Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrr...

faceci!!! nie dobijaja was czasem

Polecane posty

Gość grrr...

Gość grrr...
sorki za wczesnie poszedl enter. siedze w domu umieram na grype prosze faceta zeby poszedl po tabletki. a on mowi ze sie najpierw musi ogolic i wykapac... na moje pytanie a ile Ci to zajmie? on postal chwile i powiedzial... aha... zapalenie pluc tak? i polazl do pokoju. lapy opadaja. Piszcie jakies durne zagrania swoich bo czasami mam wrazenie ze naprawde jestem z venus i nie rozumiem go wcale. A... ja wczoraj po pracy lecialam po piwo dla niego...

Mój np. jęczałam mu,żeby chociaż raz w życiu kupił mi kwiatka, już nawet nei bez okazji, ale na jakąś okoliczność. nie chcę prezentów, wystarczy kwiatek. a ten co na to? "Moje, ty wiesz, że ja nie jestem romantyczny. Gdybym zrobił cos romantycznego nie byłbym sobą, okłamał bym i ciebie,i siebie. a chyba nie chcesz, żebym cie okłamywał?" :D

MĘŻCZYŹNI DO DUŻE DZIECI. Co za szczęście, że nikogo nie mam. Wiem, jakie problemy ma moja mama z moim ojcem.

Gość frustrejszyn
kiedy poprosiłam o kupienie mi kwiatka na urodziny, to przyszedł z kaktusem :o

Moj chlopak \'\'lubi\'\' sie czasem spytac o cos w niewlasciwym momencie.Kiedy stalismy w sklepie zaczal temat lekarzy a propo czegos tam i spytal kiedy bylam ostatnim, razem u ginekologa a ja ze dawno a on bez ogrodek wypalil ( jest bezposredni) \'\' Kochanie wez idz w koncu zbadaj cipke\'\' no rece mi opadły.A o kwiatku nie wspomne, raz dostalam;|

jezuu :/// z moim to samo. taki sam kosmita. mowie mu, zeby wylaczyl tv bo bedziemy teraz "ozywiac nasz zwiazek" i spedzimy wieczor sobie razrem bez kompow bez tv, a ten mi na to z wielkim przestrachem w glosie "ale nie ozywiajmy go kosztem teklewizorka!"

Moj to w ogole czasem cham nie z tej ziemi,oczywiscie nie dla mnie ale dla innych osob,nawet dla kobiet,boje sie czasem ze kiedys bedzie taki dla mnie.

Gość Alexia Melaxer
Żar na niebie, piach gorący. Jedzie przez pustynię Arab na wielbłądzie a za nim z tyłu biegnie wyczerpana ledwie żywa kobieta. znaprzeciwka podjeżdża karawana i ktoś z przodu woła - Witaj zacny Ahmedzie. Do kąd jedziesz? - Żona mi zachorowała i jadę z nią do szpitala.

No dobrze ale prawda jest taka ze zazwyczaj(bo nie twierdze ze zawsze)potraficie sie tylko pieknie deklarowac.Ale zeby podtrzymywac wszystkie swoje najwspanialsze i najszczersze w danym czasie obietnice...no...z tym juz jest trudniej;/

Gość rozek kremowy
moj tez sie zachowuje jak taki dzieciak, przykladowo robi wielkie tajemnice z bzdur, w stylu jak go pytam o jakas osobe ktorej mowi czesc na ulicy kto to byl to mowi ze nikt, ja na to no jak to nikt przeciez mowiles czesc, a on na to kolega, a ja jaki kolega, a on sie wscieka ze i tak go nie znam, przeciez jakby od razu powiedzial np to byl moj kolega jan kowlaski to mialby zaoszczedzone polowe slow ktore musial wypowiedziec, upierajac sie ze mi nie powie bo go nie znam looosie :O tak samo jakby nie mogl od razu powiedziec, ze nie mogl odebrac telefonu bo rozmawial z mama np, to on na pytanie co robiles ze nie odbierales mowi bylem zajety, wtedy ja sie dopytuje czym byl tak zajety ze nie mogl odebrac tel, na to on o boze bylem zajety, w koncu mowi gadalem z mama :O czy to taka tajemnica wielka, ze nie moze od razu mowic wrrrrr

jak tak was czytam dziewczyny to widze ze nie udalo nam sie wychowac mlodszej meskiej czesci populacji :) to co czytam to prawdziwa porazka dla ojcow :O

Gość coreczki nielepsze
mamusie rowniez:o

\"Moj\" nie potrafil wprost powiedziec abym zostala w UK dla niego ,kilka godzin przed wyjazdem krecil cos o biletach ze On to juz wiele razy bukowal bilet ale nie wyjezdzal bo to bo tamto ... wiec wyjechalam a teraz nie potrafi na eska odpowiedziec :( dlatego wyjechalam ... pewnie ma do mnie pretensje ze mnie juz tam nie ma ale co ja zrobie? mogl wprost powiedziec o co jemu chodzi prawda?

Gość mi bardziej
Emilunka 1985>>>rozwalił mnie twój facet :D Cóż za filozof :D :D Ale rozumiem, że tobie nie jest do śmiechu.

Gość Maryjana
Jak tak czytam Wasze odpowiedzi to mnie przerażają... i chyba miałam szczęście że trafiłam na mojego mężczyznę :) on kiedyś nawet w środku nocy leciał po czekolade bo mi się chiało... a o wyjście do apteki nie musze się prosić :) sam leci gdy widzi że ze mną jest już coś nie tak:) ale co do głupich tematów w nieodpowiednich momentach to chyba każdy facet to ma... Pozdrawiam kobitki:)