Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genda

oryginalna pierwsza randka!?

Polecane posty

Gość genda

macie jakieś pomysły ?

Gość olaolaholahola
ja kiedyś miałam na dachu wysoooookiego budynku, bylo bosko ;P

Gość dobrać się do faceta
a na pewno tego nie zapomni

z oryginalnych to kino / knajpa / kawiarnia / u Ciebie / u niego / w pokoju na miescie / z takich bardziej romantycznych to do zoo na przyklad, albo do aqua parku ... albo posiedziec na trzepaku przed blokiem :P a tak na serio, to jak Ci mamy doradzic jak nie znamy ani jego ani Ciebie :D

🖐️ nie rozumiem ... sadzilem ze jestem innowacyjny ... np zoo bylo bardzo kreatywnym pomyslem ... tak sadze :D

Ja bym się obraziła, bo ZOO bardzo nie lubię... Za to np. aquapark z wielką chęcią...:D I jeszcze z takimi ogromnyyyyymi zjeżdżalniami.:D:D

aha - zjezdzalnie sa fajna :D i w dodatku trzeba do aquaparku zalozyc kostium kapielowy :classic_cool:

Gość fafdasf12
to może opalanie na plaży naturystów

a niech bedzie, w koncu jestem kreatywny: moze wycieczka rowerowa ? ale to bardziej wiosna / lato ;) a jak nie to: sauna, yakuzzi ?

" cyniczny chytrus " :D no co :D mile spedza czas, a przy okazji dziewczyna odsloni troche cialka ;)

'jacuzzi' chyba chciałeś napisać...:P oj, ja bym na pierwszą randkę do jacuzzi nie poszła, mogłoby się źle skończyć...:D

tak tak ... to mialo byc "jacuzzi" takie cos jak wanna z babelkami ... zreszta i dżakuzi i sauny sa w aquaparkach, wiec moze byc 3w1 :)

No, jakby mnie chłopak na pierwszej randce zaprosił do jacuzzi, a potem do sauny, to chyba już na zjeżdżalnię poszedłby sam...:P

:D czyli zmiana planow :P najpierw zjezdzalania :) => jaccuzi ==> sauna choc pewnie na zjezdzalni by sie skonczylo ... :) tak czy inaczej odnosnie tematu zalezy co lubicie ja np wole aktywnie spedzac wolny czas, ale jak na pierwsza randke to sie nie nadaje. Nie ma jak pogadac jak sie np pedaluje przez 20km ;) bym obstawial klasycznie jakas kawiarenka (miejsce publiczne) albo aquapark (jesli ma byc nieco ciekawiej) :) dobrze radze ? :D

Zależy od charakterów obojga, ja np. przy pierwszych kontaktach nie jestem szczególnie wygadana i wolałabym zostać wciągnięta w jakiś czynne zajęcie, żeby nie trzeba się było za bardzo słownie produkowac, ale jednocześnie byście się trochę nawzajem poznawali, najlepiej jakieś nietypowe, nie wiem- skałki, jazda konna jest super(nawet jeśli nie jeździcie...:P, byłoby śmiesznie), wiem, ze także lodowisko i stok narciarski super spełnia tę rolę, szczególnie, jeśli jedno z Was nie jeździ - drugie wtedy musi zająć się tym pierwszym, ratować od upadków, łapać w ramiona itp.:P

bardzo fajne masz pomysly :) nie zebym byl cyniczny :P ale jak np wypad na narty to trzeba by bylo jakies kwatery na noc zamowic ... ;) no chyba ze mieszkacie w gorach i mozna rano jechac i wieczorem wrocic. Niemniej jednak posluchaj Loli - dobrze radzi :)

@ niunia12345 to chyba nie o to chodzi ... w sumie kazde miejsce bedzie dobre, wazne zeby Wam sie podobalo, i milo i wesolo spedzic czas. Kawiarnia tez moze byc ... ale wtedy jest spora szansa ze bedzie to wygladac jak wywiad srodowiskowy ... opowiesz cos o sobie, on powie cos o sobie, a pozniej seria pytan i przygotowanych/przecwiczonych odpowiedzi. aquapark z dodatkami ;) na pewno by byl zwariowany i sympatyczny, ale nie dla kazdego spodobalby sie na 1 spotkanie ...