Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarrota

wcześniejszy okres

Polecane posty

Gość Jarrota

mała wątpliwość.... Praktycznie 2 tygodnie temu zaczęłam pożycie seksualne po 2,3 latach przerwy :) (gratulujemy hehe)..... od razu bardzo intensywne, udanie i w ogóle cud miód palce lizać :)..... Dzisiaj dostałam okres, około 5 dni wcześniej - normalnie mam cykle b. reguralne, 26 dniowe. A tu taka neispodzianka. Czy możlwe jest, że przez seks coś sie mojemu organizmowi pomieszało? Że intensywny seks przyśpieszył dostanie okresu??? Mam nadzieję, że to taki maly "szok" na nową sytuację... Nadmienię ze nie stosujemy jeszcze tabletek, ale tylko prezerwatywy będę wdzięczna za odpowiedź. Okres normalny, nie plamienie - standardowy, zwykły okres jak zawsze.

Gość paulinaaaaaaaaaaaaaa
nie masz sie o co bac :) mi tez sie czasami zdarza dostac okres pare dni wczesniej.To zupelnie normalna rzecz.Pewnie sie czyms stresowalas albo wlasnie przez ten seks dostalas go w tym a nie innym dniu.Pamietaj ze @ nie zawsze musi sie spozniac w takich sytuacjach,bo to nie regula,u Ciebie pojawil sie wczesniej i to jest okej.Na wszelki wypadek mozesz wybrac sie do gina i pogadac z nim o swoim problemie,na pewno powie Ci co i jak :) trzymaj sie i powodzenia.

Gość KUBI19
a skoro dostalas okres 5 dni wczesniej to wczesniej mialas objawy owulacji? np śluz przezroczysty i ciągnący sie? Pytam z ciekawosci.

Gość KUBI19
czyli wychodziloby na to ze @ dostalas stosunkowo za wczesnie biorac pod uwage ze okres sluzu plodnego i jajeczkowania wypada mniej wiecej 15-13 dni przed nastepnym okresem, czy moze ja źle zrozumialam>??

Gość KUBI19
bo ja zrozumialam ze 5 dni po ostatnich objawach plodnosci dostalas okres, tak?

Gość Jarrota
1-5 dzień cyklu to okres 9-14 dzień cyklu okres płodny (w tym owulacja) 21 - dostałam okres, a powinnam standardowo 26 dnia :)

Gość KUBI19
aha.. ale zauwazylas w dniach 9-14 objawy plodnosci? tj sluz ciagnacy sie? Sorki ze tak wypytuje ale ja mialam pierwsze cechy sluzu plodnego 14stego do 20go dnia cyklu a teraz mam 33 dzien cyklu i okresu brak. choc rano mierzylam temp i bylo 36,5 ... i tak sie zastanawiam o co chodzi..

Gość Jarrota
OJ Kubi, to analiza mojego cyklu tak bardzo Ci nie pomoże..nie wystarczy wiedzieć kiedy był śluz, bo okres płodny i tak troszkę jest dłuższy niż tylko ten jeden dzień owulacji :) życzę powodzenia! zobaczysz że będzie dobrze :)

Gość gość
idz do lekarza ja wróżyć nie umiem