryndzej drudzy pożnij, jak mawiała moja prababka.Tymczasem ide skonsumowac wódke.Mniam. SMUTNYCH SWIAT..zycze ..i refleksyjnych,nie deptajcie ludzi przed cmentarzem. Pan Bog ma wszystkich ich zapisanych na I-podzie.Mowie o zmarłych jesli sie nikt nie domyslił.Po smierci idziemy na Boski I-pod.Jak było w man in black. Poza tym tyle z was kupowały dzisiaj kwiaty i znicze..?Zapytajcie sami siebie.Czy im jest to potrzebnee?CZY AKURAT to jest potrzebne im jest potrzebne..chyba jednak cos innego -niematerialnego.Sami sobie odpowiedzcie co.Ja jak widac, wolałem wydac pieniażki na wodke i sie nachlastac sam ze sobą przed lustrem niż kupić wience. Wodka sprawia, ze mniej boje sie smierci.Dlatego ją kupiłem.W sam raz na te swieta, jak znalazł

Gość fajne a zarazem trochę smutne
i prawdziwe

Gość studentpedagogiki
smutna refleksja...

Gość kocie łapki2
mądrze napisane

Gość Kukiluki
Qrwa, men. Twój diler ma naprawdę niezły towarek.

Gość pieknie napisane i prawdziwie

Gość cdscsdccds
heheh dzieki

Gość defragmeryt
fajnie

Gość piaseczno jest daaaaaaaleko
powiedz mi jedno jak Ty zamierzasz wypić tą wódke skoro ZGINĄŁEŚ stratowany pod cmentarzem?

Gość cos wam opowiem
mam taka moc, ze moge zmartywchwstac, moje ciało tez. i bede mogł normalnie jesc pic, jak Jezus wodke tez bede mogł pic.. bo wszytsko dla ludzi:) byle z umiarem.

Gość piaseczno jest daaaaaaaleko
To kopsne Ci butelkę mineralnej made in Kuracjusz a Ty zrób mi z niej najlepszą wodkę jaka piles, ok Jezus?

Gość marta209
heheheh dobre