Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxima.na

Czy ja sie czepiam??????

Polecane posty

Gość maxima.na

wczoraj byly moje urodziny, on oczywiscie zapomnial :( bez zadnych tlumaczen, po prostu przeszedl nad tym do porzadku dziennego. Dzis udaje i smiej mi sie w twarz mowiac "przeciez nic takiego sie nie stalo. Ja pamietam nawet o urodzinach jego mamy. Kupuje prezenty, skladam zyczenia... ale szczerze mam tego powoli dosc. Nawet tego ze on spi na dole w pokoju a ja sama na gorze...zastanawialam sie dlaczego, zapytalam go o to a on mi odpowiedzial ze "tak wole" Nie chce miec dzieci bo twierdzi ze starczy nam jedno:(. Dzis jego matka zadzwonila i zaprosila nas na obiad a ja odmowilam bo skoro on taki jest dla mnie to czemu ja mam byc inna dla niego. On na ten obiad pojdzie sam, albo z dzieckiem . Tak zadecydowal... skoro ja nie chce. I nie wazne jest ze ja zaplanowalam na dzic nasz wspolny obiad... powiedzcie czy ja sie czepiam ?Czy nasze malzenstwo jest normalne?

Gość zostaw go

Szczerze mówiąc to nie widzę tu nic dziwnego. Robisz z igły widły, poza tym doskonale rozumiem dlaczego nie chce mieć więcej dzieci.

Gość asdfa
WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY